Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Качване и тренировка ?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Качване и тренировка ? 
Аз на 19 години. Висок съм 170 см. и тежа само 56 кг. Трябва ми нещо като диета, но за наддаване на килограми. Трябва да стана поне 65 кг. Има ли смисъл да тренирам в момента, защото май няма да има ефект да имам мусколна маса след като съм толкова слаб. Или ако има някаква специялна хранителна добавка за качване на килограми кажете.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger

Отговорете с цитат
Мнение  
Значе виж ся.Аз съм на 16 163 см и с1м 51 кг.Отначало ми беше много трудно но свикнах с упражненията и за 3 седмици с по 3 тренировки на седмица има доста задоволителен ефект.За нас слабите е предимство че няма кво да сваляме а само трупаме маса а примерно някои викат аз ще кача 7-8 кг и тогава ще почна да тренирам.Да но тези килограми как се свалят после.Аз те съветвам да почнеш да тренираш и ще имаш задоволителни резултати.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Да започнеш да тренираш е най добрият вариянт.
като за начало три тренировки седмично с по едно упражниние за всяка мускулна група
и това всеки път и като ти гледам размерите поне 5 месеца за да свикнеш и с натоварването и с правилно езпълнение и т.н.
Храната ти трябва да е високо въглехидратна поне 5-6 пъти хранене на ден, оделно си взимаш:
креатин,протеин или гейнер може и двете след няколко месеца включи и глутамин,
като протеина взимаш сутрин след закуска преди и след тренировка.

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз си ходя на тренировка. Понеже съм по-нов и искам как точно трябва да тренирам. Всяка теренировка за отделен мускол ли трябва да е. Чух за някакви програми ако може кажете ми някаква. И още нещо тези хр. добавки креатин и гейнер вредят ли ? Защото знам че такива работи като тези вредят, но незнам точно кои имена. А и забелязах че се препоръчва гейнер за по-слаби хора.

Отговорете с цитат
Мнение  
това което съм ти написал са хранителни добавки и не вредят ,правилно си видял че гейнера се препоръчва за по слаби защото е с повече въглехидрати а за да качваш ти трябват такиваIdea
вредни са анаболните стероиди Idea Idea Idea
Ето ти примерна програма

първи ден - тренировка
втори ден - почивка
трети ден - тренировка
четвърти ден - почивка
пети ден - тренировка
шести ден - почивка
седми ден - почивка

1.придърпване на вертикален скрипец - 3 серии 10 повторения
2.повдигане на щанга от лег - 3 серии по 10 повторения
3.придърпване на хоризонтален скрипец - 3 серии 10 повторения
4.избутване на дъмбели от полулег - 3 серии по 10 повторения
5.раменно разтваряне встрани - 3 серии по 10 повторения
6.повдигане на краката със свити колене от стенд - 3 серии по 20 повторения
7.трицепсово разгъване на скрипец - 2 серии по 10 повторения
8.бицепсово сгъване с щанга - 2 серии 10 повторения
9.бедрено разгъване - 3 серии по 15 повторения
10.бедрено сгъване - 3 серии по 15 повторения
11.повдигане на пръсти на калф машина - 3 серии по 15 повторения
12.кoремни преси - 3 серии по 20 повторения

Това са примерни упражнения може да си ги смениш и с други, тук за големите групи са по 2 у-я първите 2 месеца можеш да извадиш
по едно пр.3 и 4

Отговорете с цитат
Мнение  
ОК. Мерси за информацията Very Happy.Сега мисля да си купя гейнер. Някаква друга добавка необходима ли ми е ? Кога трябва да го вземам точно преди или след тренировка. Преди ядене, сутринта или кога ? Или вероятно на опаковката пише кога.

Отговорете с цитат
Мнение  
Lion написа:
ОК. Мерси за информацията Very Happy.Сега мисля да си купя гейнер. Някаква друга добавка необходима ли ми е ? Кога трябва да го вземам точно преди или след тренировка. Преди ядене, сутринта или кога ? Или вероятно на опаковката пише кога.

Чети повече форума

http://www.fitnes-bg.com/forum/%C3%E5%E8%ED%E5%F0-t641.html

Отговорете с цитат
Мнение  
Сега взимам Гейнер и Креатин на Explode. Ходя си на тренировка 3 пъти в седмицата и въпреки че тренирам само от 2-3 месеца започвам да забелязвам резултат Very Happy Но сигурен съм след около година всички които ме познават ще го забележат Shocked Very Happy

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети