Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Козметика
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Re: козметика 
Ами поне като се маже човек с тези кремове,прави и някакъв масаж Laughing Е, има полза и за кожата Laughing Колкото до истински антицелулитен масаж, не знам дали човк може сам да се справи на ниво.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Тука е само за ЖЕНИ Exclamation

Мнение  
Не мисля, че е само за жени.Всеки спортист знае какво е значението на масажите при травми, за релакс и т.н.Фактът, че има изобилие от дамска и мъжка козметика,е доказателство,че и мъжете има какво да споделят в този подфорум.Още повече, че много млади мъже не знаят как да ползват козметиката. Често се случва някой да ухае на смес от пот и парфюм. Ще кандидатствам за модератор , пък каквото сабя покаже. Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз мисля,че мъжете също като жените трябва да поразбирват от козметика и да се поддържат. Днес един във фитнеса беше страшен.Бръснал си човекът ръцете и гърдите, сега му изкарали едни страшни косми,ужас, ама ходи гол до кръста. Мускулест беше,ама....

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети