Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Козметика
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Козметика 
Предлагам да отворим една тема за козметика.Аз не мога да си улуча качствен антицелулитен крем например.От един се обривам, от друг ми съхне кожата.Пишете какво ползвате, каквъв е ефектът?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
На мен ми харесват Body Lift 10 на Lierac /това е антицелулитен серум/ и на Leocrema антицелулитната серия.Но то си е до кожа,различно реагира.Трябва да улучиш това, което ще ти допадне.Важен е ефектът, но и как си усещаш кожата.

Отговорете с цитат
Мнение  
Някой ползва ли от тези душ-гелове с трици от кокос и разни други неща? Все пишат, че има голяма полза от тях и за целулит, и за стегнатост на кожата.

Отговорете с цитат
Мнение  
Има полза от тези душ-гелове,защото правят пилинг на кожата, свалят мъртвите клетки и това е добре.

Отговорете с цитат
Мнение L- karnitin gel 
Купих си гел с L-karnitin на EXPLODE, на етикета пише 2 намазвания.В статията от сайта пише:"Тренировка с аеробна насоченост би подобрила допълнително локализирането на L-carnitine в местата на приложение на гела."
Въпросът ми е дали да се мажа преди тренировката, или сутрин и вечер.Моя приятелка се маже сутрин и вечер и е доволна, но ако преди тренировка е по- ефикасен Sad Знам , че гелът не точно козметика, а препарат, но не измислих къде е по-подходящото място, извинявам се, ако не съм улучила рубриката.

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз го ползвам сутрин и вечер също, след душа.Като се изкъпеш след тренировката, го измиваш.Това го казвам като мой опит.Не знам колко е правилно.

Отговорете с цитат
Мнение Re: козметика 
Az sushto sum alergi4na,nodosega ne mi se e slu4valo da se izrina ot anticeluliten krem.Moje bi si polzvala sumnitelni kremove.Preporu4vam ti na AVON ili NIVEA s l-karnitin, no tui kato ne se znae kak shte ti se otrazi po dobre da probvash ot nqkoi,koito go ima.КЪСМЕT. Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
Щом има алое в някаква казметика, се обривам, а от очите ми текат сълзи.И не съм само аз, имам приятелка със същите оплаквания.Докато разбера, че е от алоето, хвърлих доста пари, но вече чета етикетчетата.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ползвах вече АУРА-СЛИМ , но не съм много доволна, макер че всичко е много индивидуално.

Отговорете с цитат
Мнение  
На всеки деиства раэли4но.От кое то4но не си доволна? Confused

Отговорете с цитат
Мнение  
Много ми се зачервява кожата.Навярно ефектът идва от силното затопляне, но на мен ми стои червенината на кожата с часове, а докато съм намазана ми пари нетърпимо. Може и в мен да е причината, но така става. Ползвала съм и на Дева, той поне е охлаждащ.От него пък имам чувство, че кожата ми е като пергамент. Сигурно аз съм на "терсене" нещо Very Happy Sad

Отговорете с цитат
Мнение  
Може би в това се състои ефектът му.Като го пробвам ште ти кажа. Confused

Отговорете с цитат
Мнение  
Една колежка много го хвали, дано проработи и при теб.

Отговорете с цитат
Мнение Автобронзант 
Вредни ли са автобронзантите? Ползвал ли е някой и какво е мнението?

Отговорете с цитат
Мнение Re: козметика 
zina написа:
Предлагам да отворим една тема за козметика.Аз не мога да си улуча качствен антицелулитен крем например.От един се обривам, от друг ми съхне кожата.Пишете какво ползвате, каквъв е ефектът?

zina,

Според мен парите дадени за кремове против целулит са пари хвърлени на вятъра. Действат само времено и заглаждат само горния слой на кожата. Може да му повлияеш с хранителен режим и спорт. Трябва много упоритост и търпение. Може да отидеиш на антицелулитен масаж, ако нямаш възможност може сама да се масажираш, за да подобриш кръвообращението на засегнатите места, редовна екфолация на кожата за да се премахнат мървите клетки и добра хидратация на кожата. При мен за целулита ми почти изчезна за година и половина, сега си личи само при натиск, а беше много зле.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети