Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Кое е по-добре?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Кое е по-добре? 
Здравейте!На 17 г. съм 108 кг. 190 см от около 1 г. тренирам, целта ми е покачване на мускулна маса.Програмата ми е:
1гърди
2почивка
3ръце(бицепс,трицепс)
4почивка
5гръб,трапец
6почивка
7крака,рамо
Въпроса ми е така ли да я оставя (през ден) или да тренирам (2 дена тренирам , 1 почивам в такава последователност)
значи чувал съм че когато се тренира през ден ефекта е по-добър защото мускулите си почиват на следващия ден или греша.Просто искам да чуя и др компетенти хора по тоя въпрос и ако мога да чуя мнения за моята програма!Благодаря!

Последната промяна е направена от heavymetalll на Вто Май 06, 2008 1:13 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
раздели гръб и трапец Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Оправете си заглавието ! В противен случай темата ви ще бъде изтрита !

mod : sporting_

Мнение  
aGGeSSive` написа:

Защо?

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
jkklouna написа:
aGGeSSive` написа:

Защо?

Аз когато ходих си ги правех заедно в деня....

Отговорете с цитат
Мнение  
Добре тва за гърба и трапеца го правя от доста време и резултатите са добри!Нещо да кажете за останалата част от въпроса ми?

Отговорете с цитат
Мнение  
heavymetalll написа:
Добре тва за гърба и трапеца го правя от доста време и резултатите са добри!Нещо да кажете за останалата част от въпроса ми?

Аз требирам така: 2 дена ходя, 1 почивам и след това пак 2 дена и останалите 2 почивам Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
тренирай няколко месеца,после го смени с 2дена-on и 1ден-off.трябва да рзнообразяваш тренировките Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
И 2та варианта са възможни като по-добре да я оставиш така.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
До сега винаги съм тренирал през ден, сега ще пробвам 2 дена последователни и 1 почивка няколко месеца, да видя какви ще бъдат резултатите и как ще се чувствам физически! Wink

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети