Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 3 от 47
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4 ... 45, 46, 47  Следваща
Коментари по снимки или линкове към снимки
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Laughing Животът доказва, че не е толкова "супер тъпо да тренираш заради някой,за да те харесва " Laughing , погледни какво става в природата.Дори мъжките птици се перчат пред женските Laughing .Според мен наистина най-важно е ти да се харесваш, без нарцисизъм обаче,но е много приятно , когато доловиш, че и харесваните от теб хора те харесват.Колкото до уникалността, мисля ,че няма лошо да се подражава на положителното и хубавото, това не е пречка да се съхрани собствената уникалност.Напълно е възможно това Laughing и много хора успешно го правят.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
maria написа:
Laughing Животът доказва, че не е толкова "супер тъпо да тренираш заради някой,за да те харесва " Laughing , погледни какво става в природата.Дори мъжките птици се перчат пред женските Laughing .Според мен наистина най-важно е ти да се харесваш, без нарцисизъм обаче,но е много приятно , когато доловиш, че и харесваните от теб хора те харесват.Колкото до уникалността, мисля ,че няма лошо да се подражава на положителното и хубавото, това не е пречка да се съхрани собствената уникалност.Напълно е възможно това Laughing и много хора успешно го правят.

Че мен си ме харесват Cool е примерно ти си жена и като си ми видяла снимкити си полудяла,100% Wink така че,какво да коментирам повече... Laughing Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Не бях ги видяла досега, ама наистина полудях на 100%. Laughing Тренирай и яж повечко, пък може и някоя млада дама да полудее, защо не, нали това е част от голямата цел Laughing Успех! Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
maria написа:
Не бях ги видяла досега, ама наистина полудях на 100%. Laughing Тренирай и яж повечко, пък може и някоя млада дама да полудее, защо не, нали това е част от голямата цел Laughing Успех! Wink

Smile Smile знаех си аз,сега вече си в плен,ще ме сънуваш,обаче понеже те виждам,че си добра душа ще ти дам телефон за връзка,само си кажи ника и че си от фитнес форума,че има изчакване за връзка с мене,може да си чакаш с месеци,не за друго Wink Laughing

Са сериозно... ако знаеш аз всъщност по колко ям,няма такова ядене,вечерям по 5 пъти....

Отговорете с цитат
Мнение  
Besnia2007 написа:
maria написа:

Smile Smile знаех си аз,сега вече си в плен,ще ме сънуваш,обаче понеже те виждам,че си добра душа ще ти дам телефон за връзка,само си кажи ника и че си от фитнес форума,че има изчакване за връзка с мене,може да си чакаш с месеци,не за друго Wink Laughing

Са сериозно... ако знаеш аз всъщност по колко ям,няма такова ядене,вечерям по 5 пъти....

Така като гледам това е сайт за фитнес , ама напоследък взе да се превръща в сайт за запознанства. Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI написа:
Besnia2007 написа:
maria написа:

Така като гледам това е сайт за фитнес , ама напоследък взе да се превръща в сайт за запознанства. Laughing

Е лошо ли е Smile Аз даже си мисля да пусна една темичка за форуман сбирка,ще е доста интересно да се съберем да едно място,да пинем ,хапнем,да се запознаем Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Нека е весело,нали това е животът Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
de6a, за 3 месеца в домашни условия това е малко,виж аз какво направих за 2... + ръката как си я тренирал,че за такова време само с 2 санта,аз за 2та месеца,даже за по малко 1 месец и седмица може би от 28 до 33 я качих Smile Smile

Все пак продължавай да тренираш,важното е на теб да ти е кеф Wink
В момента за маси не искам да говоря,защото съм същата хилка като тебе Smile Smile
Обаче за релеф може да си поговорим Smile Smile Laughing Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
той не 4е има големия релеф.Да ти поясня релеф има когата има и маса,а не да си слаб.Според мене де6а ако искаш да праиш маса отиди на зала и по4ваи да правиш само с големи тежести колкото можеш повторения в серия тва му е майката

Отговорете с цитат
Мнение  
Виж сега тука какво си писал:
Besnia2007 написа:
аз за 2та месеца,даже за по малко 1 месец и седмица може би от 28 до 33 я качих Smile Smile

И тука:
Besnia2007 написа:
за 10 дена ръката ми от 25 стана 30 и сега в момента е
30ка Wink просто уникаланата работа Smile Smile

То на нас ни е ясно, че мъжете обикновено попреувеличавате и за време, и за сантиметри, ама нека да е малко по- умерено, де.. Laughing

Мнение  
А мен питате ли ме, като племеникът все ме кара да го меря, после се сърди като меря точно.Все си въобразява,че е с по-големи обиколки на ръцете, на гърдите и т. н.След всяка тренировка меря,то шивач да бях нямаше да работя с този метър толкова Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Значи 8 см за месец и половина.. Уникална работа наистина.. Ще ти завидят всички културисти.. Very Happy
Продължавай все така.. Smile

Мнение  
Цитат:
Т'ва беше с програмата за 10 дена и после като я продължих стана 33 Wink а т'ва 28 го написах щото не помнех последното измерване на ръката хаха иначе не съм си измислил,т.е преувеличавал,ако не вярваш ела да мериш,ще идем на някое тихо местенце да се убедиш хаха

Предлагам тона да се промени .Всичко има мярка. А някои я прехвърлят. Ако сам не промениш поведението си, ще останем с един човек по-малко.

Отговорете с цитат
Мнение  
еми честно да ти кажа......аз за първите 2 месеца качих тея 2 санта, по точно някъде 1.8-9 и от месец насам, верно ме домързява и са ми по кратки тренировките, ама то като тренираш не качваш постоянно със същото темпо, мой приятел примерно за 1 година качи 7 санта ръката си и си е доволен човека и аз за почти 3-те месеца съм доволен , впрочем сега отмерих , че е станала 2.2 качването и за мене си е добре , така си мисля Cool......, а маса трудно качвам, въпреки , че ям начесто и по доста, даже може да се каже , че хич не качвам, може за това повече да си постигнал от мене, пък и има други в момента по важни неща за мене ,като у-ще и гаджета Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
de6a написа:
еми честно да ти кажа......аз за първите 2 месеца качих тея 2 санта, по точно някъде 1.8-9 и от месец насам, верно ме домързява и са ми по кратки тренировките, ама то като тренираш не качваш постоянно със същото темпо, мой приятел примерно за 1 година качи 7 санта ръката си и си е доволен човека и аз за почти 3-те месеца съм доволен , впрочем сега отмерих , че е станала 2.2 качването и за мене си е добре , така си мисля Cool......, а маса трудно качвам, въпреки , че ям начесто и по доста, даже може да се каже , че хич не качвам, може за това повече да си постигнал от мене, пък и има други в момента по важни неща за мене ,като у-ще и гаджета Wink

Тия неща за всеки са важни Wink Иначе и аз съм сищия като тебе,нали ти казвам грам маса няма,ям като разпран,но няма екефт хахах чиста сила Razz Very Happy

@Фитнес БГ,споко де човек,кво се впрягаш толкова Wink Виж,че се базикам,нищо не е станало,ако потребителката се е засегнала и се извинявам пред всички Smile Wink

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 3 от 47
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4 ... 45, 46, 47  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети