Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Качване на 20кг(най-малко)...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Качване на 20кг(най-малко)... 
1,82 съм,67кг.Искам да кача поне 18-20кг.Студент съм и сега ходя на лекции и храненето ми е доста нередовно тия месеци,ама все пак гледам да спазвам ето тази програма...

8:00 150 грама макарони със 50 сирене
12:00 на лекции съм и мога да изям най-много някой хамбургер,лошо ама няма как,все пак е по-добре от "фафли" или яхния в стола...
15:00 500мл прясно мляко
17:00 100гр. хляб + 200гр. пилешко или свинско + салата
20:00 2 яйца,единия жълтък не го ям
21:30 1 филия хляб + 150гр. ориз + 50гр. пилешко или 200 грама бланширани картофи + 100 грама пилешко

Това всичкото доколкото го смятам доста грубо прави към 2300 калории,140гр. белтъчини и 420гр. въглехидрати.Тази програма е доста лесна за спазване но дали е достатъчна за качване?Естествено ако кача няколко килограма ще кача малко и храната,но засега дали е добре това?Целта ми е да стигна поне 85-90кг.Не тренирам.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Според мен, ако мислиш, че ей така ще качиш 20 кила си в голяма заблуда.Без тренировки няма как да качиш мускулна маса!!!

Отговорете с цитат
Мнение  
atv написа:
Според мен, ако мислиш, че ей така ще качиш 20 кила си в голяма заблуда.Без тренировки няма как да качиш мускулна маса!!!
.

мога да добавя че до 1 часа трябва да си ял поне 3 пъти ако искаш да качваш
и ако питаш мен храненето не ти е на ниво.
а ако не тренираш както каза колегата по горе няма да качиш никва мускулна маса Smile наи много да качиш на корем на крака и на дупе

Мнение  
без тренировки мускули няма да видиш , така че намери време и за тренировки , защото без тях е безмислено ...

Мнение  
Ако искаш да качиш мускулна маса трябва да тренираш ако сикаш да качиш кг под формата на мазнини яж всичко

Отговорете с цитат
Мнение  
[quote="atv"]Според мен, ако мислиш, че ей така ще качиш 20 кила си в голяма заблуда...quote]

Да де,мой човек ама дали точно това си мисля или съвсем друго нещо само аз си зная.Нали така?Кви тренировки,кви пет лева,кви мускули?Искам просто да приличам на шибано голямо прасе.Не ми дреме за мускулите(поне засега).Пък и къде другаде да я постна тая тема?

Отговорете с цитат
Мнение  
като искаш да приличаш на прасе..защо ти е тоя хранителен режим...яж си квото искаш..сладко солено тестени изделия ..сичко..и по много Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Xax пич, недей така хората се стремят да чистят мазнините, а ти искаш да трупаш.Наднорменото тегло води до редица болести, сьветвам те да намериш време за фитнес.УСПЕХ Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
[quote="Диян Димитров"]
atv написа:
Според мен, ако мислиш, че ей така ще качиш 20 кила си в голяма заблуда...quote]

Да де,мой човек ама дали точно това си мисля или съвсем друго нещо само аз си зная.Нали така?Кви тренировки,кви пет лева,кви мускули?Искам просто да приличам на шибано голямо прасе.Не ми дреме за мускулите(поне засега).Пък и къде другаде да я постна тая тема?

внимаваи какво си пожелаваш да не ти се сбъдне са казали хората Smile
след 3-4 месеца да не пишеш пак в тоя форум " даите ми диета за отслабване "
тогава ще ти е много по трудно от колкото сега качването повярваи ми

Мнение  
Цитат:
1,82 съм,67кг

Бърз метаболизъм значи яж си всичконабавяй си повече въглехидрати и хаби по-малко енергия.Всеки си знае него си но после сум почти сигурен че няма да се харесваш като прасе.Ако искаш добавки вземи си гейнер от него се качва мазно а ти както и не тренираш Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Батка за тия 20 кг трябват мн сериозни тренировки и добавки Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
Ти ядеш по-малко от мен Embarassed А защо да стваш прасе? Така или иначе искаш да качваш качи си мускули а не мазнини да се чудиш какво да правиш после.Ти така или иначе ще ядеш за да качиш поне яж нормална храна, а не боклуци. С повече желание, хубава храна /и ако почнеш да тренираш/ какъв хубав мъж ще станеш....Айде стискам палци Smile

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети