Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Коментари "Плажен" дневник ![Начало:12.05.-Край:03
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa написа:

Цитати от статията която посочи maria.предполагам,че си я прочела,но ако не си имала времв от уроците които подготвяш в момента,съм ти извадил моментите свързани с въпроса Wink

Охоо дюд,влезнал си ми в положение Very Happy ...извадил си ми най-важното...Прочетох я аз статията цяла,бях обърнала внимание и на извадката,посочена от теб,но както виждаш в началото на статията пише че,наистина има хора,които правят и смятат,че е добре кардиото да се прави сутрин на гладно,но ...дам...мразя да признавам. Mad ..ама явно не е най-добрия начин,но въпреки всичко аз продължавам така да си го правя,защото така се чувствам най-добре,а не защото съм ''бунтарка'' Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Мда така наистина е по - приятно да се прави кардиото.. В случая говорим как кардиото се прави за да действа оптимално ми се струва.. Аз поне не обичам да правя кардио и за това го правя с цел максимален резултат за кратко време.. Wink

Мнение  
max_paine написа:
Мда така наистина е по - приятно да се прави кардиото.. В случая говорим как кардиото се прави за да действа оптимално ми се струва.. Аз поне не обичам да правя кардио и за това го правя с цел максимален резултат за кратко време.. Wink
мале тва кардеото е наи омразното нещо което може да саществува

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети