|
Страница 3 от 47
|
| Автор |
Съобщение |
maria
Модератор
|
 Животът доказва, че не е толкова "супер тъпо да тренираш заради някой,за да те харесва "  , погледни какво става в природата.Дори мъжките птици се перчат пред женските  .Според мен наистина най-важно е ти да се харесваш, без нарцисизъм обаче,но е много приятно , когато доловиш, че и харесваните от теб хора те харесват.Колкото до уникалността, мисля ,че няма лошо да се подражава на положителното и хубавото, това не е пречка да се съхрани собствената уникалност.Напълно е възможно това  и много хора успешно го правят.
|
| Чет Май 31, 2007 5:56 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
Besnia2007
Потребител
|
maria написа: Животът доказва, че не е толкова "супер тъпо да тренираш заради някой,за да те харесва " , погледни какво става в природата.Дори мъжките птици се перчат пред женските .Според мен наистина най-важно е ти да се харесваш, без нарцисизъм обаче,но е много приятно , когато доловиш, че и харесваните от теб хора те харесват.Колкото до уникалността, мисля ,че няма лошо да се подражава на положителното и хубавото, това не е пречка да се съхрани собствената уникалност.Напълно е възможно това и много хора успешно го правят.
Че мен си ме харесват  е примерно ти си жена и като си ми видяла снимкити си полудяла,100%  така че,какво да коментирам повече...
|
| Чет Май 31, 2007 12:56 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Не бях ги видяла досега, ама наистина полудях на 100%.  Тренирай и яж повечко, пък може и някоя млада дама да полудее, защо не, нали това е част от голямата цел  Успех!
|
| Чет Май 31, 2007 1:41 pm |
|
 |
Besnia2007
Потребител
|
maria написа:Не бях ги видяла досега, ама наистина полудях на 100%. Тренирай и яж повечко, пък може и някоя млада дама да полудее, защо не, нали това е част от голямата цел Успех! 
 знаех си аз,сега вече си в плен,ще ме сънуваш,обаче понеже те виждам,че си добра душа ще ти дам телефон за връзка,само си кажи ника и че си от фитнес форума,че има изчакване за връзка с мене,може да си чакаш с месеци,не за друго
Са сериозно... ако знаеш аз всъщност по колко ям,няма такова ядене,вечерям по 5 пъти....
|
| Чет Май 31, 2007 5:14 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
Besnia2007 написа:maria написа:Не бях ги видяла досега, ама наистина полудях на 100%. Тренирай и яж повечко, пък може и някоя млада дама да полудее, защо не, нали това е част от голямата цел Успех! 
знаех си аз,сега вече си в плен,ще ме сънуваш,обаче понеже те виждам,че си добра душа ще ти дам телефон за връзка,само си кажи ника и че си от фитнес форума,че има изчакване за връзка с мене,може да си чакаш с месеци,не за друго
Са сериозно... ако знаеш аз всъщност по колко ям,няма такова ядене,вечерям по 5 пъти....
Така като гледам това е сайт за фитнес , ама напоследък взе да се превръща в сайт за запознанства.
|
| Чет Май 31, 2007 5:19 pm |
|
 |
Besnia2007
Потребител
|
JAKI написа:Besnia2007 написа:maria написа:Не бях ги видяла досега, ама наистина полудях на 100%. Тренирай и яж повечко, пък може и някоя млада дама да полудее, защо не, нали това е част от голямата цел Успех! 
Така като гледам това е сайт за фитнес , ама напоследък взе да се превръща в сайт за запознанства. 
Е лошо ли е  Аз даже си мисля да пусна една темичка за форуман сбирка,ще е доста интересно да се съберем да едно място,да пинем ,хапнем,да се запознаем
|
| Чет Май 31, 2007 6:00 pm |
|
 |
zina
Потребител
|
|
| Пет Юни 01, 2007 7:09 am |
|
 |
Besnia2007
Потребител
|
|
| Пон Юни 04, 2007 4:06 pm |
|
 |
vankata_bg
Потребител
|
той не 4е има големия релеф.Да ти поясня релеф има когата има и маса,а не да си слаб.Според мене де6а ако искаш да праиш маса отиди на зала и по4ваи да правиш само с големи тежести колкото можеш повторения в серия тва му е майката
|
| Пон Юни 04, 2007 6:03 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
Виж сега тука какво си писал:
Besnia2007 написа:аз за 2та месеца,даже за по малко 1 месец и седмица може би от 28 до 33 я качих
И тука:
Besnia2007 написа:за 10 дена ръката ми от 25 стана 30 и сега в момента е
30ка просто уникаланата работа
То на нас ни е ясно, че мъжете обикновено попреувеличавате и за време, и за сантиметри, ама нека да е малко по- умерено, де..
_________________ VAE VICTIS
|
| Пон Юни 04, 2007 6:08 pm |
|
 |
zina
Потребител
|
|
| Пон Юни 04, 2007 7:45 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
Значи 8 см за месец и половина.. Уникална работа наистина.. Ще ти завидят всички културисти..
Продължавай все така..
_________________ VAE VICTIS
|
| Пон Юни 04, 2007 9:15 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Цитат:Т'ва беше с програмата за 10 дена и после като я продължих стана 33 а т'ва 28 го написах щото не помнех последното измерване на ръката хаха иначе не съм си измислил,т.е преувеличавал,ако не вярваш ела да мериш,ще идем на някое тихо местенце да се убедиш хаха
Предлагам тона да се промени .Всичко има мярка. А някои я прехвърлят. Ако сам не промениш поведението си, ще останем с един човек по-малко.
|
| Пон Юни 04, 2007 10:41 pm |
|
 |
de6a
Потребител
Местожителство: Стара Загора
|
еми честно да ти кажа......аз за първите 2 месеца качих тея 2 санта, по точно някъде 1.8-9 и от месец насам, верно ме домързява и са ми по кратки тренировките, ама то като тренираш не качваш постоянно със същото темпо, мой приятел примерно за 1 година качи 7 санта ръката си и си е доволен човека и аз за почти 3-те месеца съм доволен , впрочем сега отмерих , че е станала 2.2 качването и за мене си е добре , така си мисля  ......, а маса трудно качвам, въпреки , че ям начесто и по доста, даже може да се каже , че хич не качвам, може за това повече да си постигнал от мене, пък и има други в момента по важни неща за мене ,като у-ще и гаджета
|
| Пон Юни 04, 2007 11:33 pm |
|
 |
Besnia2007
Потребител
|
de6a написа:еми честно да ти кажа......аз за първите 2 месеца качих тея 2 санта, по точно някъде 1.8-9 и от месец насам, верно ме домързява и са ми по кратки тренировките, ама то като тренираш не качваш постоянно със същото темпо, мой приятел примерно за 1 година качи 7 санта ръката си и си е доволен човека и аз за почти 3-те месеца съм доволен , впрочем сега отмерих , че е станала 2.2 качването и за мене си е добре , така си мисля ......, а маса трудно качвам, въпреки , че ям начесто и по доста, даже може да се каже , че хич не качвам, може за това повече да си постигнал от мене, пък и има други в момента по важни неща за мене ,като у-ще и гаджета 
Тия неща за всеки са важни  Иначе и аз съм сищия като тебе,нали ти казвам грам маса няма,ям като разпран,но няма екефт хахах чиста сила
@Фитнес БГ,споко де човек,кво се впрягаш толкова  Виж,че се базикам,нищо не е станало,ако потребителката се е засегнала и се извинявам пред всички
|
| Вто Юни 05, 2007 1:35 am |
|
 |
|
|
В момента е: Нед Юли 06, 2008 6:34 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 3 от 47
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|