| Автор |
Съобщение |
Nikolai1990
Потребител
|
 Кой продукт е по-добър?
Кой от тези продукта е по-добър за мускулна маса?
1 http://www.nutrim.bg/bg/products/profile/12/
2 http://www.nutrim.bg/bg/products/profile/11/
3 http://www.nutrim.bg/bg/products/profile/2/
Сега съм се спрял на тях,защото в момента съм много зле с финансите.
Последната промяна е направена от Nikolai1990 на Вто Мар 11, 2008 7:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път
_________________ NO PAIN,NO GAIN
|
| Пон Мар 10, 2008 3:10 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
zverozavar
Потребител
|
аз ти препоръчвам ако няма да можеш да сабереш повече пари по добре ги даи за ядене
|
| Пон Мар 10, 2008 4:23 pm |
|
 |
Nikolai1990
Потребител
|
zverozavar написа:аз ти препоръчвам ако няма да можеш да сабереш повече пари по добре ги даи за ядене 
Съгласен съм ама дори и да събера средства ще ми стигнат точно за 1 месец,все пак нямам кинти да давам по 100лв. за добавки на Universal,Weider или Optimum.Бих си хвърлял парите например за продукти на Explode ама в моя град(Ловеч) ги няма,има само на Universal,BestBody Nutrition,BioGame,Nutrime.
|
| Пон Мар 10, 2008 4:33 pm |
|
 |
bobi
Потребител
Местожителство: СОФИЯ
|
протеина на Power food е сравнително добър за парите си.Пробвай го
|
| Пон Мар 10, 2008 5:13 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Не вярно в твоя град продуктите на Explode ги има на 3 места.
|
| Пон Мар 10, 2008 6:09 pm |
|
 |
Nikolai1990
Потребител
|
ФИТНЕС БГ написа:Не вярно в твоя град продуктите на Explode ги има на 3 места.
ФИТНЕС БГ не съм забравил какво си говорихме за продуктите на Explode и даже ми беше казъл къде ги има(смисъл в сайтът им го пише),но там поледния път като ходих имаше само CGT на Explode и продукти на Universal.Ще съм благодарен да ми кажеш къде ги има освен в Младежкия дом.
|
| Пон Мар 10, 2008 7:08 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
В една от аптеките на търговска, забравих на номер 57 ли беше нещо такова. Ама то в ловеч на главната няма хиляда аптеки така че би трябвало лесно да я намериш. А нагоре към гарата имаше един магазин на мототехника и там има магазина за хранителни добавки и там ги имаше.
|
| Пон Мар 10, 2008 7:21 pm |
|
 |
Nikolai1990
Потребител
|
ФИТНЕС БГ написа:В една от аптеките на търговска, забравих на номер 57 ли беше нещо такова. Ама то в ловеч на главната няма хиляда аптеки така че би трябвало лесно да я намериш. А нагоре към гарата имаше един магазин на мототехника и там има магазина за хранителни добавки и там ги имаше.
Ей човек да не нещо да те будалкат.На аптеките по ул.Търговска съм минавал(те са 3)дори наскоро ходих до едната,по пътя за гарата бяха два магазина- единят е на BestBody Nutrition(ама от една седмица е изместен на друго място),а другия е на Pro Nutrition.
Ама ти всъщнос от къде знаеш,не си ли от София?Ако искаш утре ще мина за пореден път и щи ти пиша дали има или няма,макар,че от сега мога да ти кажа.
|
| Пон Мар 10, 2008 9:41 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Е аз знам в много градове кво има. Ама може за някъде да ме излъжат ще проверя инфото.
|
| Пон Мар 10, 2008 11:30 pm |
|
 |
Nikolai1990
Потребител
|
Както обещах днес ходих на местата,които каза и нямаше,дори като им кажа за хр.добавки на Explode и те ме гледат така умно сейно никога не са ги чували.Обаче в една аптека жената е много печена и ми каза,че мога да си поръчам от нея да ми дакарат,ама не знам да не да ме метне с цените или да ме отръска с парите за доставката!
|
| Вто Мар 11, 2008 1:57 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Ами защо не си поръчваш от сайта, на мен ми ги носят у дома, а последния път ги донесоха на работата ми, защото като се обади куриерът, му обясних, че не мога да се прибера до вечерта  Давам ти само идея, разбира се.
_________________ Забрави, че “така правят другите”.
|
| Вто Мар 11, 2008 2:12 pm |
|
 |
Fesho
Потребител
|
eм и 3те продукта дет си дал стават за маса но само с един от тях няма да стане...най-добрия от тях е pure whey  но като си тръгнал на нутрим,вземи си супер мас гейнера и той е по евтин и от 3те и си вземи и креатин и карай постояно и нещо може и да стане разбира се + хранене...
иначе не мисля че продуктите на експлоуд са много по-добри от нутрим а и цените са малко по ниски на нутрим така,че нп особено гейнъра не отстъпва никак
|
| Вто Мар 11, 2008 2:23 pm |
|
 |
fitness-m.com
Потребител
|
Всичко на Експлод тук
_________________ Fitness-M.com - Фитнес Онлайн Магазин
|
| Вто Мар 11, 2008 2:30 pm |
|
 |
Dimitar Hadjiev
Потребител
|
Порачай си ги от сайта..квото искаш тва има..и доставката ще е най мн 5 лв
|
| Вто Мар 11, 2008 5:10 pm |
|
 |
Nikolai1990
Потребител
|
Кой от гейнърите ще ми препоръчате Explode Mass Gainer , Explode Gold Matrix Gainer или ще е по-добре протеин Explode 100% Wahey Pro , Explode Silver Pro?
|
| Вто Мар 11, 2008 7:57 pm |
|
 |
|
|