Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Кое от двете ?!?!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Кое от двете ?!?! 
Посъветвайте ме кое е по добре за мен - БЦАА или Глутамин да си взема,като целта ми е да качвам.Ще го комбинирам с гейнър но се чудя кой - Супер Масс Гейн или http://www.hdobavki.hit.bg/produkti/masa/Whey4000PandB.html . Вземал съм гейнъра на нутрим и за месец качих около 2.5 кг. И плсс посъветвайте ме кое да взема и как да ги приемам

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Не е важно колко си качил като килограми а къде .

Отговорете с цитат
Мнение  
замиси bcaa по добре ще е според мен.ама ако имаш пари нищо не пречи да си ги вземеш и глутамин

Мнение  
това за килограмите го казах просто за информация.знам кво е важно и кво не,нямаше смисъл да пишеш.все пак ако ги разбираш толкова може да ми отговориш...

Отговорете с цитат
Мнение  
Понеже си много отворен ще ти обясня, има геинери в които белтъчно съдържание е едва 15 %. Когато ти написах че е важно къде имах в предвид че високо въглехидратните вещества ( бързи въглехидрати) предизвикват инсулинов отговр и при липса на белтък гликогена не може да се вкара в мускула а се образуват мазнини. На твоя въпрос не може да се отговори ти все едно ме питаш кафе или кола, за съжаление когато седна в заведение аз пия и двете. Така че изключването на едно от двете вещества е плод на чисто ирационален избор. Idea

Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря за отговора.Доста по ясно ми е от миналия ти пост.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети