Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Кой протеин или гейнер е най-подходящ
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Кой протеин или гейнер е най-подходящ 
От един месе пия Ecdy-Steel и CGT и резултатите са доста добри. Проблема обаче е, че ми е много трудно а качвам килограми. Та искам да ги комбинирам с някакъв гейнер или протеин, а може и двете. Моля за препоръки.
П.С. Гледам,че ФИТНЕС БГ е добре запознат с Ecdy-Steel ,ако може и той да даде едно мнение
Благодаря предварително! Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
ами като си почнал с продуктите на exploud и си доволен,вземи си протеин от тяхната серия!

Отговорете с цитат
Мнение  
Горе долу съм доволен а и цената е без коментар. Мисля си за този гейнерhttp://www.fitnes-bg.com/fitnes_magazin/%C3%E5%E9%ED%E5%F0%E8/Explode_Mass_Gainer_1_kg/ .Някои ако го е пил да каже мнението си. И как е на вкус,че бях си взимал едни гадни дето така ги подарявах на приятели после Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Протеините и гейнерите им са с добър вкус оосбено ако са растворени в мляко, а втвоя случай това е подходящо.

Отговорете с цитат
Мнение  
благодаря за отговорите. а екдистила си го продължавам нали. мове ли при положение че вземагейнер и ротеин да пия КГТ само преди тренирока че ми идва малко скъпо

Отговорете с цитат
Мнение  
да

Отговорете с цитат
Мнение  
ходя на работа нощно време,това ще е проблем ли ако реша да се занимавам усилено с бодибилдинг!? мерси предварително! Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
plamen1r написа:
ходя на работа нощно време,това ще е проблем ли ако реша да се занимавам усилено с бодибилдинг!? мерси предварително! Smile

Ако после си наваксваш с почивката и съна, не виждам защо не Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
мисля да си купя фитнес-център тип гладиатор,тъй като нямам достъп в момента до фитнес зали. някакъв съвет в тази насока?

Отговорете с цитат
Мнение  
plamen1r написа:
мисля да си купя фитнес-център тип гладиатор,тъй като нямам достъп в момента до фитнес зали. някакъв съвет в тази насока?

Не е достатъчен, трвбват свободни нежъсти.

Мнение  
лежанка,щанга и дъмбели! да,но новите са ужасно скъпи! намират ли се втора ръка някъде?

Отговорете с цитат
Мнение  
plamen1r написа:
лежанка,щанга и дъмбели! да,но новите са ужасно скъпи! намират ли се втора ръка някъде?

Виж във форума "Обяви"

Мнение  
Да не пускам нова тема да попитам този геинер добър ли е
http://www.bodybuilding.com/store/mrm/gainer.html

пише че в 168гр от геинера се достига препоръчителната дневна доза от 50гр протеин Rolling Eyes

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети