Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Картофи
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Картофи 
Картофите....някои казват, 4е се препорачват при свалянето на килограми , други казват че заради високото си съдържание на въглехидрати не трябва да се приемат при прилагането на диети....Е..какво ще ме посъветвате Вие ?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
И аз преди така се чудех за картофите...Виж в сайта има статия. Само не ги яж пържени и вечер,поне аз мисля, че можеш да ядеш картофки в умерено количество.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ям ги най-4есто сварени, а за пържените...знам 4е са убиец..в буквалния смисъл, колкото вкусни и примамливи да изглеждат.

Отговорете с цитат
Мнение  
да бе статията е добра и за ориза също
http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D5%F0%E0%ED%E5%ED%E5/%CA%E0%F0%F2%EE%F4%E8%F2%E5_-_%EF%EE%EB%E5%E7%ED%E8_%E8%EB%E8_%ED%E5_2006110354/
http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D5%F0%E0%ED%E5%ED%E5/%CF%E0%EA_%E7%E0_%EE%F0%E8%E7%E0_2006101531/

Отговорете с цитат
Мнение  
Статията е много добра , бих казала. Та обобщено...яжте картофи, но внимавайте как ги приготвяте, макар и да се изкушавате от пържените пикантни картофки.... Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
добре че мразя чипс и пуржено по начало...

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети