Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Качване на килограми
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Качване на килограми 
Здравеите! От скоро съм регистриран във форума и не съм разглеждал темите. Трябва ми съвет как мога да кача килограми и то по здравословен начин. От другата седмица започвам да ходя на фитнес, но трябва да кача доста "килца" Very Happy . Аз съм почти на 18 години и съм висок между 204 см. и 207 см., и тежа около 90 килограма. Кажете с какво е най-добре да започна.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Ти да не си баскетболист?С кви спортове си се занимавал?

Отговорете с цитат
Мнение Re: Качване на килограми 
MadMan написа:
Здравеите! От скоро съм регистриран във форума и не съм разглеждал темите. Трябва ми съвет как мога да кача килограми и то по здравословен начин. От другата седмица започвам да ходя на фитнес, но трябва да кача доста "килца" Very Happy . Аз съм почти на 18 години и съм висок между 204 см. и 207 см., и тежа около 90 килограма. Кажете с какво е най-добре да започна.

ВВД Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Ivorz написа:
Ти да не си баскетболист?С кви спортове си се занимавал?

Бивш волейболист тренирах 5 години и след това спрях. Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
eм форума е достатъчно развит за всичко има тема просто потърси...на твоят въпрос пък допреди време всеки ден излизаха подобни теми и имаха отговор... Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Екдистил, креатин, гейнер от трите по много ако има пари и за глутамин идеално

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
Екдистил, креатин, гейнер от трите по много ако има пари и за глутамин идеално

+една хубава диета от типа ВВД (високо въглехидратна диета) Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
За да качите мукулна маса е необходимо да приемате от 2 до 3,5гр. протеин на килограм телесно тегло! Напр. Ако тежите 100 кг. трябва да приемате от 200 до 350 гр. протеин дневно!/Яйце- 6гр. 170 гр пил филе-30 гр. 200гр. риба 30гр. и тн./ Протеина се усвоява в малки количества от 30 до 50 гр. на хранене. Затова яжте често по малко!Не забравяйте качествените въглехидрати/ ориз, картофи, овесени ядки, пълнозърнест хляб, сурови зеленчуци и плодове/умерено// -от 4-до 6 гр./кг. След тренировка бърз въглехидрат+протеин+креатин+глутамин важно за растежа е приема на омега 3 и омега6 масни киселини/ риба, сурови ядки,зехтин/! От 24ч. 2ч. тренираме останалите 22 мислиме за храна! Основно това са принципите - но всеки човек е индивидуалност. За да станете 100кг. трябва да се храните като такъв! Щом това са първи стъпки в залата избери базови упражнения:
1.Клек 3х10
2.Набиране на лост 3х мах.
3.Изтласкване от лег 3х 10
4. Раменни преси 3х10
5. Кофички 3х мах.
6. Сгъване на прав лост 3х10
7 Коремни преси в суперсерия с Повдигане на краката от вис!
Тренирате през ден! Всяка серия е до отказ! След 15-тата тренировка ми се обададете ако сте доволни!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
stoineff написа:
За да качите мукулна маса е необходимо да приемате от 2 до 3,5гр. протеин на килограм телесно тегло....

ако не си назобан като говедо,повече от 2гр. протеин на килограм телесно тегло много трудно могат да се усвоят и отиват....фира Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa написа:
stoineff написа:
За да качите мукулна маса е необходимо да приемате от 2 до 3,5гр. протеин на килограм телесно тегло....

ако не си назобан като говедо,повече от 2гр. протеин на килограм телесно тегло много трудно могат да се усвоят и отиват....фира Wink

Не заблуждавайте хората! Има различни хора които синтезират протеина по - бързо, а други по- бавно / с различен метаболизъм/ - едните могат да усвоят едва 1,8гр./кг. докато други без проблем усвояват 3,5 до 4 гр на кг. Като уточниме естествено, че на 1 прием се приема не повече от 50гр. протеин = 2 пил. пържоли/300 гр./. Ако организма ви трудно синтезира протеина започнете от малките дози като всяка седмица увеличавате количеството с 0,2 гр/кг. - това ще накара организма ви да започне да работи на по- бързи обороти! Тренирам от 15г. натурално. Прочел съм тонове литература, но това което пиша е от личен опит. Правете колкото може по - малко грешки! И стероидите са алтернатива само за тези, които нямат воля и достатъчно сила да тренират = винаги слаби резултати+влошаване на здравословното състояние!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети