Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Колко кила ми давате и взимам ли химия според вас?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Колко кила ми давате и взимам ли химия според вас? 
???от пръв поглед колко кила ми давате и според вас чист ли съм?

Последната промяна е направена от SoLdIeR на Съб Сеп 08, 2007 11:49 am; мнението е било променяно общо 1 път
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
братле ... не се сърди но имаш релеф като на работлив циганин ... почни да качваш маса яко иначе си личи че тренираш,наи мн 50-5 кг да си и в никаф случаи незимаш химия,но ще е добре да почваш да зимаш ако наистина искаш да направиш нещо,но само недеи като ония с тестостерона каде го даваха по Телевизията че паднах от смях Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
62 kg

Отговорете с цитат
Мнение  
Bicepsa написа:
братле ... не се сърди но имаш релеф като на работлив циганин ... почни да качваш маса яко иначе си личи че тренираш,наи мн 50-5 кг да си и в никаф случаи незимаш химия,но ще е добре да почваш да зимаш ако наистина искаш да направиш нещо,но само недеи като ония с тестостерона каде го даваха по Телевизията че паднах от смях Laughing Laughing Laughing

eм баца кфо да си зема пих протеини първо соев след тфа суроватъчен отвреме на време креатин ама 1-2 кила качих а тренирам от 5 месеца
са си зех мас гейнър на нутрим и 1 седмица нема ефект...утре 6е зема о6те едни протеини..нз кажи кфо да права

Отговорете с цитат
Мнение  
SoLdIeR написа:
Bicepsa написа:

eм баца кфо да си зема пих протеини първо соев след тфа суроватъчен отвреме на време креатин ама 1-2 кила качих а тренирам от 5 месеца
са си зех мас гейнър на нутрим и 1 седмица нема ефект...утре 6е зема о6те едни протеини..нз кажи кфо да права

Момчета, искрено Ви моля, научете се да пишете малко по цивилизовано.......огромно усилие е да се прочете самото мнение, а да не говорим за осмисляне на казаното.

Отговорете с цитат
Мнение  
SoLdIeR написа:
Bicepsa написа:

"от време на време" ... тука ти е грешката ... Guy with axe Guy with axe Guy with axe

Мнение  
а с храненето как си ???

Отговорете с цитат
Мнение  
Цитат:

Мога да те посъветвам да се въоръжиш с повече търпение, защото за 3 месеца нищо не става... ама съвсем нищо Laughing Laughing Започни да се храниш правилно - по 2,2 грама протеин на телесен килограм(моля разбирай под протеин общ сбор от добавките плюс протеина от храната да не почнеш да пиеш по 5 дози на ден Laughing Laughing ) и като те гледам дори по 6,5 грама въглехидрати на телесен килограм. В интернет има таблици с процентното съдържание на хранителни вещества в храните. Попрочети малко. Разцепи си храненията на 6 - 7 на ден. Относно гейнъра на нутрим - не искам да обиждам никой,но на тази фирма даже и Изотон не си купувам Laughing Laughing Laughing Ако имаш възможност вземи нещо по - качествено. Казеин вечер преди лягане почти задължително. По 1 доза суроватъчен протеин и гейнър преди и след тренировка. Сутрин суроватъчен протеин - 1 доза. Вкарай креатин за сила и глутамин преди лягане и след тренировка по 5 мг. Следвай всичко което ти написах и ако след 6 месеца не си поне с 6 - 7 кг по тежък просто спри с фитнеса - няма смисъл Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение Re: Колко кила ми давате и взимам ли химия според вас? 
SoLdIeR написа:

Според мен си от тея дето взимат химия ама нищо не са постигнали. Аз ти давам 65кг.
Ти какво ще кажеш ?

Отговорете с цитат
JAKI написа:
SoLdIeR написа:

Според мен си от тея дето взимат химия ама нищо не са постигнали. Аз ти давам 65кг.
Ти какво ще кажеш ?

еми немам думи от този пост си пролича 4е разбира6 от фитнес!си4ки е 100% вярно дето каза!

Отговорете с цитат
SoLdIeR написа:
JAKI написа:
SoLdIeR написа:

Ти какво ще кажеш ?

еми немам думи от този пост си пролича 4е разбира6 от фитнес!си4ки е 100% вярно дето каза!

Ти пък си от тея дето като ги видя и ги разбирам колко разбират от фитнес. Evil or Very Mad

И си оправи правописа , пише се всичи

Отговорете с цитат
Мнение  
120кг са си 120 килограма, мисълта ми е че никога няма да станеш толкова.
1.Ебаси идиотската тема.
2.Земи си яко химия и да видим кво ще праиш после.
3.Кво искаш да си Арнолд (да се свети името му) или какво?
4.Като те гледам си мисля не колко кг си, а колко тъпи могат да бъдат суиците Wink.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Laughing Laughing Laughing Вземи се стегни.Виж че си кожа и кости пич.Аз дето нямам плочки и съм леко мазен вадя по-голям и релефен гръб.Напълно съм съгласен с Jaki че ни6то не разбираш.А за химията-ти си новия Рони Колман Laughing .И не пълни форума с такива г;упости

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз не смятам, че момчето заслужава чак толкова много критика. Естествено, че темата е глуава и самият въпрос е глупав де, но да речем, че има комплекси и иска чужно и независимо мнение Laughing Единственото , което е адски смешно е, че ланецът някакси изглежда по-голям от теб Razz

Отговорете с цитат
Мнение  
Gaert написа:
Аз не смятам, че момчето заслужава чак толкова много критика. Естествено, че темата е глуава и самият въпрос е глупав де, но да речем, че има комплекси и иска чужно и независимо мнение Laughing Единственото , което е адски смешно е, че ланецът някакси изглежда по-голям от теб Razz

между другото си разхождам кучето с толкова дълъг повод Laughing

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети