Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Като за начало...?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Като за начало...? 
Здравейте,доста се разходих по форумите и намерих доста интересни и поучителни неща,но да минем директно на въпроса ми.От другата седмица почвам с упражненията,на 21г. съм 177 см , 78 кг. Имам възможност да посещавам фитнеса само в дните сряда,четвъртък и събота, сутринта.Така като съм доста килограми,как да са ми ориентирани тренировките,първо към отслабване и после качване на чиста ММ ,или мога директно да започна с качването и да се надявам , че самият тренировъчен процес ще ме оформи?Ще ви бъда много благодарен , ако ми препоръчате и добавки които ще ми помогнат.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: Като за начало...? 
daradon написа:
Здравейте,доста се разходих по форумите и намерих доста интересни и поучителни неща,но да минем директно на въпроса ми.От другата седмица почвам с упражненията,на 21г. съм 177 см , 78 кг. Имам възможност да посещавам фитнеса само в дните сряда,четвъртък и събота, сутринта.Така като съм доста килограми,как да са ми ориентирани тренировките,първо към отслабване и после качване на чиста ММ ,или мога директно да започна с качването и да се надявам , че самият тренировъчен процес ще ме оформи?Ще ви бъда много благодарен , ако ми препоръчате и добавки които ще ми помогнат.

Достатъчно теми за остабване и качване на маса има в форума с хран. режими и различни видове добавки! Избери си някаква диета за сваляне (пр. НВД), сложи към нея 1-2 хран. добавки и виж какви ще са резултати те след 1/2 месеца примерно. Качването по същият начин Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети