Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Кой продукт е по-добър?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Кой продукт е по-добър? 
Кой от тези продукта е по-добър за мускулна маса?
1 http://www.nutrim.bg/bg/products/profile/12/
2 http://www.nutrim.bg/bg/products/profile/11/
3 http://www.nutrim.bg/bg/products/profile/2/

Сега съм се спрял на тях,защото в момента съм много зле с финансите.

Последната промяна е направена от Nikolai1990 на Вто Мар 11, 2008 7:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Отговорете с цитат
Мнение  
аз ти препоръчвам ако няма да можеш да сабереш повече пари по добре ги даи за ядене Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
zverozavar написа:
аз ти препоръчвам ако няма да можеш да сабереш повече пари по добре ги даи за ядене Wink

Съгласен съм ама дори и да събера средства ще ми стигнат точно за 1 месец,все пак нямам кинти да давам по 100лв. за добавки на Universal,Weider или Optimum.Бих си хвърлял парите например за продукти на Explode ама в моя град(Ловеч) ги няма,има само на Universal,BestBody Nutrition,BioGame,Nutrime.

Мнение  
протеина на Power food е сравнително добър за парите си.Пробвай го

Отговорете с цитат
Мнение  
Не вярно в твоя град продуктите на Explode ги има на 3 места.

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
Не вярно в твоя град продуктите на Explode ги има на 3 места.

ФИТНЕС БГ не съм забравил какво си говорихме за продуктите на Explode и даже ми беше казъл къде ги има(смисъл в сайтът им го пише),но там поледния път като ходих имаше само CGT на Explode и продукти на Universal.Ще съм благодарен да ми кажеш къде ги има освен в Младежкия дом.

Мнение  
В една от аптеките на търговска, забравих на номер 57 ли беше нещо такова. Ама то в ловеч на главната няма хиляда аптеки така че би трябвало лесно да я намериш. А нагоре към гарата имаше един магазин на мототехника и там има магазина за хранителни добавки и там ги имаше.

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
В една от аптеките на търговска, забравих на номер 57 ли беше нещо такова. Ама то в ловеч на главната няма хиляда аптеки така че би трябвало лесно да я намериш. А нагоре към гарата имаше един магазин на мототехника и там има магазина за хранителни добавки и там ги имаше.

Ей човек да не нещо да те будалкат.На аптеките по ул.Търговска съм минавал(те са 3)дори наскоро ходих до едната,по пътя за гарата бяха два магазина- единят е на BestBody Nutrition(ама от една седмица е изместен на друго място),а другия е на Pro Nutrition.
Ама ти всъщнос от къде знаеш,не си ли от София?Ако искаш утре ще мина за пореден път и щи ти пиша дали има или няма,макар,че от сега мога да ти кажа.

Мнение  
Е аз знам в много градове кво има. Ама може за някъде да ме излъжат ще проверя инфото.

Отговорете с цитат
Мнение  
Както обещах днес ходих на местата,които каза и нямаше,дори като им кажа за хр.добавки на Explode и те ме гледат така умно сейно никога не са ги чували.Обаче в една аптека жената е много печена и ми каза,че мога да си поръчам от нея да ми дакарат,ама не знам да не да ме метне с цените или да ме отръска с парите за доставката!

Мнение  
Ами защо не си поръчваш от сайта, на мен ми ги носят у дома, а последния път ги донесоха на работата ми, защото като се обади куриерът, му обясних, че не мога да се прибера до вечерта Very Happy Давам ти само идея, разбира се. Very Happy

Мнение  
eм и 3те продукта дет си дал стават за маса но само с един от тях няма да стане...най-добрия от тях е pure whey Wink но като си тръгнал на нутрим,вземи си супер мас гейнера и той е по евтин и от 3те и си вземи и креатин и карай постояно и нещо може и да стане разбира се + хранене...
иначе не мисля че продуктите на експлоуд са много по-добри от нутрим а и цените са малко по ниски на нутрим така,че нп особено гейнъра не отстъпва никак

Отговорете с цитат
Мнение  
Всичко на Експлод тук

Мнение  
Порачай си ги от сайта..квото искаш тва има..и доставката ще е най мн 5 лв Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Кой от гейнърите ще ми препоръчате Explode Mass Gainer , Explode Gold Matrix Gainer или ще е по-добре протеин Explode 100% Wahey Pro , Explode Silver Pro?

Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети