|
Страница 1 от 3
|
| Автор |
Съобщение |
scorpion
Потребител
|
Айде добре дошла и поздравления за начинанието и за начина по който си представила даневника си  От мен успех
Недей да си навиваш на пръста,че задължително трябва да си с талия 60 см,че трябвад а носиш дънки с размер 27 номер...Най-добре ще изглеждаш,както най-добре се чувстваш,може и при 65 см талия да изглеждаш добре...Тези неща не са много важни,важно е да свалиш килограмите и да премахнеш мазнините пък дали ще си 55 кг или 57--целта е добре изглеждащо момиче  3-пъти на ден ВВХ е много за 1 седмица,щом толкова не издържаш на НВД би трябвало да правиш ВВХ на всеки 5-ти ден.Както виждам си знаеш,че трябва да се храниш поне 5 пъти...друг е проблема,че не можеш.Най-добрият начин за подържане на добър хран.режим е броенето на калории,ама щом не ти се готви 5 пъти на ден едва ли ще ти се броят и калории...Както и да е продължавай,важна е мотивацията,а тук има хора,които ще те подкрепят и ще ти дават съвети
_________________ No one can be so...so... like me...
|
| Пон Май 12, 2008 8:49 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Здравей, поздравявам те за идеята дано имаш воля да водиш дневника. Няколко препоръки от мен:
1. Храненията да станат повече на брой.
2. Опитай да намаляш плавно въглехидратите, че иначе няма да издържи организма ти.
3. Количеството вода да намалява от нвд дни към ВВД дни. Примерно 1 ден - НВД, 4.5 л вода. 2 ден - НВД 4.0 л. вода, 3. ден ВВД - 3.5 л. вода. Така мисля, че ще усещаш видима разлика(лекото дехидратиране ще доведе до показване на детайли и психически ще си доволна), но не падай под 3.5 л. вода. Лично е мнението ми по тази точка не е обосновано научно.
Успех
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Пон Май 12, 2008 9:30 am |
|
 |
scorpion
Потребител
|
max_paine написа:Здравей, поздравявам те за идеята дано имаш воля да водиш дневника. Няколко препоръки от мен:
1. Храненията да станат повече на брой.
2. Опитай да намаляш плавно въглехидратите, че иначе няма да издържи организма ти.
3. Количеството вода да намалява от нвд дни към ВВД дни. Примерно 1 ден - НВД, 4.5 л вода. 2 ден - НВД 4.0 л. вода, 3. ден ВВД - 3.5 л. вода. Така мисля, че ще усещаш видима разлика(лекото дехидратиране ще доведе до показване на детайли и психически ще си доволна), но не падай под 3.5 л. вода. Лично е мнението ми по тази точка не е обосновано научно.
Успех 
И какъв е ефекта от това намаляне точно във ВВД...не мисля,че е удачно да намалиш водата във ВВД...А защо всеки казва не падай под 4 л вода на ден,не падай под...вода на сила не се пие и не всеки може да изпие 4 л вода на ден и аз не пия толкова вода,нормалното количество си е 2л-2.5 важното е под тях да не падаш,пък разбира се ако ти се пие вода и можеш изпий и 5 л,ама насила само подуване на корема,грешно е схващането,че колкото повече вода се пие толкова повече токсини се изхвърлят...
|
| Пон Май 12, 2008 12:40 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
|
Като си на НВД е добре да се пие повечко вода, а с намалянето на водата се получава лек ефект на обезводняване на тялото, който чисто психически действа . Просто си мислиш, че диетата върви добре(има видима разлика в огледалото при детайлите). А водата при НВД задължително да е над 3 л. Все пак това е мое мнение. Обработката на по - голямо количество вода от организма изисква енергия. Енергията гори калории. И т. н.
|
| Пон Май 12, 2008 12:48 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
scorpion написа:Айде добре дошла и поздравления за начинанието и за начина по който си представила даневника си От мен успех
Недей да си навиваш на пръста,че задължително трябва да си с талия 60 см,че трябвад а носиш дънки с размер 27 номер...Най-добре ще изглеждаш,както най-добре се чувстваш,може и при 65 см талия да изглеждаш добре...Тези неща не са много важни,важно е да свалиш килограмите и да премахнеш мазнините пък дали ще си 55 кг или 57--целта е добре изглеждащо момиче 3-пъти на ден ВВХ е много за 1 седмица,щом толкова не издържаш на НВД би трябвало да правиш ВВХ на всеки 5-ти ден.Както виждам си знаеш,че трябва да се храниш поне 5 пъти...друг е проблема,че не можеш.Най-добрият начин за подържане на добър хран.режим е броенето на калории,ама щом не ти се готви 5 пъти на ден едва ли ще ти се броят и калории...Както и да е продължавай,важна е мотивацията,а тук има хора,които ще те подкрепят и ще ти дават съвети 
подкрепям това мнение,идеално е. а за вода по 4 литра,множко е наистина,аз например насила пия вода никак не мога да я искам,такъв ми организъма,какво то и да правя.
_________________ постоянство спорт и правилно хранене
|
| Пон Май 12, 2008 12:51 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
За водата задължително ще се напънеш- 2л-2.5л са задължителни.За упражненията с уредите не мога да те посъветвам нищо не съм компетентна в тва отношение,но има други достатъчно компетентни,които надявам се ще кажат дали е добре или не.
Казвам ти,че 20 мин кардио нищо не значи...Мазнините се топят след 25-30-та минута, с 20 мин само си загряла...Щом искаш да отслабнеш наблягай на кардиото,за тва го прави(ако имаш възможност) сутрин на гладно до 45 мин.,ако не тогава го прави отделно от упр. с тежестите,защото все пак след цялата изтущителна тренировкла,неможе да сложиш и 45 мин кардио.Пък аз си мисл,че правиш много упр за корем,първо свали мазнините и после се хвърляй с толкова упр(лично мнение)
|
| Пон Май 12, 2008 8:38 pm |
|
 |
bobi
Потребител
Местожителство: СОФИЯ
|
Щом пиеш кафе пий го преди тренировка,действа като термогенетик.Кардиото да ти е към 45 мин.Прави ми впечатление,че гърдите ги правиш с 8поворения,прави10.А и като тренираш също пий вода,но малко,защото тя ти загрява организма и изгаря мазнините.Упражненията за корем май са ти в повечко.
|
| Вто Май 13, 2008 5:28 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
|
Относно тренировката тренирай колкото можеш по - интензивно и дори с 7 повторения да тренираш ще разбереш, че разлика почти няма. Храната е под всякаква критика - 100 гр. леблебия през деня  Тази храна при едно интензивно трениране ще доведе до пълна катаболиза(разграждане на белтъка в мускулите, който между другото е най - трудно разградимата съставка) и ще останеш без мускулатура нищо че си момиче. 1 литър вода си пий по време на тренировка на малки глътки между упражненията и по време на кардиото така водата ще се увеличи. МОжеш ли да ми споделиш с какви по - точно хормони са те натъпкали. Най - вероятно с инсулин и растежен(соматотропин) ?
|
| Вто Май 13, 2008 5:39 pm |
|
 |
bobi
Потребител
|
соматотропин-едва ли с него са я блъскали и то на тия години?
|
| Вто Май 13, 2008 5:50 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
|
Цитат:соматотропин-едва ли с него са я блъскали и то на тия години?
Какво те кара да мислиш, че не е соматотропин. И какво като е на тези години. Няма да й блъскат по 30 единици на ден
На деца с крайно ниско телесно тегло(поради някой доста неприятни болести) знаеш ли какво им дават за да им активизират метаболизма - Анадрол.
|
| Вто Май 13, 2008 5:54 pm |
|
 |
bobi
Потребител
|
[quote]Какво те кара да мислиш, че не е соматотропин. И какво като е на тези години. Няма да й блъскат по 30 единици на ден
На деца с крайно ниско телесно тегло(поради някой доста неприятни болести) знаеш ли какво им дават за да им активизират метаболизма - Анадрол.
[quote]
ти ме уби заклевам се!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| Вто Май 13, 2008 6:01 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
|
Това е американското название на оксиметолона, произведен за първи път от „Sупtех" през 1993 г. вече спрян от употреба там. В момента се произвежда в Испания, Израел , Бразилия и Мексико като мексиканската версия се фалшифицира най-рядко. Познат и Като „Anadrol 50" и „Anapolon", той е може би най-мощният орален анаболен стероид, предназначен първоначално за лечение на анемия, контролиране развитието на рак на гърдите при жените, за компенсация на загубата на тегло при СПИН и остеопорозис.
Четете повече!
|
| Вто Май 13, 2008 7:17 pm |
|
 |
bobi
Потребител
|
яж само белтъците и 1 жълтък примерно,а понеже видях че кюфтетата са пържени гледай пърженото да ти е най-мн ого 2 пъти седмично.
|
| Сря Май 14, 2008 7:27 am |
|
 |
scorpion
Потребител
|
bobi написа:яж само белтъците и 1 жълтък примерно,а понеже видях че кюфтетата са пържени гледай пърженото да ти е най-мн ого 2 пъти седмично.
Мен ако питаш,гледай изобщо да няма пържено в менюто ти.Вместо да ги пържеш,вземаш тефлона и ги печеш  И не мисля,че 3 дни НВД-ВМ е добре.Като цяло не бих правила НВД-ВМ,по-добре в НВ-те дни да приемаш повече мазнини(примерно в салатата) отколкото да се тъпчеш със сметана,за да достигнеш необходимото количество мазнини за деня.  За мен в този тип режим --НВД-ВМ наистина много се прекалява с мазнините,което е вредно
|
| Сря Май 14, 2008 8:12 am |
|
 |
lemsa
Тренер
|
докато спим не се храним и организма не получава хранителни вещества около 8часа!за това е добре ведна след ставане да се зареди въглехидрати(прости) и протеини,както и веднага след тренировка,а при теб липсва това!как искаш да издържиш повече от 15мин въженце като няма гориво  и сменяй салатката,по добре е да хапваш заленце и марулки
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Сря Май 14, 2008 9:16 am |
|
 |
|
|
В момента е: Съб Юли 05, 2008 2:10 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 3
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|