Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Кое би забавило/спряло растежа ми???
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Кое би забавило/спряло растежа ми??? 
На почти 16 години сам и сам около 173.Ходя на фитнес и дигам за маса(по-подробно вижте долната тема).Кои упражнения възспират или забавят растежа ми???Вижте програмата ми в по-долната тема и моля ми кажете кои упражнения е хубаво да избягвам или как точно да ги правя.Ако може и това да се съчетае с дигането ми на мускулна маса ще е перфектно.Благодаря предварително за всеки отговор Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла

Отговорете с цитат
Мнение  
нищо не би спряло растежа ти на визочина от фитнеса само се расте! Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
абе ако се прави на щангист или прави клекове може и да му се забави растежа

автора, след препинателни знаци слагай спейс

Мнение  
мисля че при клековете е по добре да се прави повече повторения с по малко кила,щото кръста е важен!

Отговорете с цитат
Мнение  
Всички упражнения с големи тежести могат да доведат до преждевременно затваряне на епефизата,което означава край на растежа на височина.Но при този ръст, който посочваш вече си над средното ниво .

Отговорете с цитат
Мнение  
E това че сам 173 не значи че искам да остана толкова.Значи ме съветвате да не правя клекове (по принцип не правя) и да дигам с по-малки тежести?И ако правя това ще качвам ли много по-трудно маса?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
значи ако приемеш съветите от другата тема която пусна,ще качваш маса,а попринцип сега едва ли ще правиш упражненията с толкова много кила че да спре разтежа,а клековете са основното упражнение за крака,мойто мнение е че ако искаш да имаш добри крака трябва да ги правиш,но не с толкова много кила защото може да ти се прецака кръста

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети