Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Кога да почна да чистя
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Кога да почна да чистя 
Здравейте аз съм на 15 и тренирам акробатика(170см-60кг).От една година дигам за маса .. когато почнах бях 54 сега съм 60(даже 61-62).Май месец имам състезание и трябва да съм максимално лек и релефен.До тогава мисля да правя маса.Кога да почна да чистя колко време преди състезанието мисля да си взема сауна костюм и да бягам с него всеки ден ще спазвам и НВД в момента корема ми е някак напред подут(стегнат е всички плочки си има) просто е напред мисля ,че това е вода.Колко време преди състезанието да почна да чистя за да смъкна 4-5 кг и като чистя че ми се прибере корема навътре нали ?Искам ефективни методи .Не ме е страх да се скъсам от помпане или бягане!Много съм мотивиран и мисля ,че ще успея.Благодаря предварително!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
така като те слущам ти няма кои знае какво да чистиш пробваи без НВД само кардио ида сваляш 5 кила според мен ти е много ти 1 година за кфо си и тренирал за 2 киа ако сжалиш тия пет така ше излезне

Отговорете с цитат
Мнение  
Най-много 2 месеца да чистиш щом си добре, но ако на корема ти се виждат всички плочки значи нямаш или имаш малко мазнини, може да ти се е разширила коремната стена.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
zverozavar мерси .. ще пробвам без НВД jkklouna обясни ми повече за тази стена..и може ли това да е вода ?? щото сутринта не ми е напред.. Мисля да пробвам кардио без НВД и да не пия много вода..

Отговорете с цитат
Мнение  
OpEnGL написа:
zverozavar мерси .. ще пробвам без НВД jkklouna обясни ми повече за тази стена..и може ли това да е вода ?? щото сутринта не ми е напред.. Мисля да пробвам кардио без НВД и да не пия много вода..

Точно вода трябва да пиеш по 3-4 литра наден Very Happy тя е изклучително важна !

Отговорете с цитат
Мнение  
Когато не пиете вода по време на чистенето единстженото което постигате с жаждата си е че губите вода която се връща когато започнете отново да я пиете, така че от това няма полза не се изгарят мазнини. Дори водата е препоръчителна в по големи количества защото от обработването и от организма се губят калорий.

Мнение  
да обаче като пия по 3-4 литра вода на ден ходя до кенефа през 30 мин

Мнение  
м Cool и ти си изнбираш никои не те кара на сила

Отговорете с цитат
Мнение  
За стената, давам пример с някои боксиори, виждат им се плочките, но просто корема им е издут, на това се вика разширена коремна стена, оправя се с коремни преси и подобни упражнения.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Да аз имам такъв проблем особено вечер след като сам се наял корема ми се е надул страшно много но стегна ли го и се залепва и плочки и сичко.Сажалявам че така се намесвам но понеже спомена с какви упражнения мога да поправя това?И трябва лид а ям по малко Confused

Отговорете с цитат
Мнение  
До колкото знам здрави коремни преси обикновени със тежести за по-голям ефект, а корема може и от газовете да се издува, но щом като е само като ядеш тогава не би трябвало да е това.

Отговорете с цитат
Мнение  
Може с вечерното хранен да приемаш храносмилателни ензими. По аптеките има много видове Мезим форте, и Креон

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети