|
Страница 2 от 3
|
| Автор |
Съобщение |
scorpion
Потребител
|
lemsa написа:докато спим не се храним и организма не получава хранителни вещества около 8часа!за това е добре ведна след ставане да се зареди въглехидрати(прости) и протеини,както и веднага след тренировка,а при теб липсва това!как искаш да издържиш повече от 15мин въженце като няма гориво и сменяй салатката,по добре е да хапваш заленце и марулки 
Аз мисля,че тва за закуската не е вярно.И аз не закусвам,пък как върху наядено да правя 1 час кардио.Кардиото на гладно преди тва Л-карнитинчето и кафенцето и съм ок за 1 час кардио.И тва със въглехидратите след тренировка...по съм съгласна преди тренировка прост въглехидрат и след тренировка белтъчини,отколкото и преди и след карбо.Lemsa защо зелето да е по добро примерно от краставицата...знаем,че зелето трудно смилаема храна и краставиците са в пъти по-добри  Иначе за марулата съм съгласна,дори и спанак във салатата---най-добрата салата мисля,че е краставици,маруля и спнак
А иначе за вчерашното ти меню--определено има напредък особено в броя на храненията ти,единствено сметаната не ми хареса и определено трябва да увеличиш белтъчините в менюто си.Може да включиш обезмаслена извара
_________________ No one can be so...so... like me...
|
| Сря Май 14, 2008 9:33 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Когато правим кардио сутрин рано задължително ако е на гладно трябва да има прием на лесно разградим протеин. В обратния случай поради липсата на гликоген в тялото и изчерпаните запаси през нощта тялото се принуждава да гори мазнини и протеини с цел извличане на енергия. Кортизола също е завишен сутрин поради което протеините ще бъдат лесно разградими. И поради факта, че липсва протеин който да захрани мускула, той се разгражда покрай мазнината. Това за простия въглехидрат преди кардиото малко ми е съмнително. След тренировка задължително прост въглехидрат, за да се повишат инсолиновите нива и да се зареди тялото с гликоген, а не да търси още варианти за изгаряне на хранителни вещества и поради ниската телесна температура да разгражда белтъци.
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Сря Май 14, 2008 9:41 am |
|
 |
scorpion
Потребител
|
max_paine написа:Когато правим кардио сутрин рано задължително ако е на гладно трябва да има прием на лесно разградим протеин. В обратния случай поради липсата на гликоген в тялото и изчерпаните запаси през нощта тялото се принуждава да гори мазнини и протеини с цел извличане на енергия. Кортизола също е завишен сутрин поради което протеините ще бъдат лесно разградими. И поради факта, че липсва протеин който да захрани мускула, той се разгражда покрай мазнината. Това за простия въглехидрат преди кардиото малко ми е съмнително. След тренировка задължително прост въглехидрат, за да се повишат инсолиновите нива и да се зареди тялото с гликоген, а не да търси още варианти за изгаряне на хранителни вещества и поради ниската телесна температура да разгражда белтъци. 
Ааааа...То всеки си знае,ама аз не съм съгласна с тва...протеин преди кардио...А за простия въглехидрат,еми примерно 1 ябълка преди кардио(обаче ако кардиото е сутрин и ена ябълка не ям) Един културист,казваше по едно предаване,че кардиото сутрин трябва да е нагладно,за да може организма да гори мазнини  Обаче аз за пореден път казвам,че догмите в този спорт са на изчезване...
|
| Сря Май 14, 2008 10:02 am |
|
 |
max_paine
Потребител
|
Цитат:Един културист,казваше по едно предаване,че кардиото сутрин трябва да е нагладно,за да може организма да гори мазнини Wink
Този един културист най - вероятно си бие винстрол и тестостерон някакъв(бърз) и са му блокирани разграждащите хормони(кортизола) и ако иска може и цял ден гладен да стои. Мой приятел се изчисти за балканското първенство с 4 кутии аминокиселини(по 325 хапа ОН 2222) и 200 гр. пиле за 10 дни така че....
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Сря Май 14, 2008 10:11 am |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Може и да е бил,може и да не е ...той говореше попринцип,защото му беше на гости една фитнес инструктурка и той обясняваше каква е целта на кардиото на гладен стомах...Но е факт,че от теб за пръв път го чувам тва,че не е хубаво на гладно кардио...но е и факт,че ефект има и то доста добре се изчистват мазниниките
|
| Сря Май 14, 2008 11:47 am |
|
 |
lemsa
Тренер
|
scorpion написа: Обаче аз за пореден път казвам,че догмите в този спорт са на изчезване...
това,че ти си бунтарка и се опитваш да вървиш с/у догмите и да откриваш нови принципи във фитнеса не означава,че са на изчезване...  прост въглехидрат преди тренировка се взима при покачване на ММ,за да може мускула да получава енергия от това което си хапнала,а не от запасите на гликогени да не навлиза в катабол.в този случай обаче е апсурд да се горят и мазнини!а зеле е по-добре от краставица,защото има повече аминокиселини,минерални соли,витамини,не задържа вода и най-вече заради целулозата
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Сря Май 14, 2008 12:34 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
lemsa написа:scorpion написа: Обаче аз за пореден път казвам,че догмите в този спорт са на изчезване...
това,че ти си бунтарка и се опитваш да вървиш с/у догмите и да откриваш нови принципи във фитнеса не означава,че са на изчезване... прост въглехидрат преди тренировка се взима при покачване на ММ,за да може мускула да получава енергия от това което си хапнала,а не от запасите на гликогени да не навлиза в катабол.в този случай обаче е апсурд да се горят и мазнини!а зеле е по-добре от краставица,защото има повече аминокиселини,минерални соли,витамини,не задържа вода и най-вече заради целулозата 
Оооо мойте извинения,мен не ме сравнявай с неща които не ми отиват и с неща които не цъфтят  Това е просто мое мнение ,а фактът,че е ралично не води до извода--''бунтарка'' , дюд с тебе нема да споря,прави си нещата по свой начин,нема причина да се бунтувам с/у каквото и било,още повече ако ефект няма.Аз говоря когато има какво да кажа,а то винаги е нещо в което съм сигурна.Аз нещата не ги измислям,мен хора,не по различни от теб са ми ги казали...
|
| Сря Май 14, 2008 4:45 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
|
| Чет Май 15, 2008 10:32 am |
|
 |
lemsa
Тренер
|
предлагам ebony да си направи тема с коментари към дневника,защото много го оспамихме  и някой от модераторите да премести всички коментари
NO PAIN!!!
|
| Чет Май 15, 2008 5:47 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
scorpion написа:Може и да е бил,може и да не е ...той говореше попринцип,защото му беше на гости една фитнес инструктурка и той обясняваше каква е целта на кардиото на гладен стомах...Но е факт,че от теб за пръв път го чувам тва,че не е хубаво на гладно кардио...но е и факт,че ефект има и то доста добре се изчистват мазниниките 
По повод дискусията
Кардио-кога
И аз съм за пилешкото без кожа и зелето, но то пък втръсва все едно и също
_________________ Забрави, че “така правят другите”.
|
| Чет Май 15, 2008 7:43 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
maria написа:scorpion написа:Може и да е бил,може и да не е ...той говореше попринцип,защото му беше на гости една фитнес инструктурка и той обясняваше каква е целта на кардиото на гладен стомах...Но е факт,че от теб за пръв път го чувам тва,че не е хубаво на гладно кардио...но е и факт,че ефект има и то доста добре се изчистват мазниниките 
По повод дискусията
Кардио-кога
И аз съм за пилешкото без кожа и зелето, но то пък втръсва все едно и също 
Maria...защо каза зеле  ...можеше да кажеш ''и аз съм за пилешкото без кожа и КРАСТАВИЦИТЕ''...ся Lemsa ще вземе да излезне прав...
|
| Чет Май 15, 2008 8:09 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
 За зелето съм,защото държи повече ситост, поне при мен  А колкото до краставиците - това ми е любимият зеленчук, само че когато татко ги бере от неговата градинка  Има дни , в които си хрупам само краставички и обезсолено сирене. Парниковите ги ненавиждам, а сега при нас продават едни сладникави, та ставам като заек- зеле, морков, зеле и месце,де
В дневника на ebony видях краставичка, обвита в маруля - не ми е идвало на ум, но ще пробвам
_________________ Забрави, че “така правят другите”.
|
| Чет Май 15, 2008 8:53 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
maria написа: За зелето съм,защото държи повече ситост, поне при мен А колкото до краставиците - това ми е любимият зеленчук, само че когато татко ги бере от неговата градинка Има дни , в които си хрупам само краставички и обезсолено сирене. Парниковите ги ненавиждам, а сега при нас продават едни сладникави, та ставам като заек- зеле, морков, зеле и месце,де
В дневника на ebony видях краставичка, обвита в маруля - не ми е идвало на ум, но ще пробвам 
едно момче от нашта зала казва че 1 вагон зеле се равнява на 1 яице по хранителна стоиност
|
| Пет Май 16, 2008 7:47 am |
|
 |
max_paine
Потребител
|
|
| Пет Май 16, 2008 8:17 am |
|
 |
lemsa
Тренер
|
scorpion написа:max_paine написа:Когато правим кардио сутрин рано задължително ако е на гладно трябва да има прием на лесно разградим протеин. В обратния случай поради липсата на гликоген в тялото и изчерпаните запаси през нощта тялото се принуждава да гори мазнини и протеини с цел извличане на енергия. Кортизола също е завишен сутрин поради което протеините ще бъдат лесно разградими. И поради факта, че липсва протеин който да захрани мускула, той се разгражда покрай мазнината. Това за простия въглехидрат преди кардиото малко ми е съмнително. След тренировка задължително прост въглехидрат, за да се повишат инсолиновите нива и да се зареди тялото с гликоген, а не да търси още варианти за изгаряне на хранителни вещества и поради ниската телесна температура да разгражда белтъци. 
Ааааа...То всеки си знае,ама аз не съм съгласна с тва...протеин преди кардио...А за простия въглехидрат,еми примерно 1 ябълка преди кардио(обаче ако кардиото е сутрин и ена ябълка не ям) Един културист,казваше по едно предаване,че кардиото сутрин трябва да е нагладно,за да може организма да гори мазнини Обаче аз за пореден път казвам,че догмите в този спорт са на изчезване...
"Топенето само на мазнини обаче е идеалният, но невъзможен вариант. Топи се и мускулен протеин - за да произведе глюкоза за мозъка. И за това има решение – кардио-дейността е след приема на аминокиселинен или протеинов коктейл..."
" За да избегнете мускулния катаболизъм, вземете суплемент с аминокиселини или протеин с висока концентрация на аланин и глутамин преди сутрешното кардио. Така предотвратявате изтичането на тези ключови аминокиселини от мускулите за синтез на глюкоза и ги запазвате за момента, когато ще потрябват за синтез на мускули."
Цитати от статията която посочи maria.предполагам,че си я прочела,но ако не си имала времв от уроците които подготвяш в момента,съм ти извадил моментите свързани с въпроса
NO PAIN!!!
|
| Пет Май 16, 2008 1:44 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Съб Юли 05, 2008 12:31 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 2 от 3
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|