|
Страница 4 от 59
|
| Автор |
Съобщение |
de6a
Потребител
Местожителство: Стара Загора
|
айде и другите да покават.............аз ще покажа чак като натрупам маса.........хихихи дано е до края на лятото
|
| Чет Юни 07, 2007 8:14 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
mamba_2007
Потребител
|
Besnia2007 написа:de6a написа:еми честно да ти кажа......аз за първите 2 месеца качих тея 2 санта, по точно някъде 1.8-9 и от месец насам, верно ме домързява и са ми по кратки тренировките, ама то като тренираш не качваш постоянно със същото темпо, мой приятел примерно за 1 година качи 7 санта ръката си и си е доволен човека и аз за почти 3-те месеца съм доволен , впрочем сега отмерих , че е станала 2.2 качването и за мене си е добре , така си мисля ......, а маса трудно качвам, въпреки , че ям начесто и по доста, даже може да се каже , че хич не качвам, може за това повече да си постигнал от мене, пък и има други в момента по важни неща за мене ,като у-ще и гаджета 
Тия неща за всеки са важни Иначе и аз съм сищия като тебе,нали ти казвам грам маса няма,ям като разпран,но няма екефт хахах чиста сила
@Фитнес БГ,споко де човек,кво се впрягаш толкова Виж,че се базикам,нищо не е станало,ако потребителката се е засегнала и се извинявам пред всички 
скъпи когато прекръстим този сайт на виц.ком ,тогава ще се базикаш с когото трябва,имай малко уважение!човек ти даде свобода,а ти го превърна в свободия!засрами се....
|
| Чет Юни 07, 2007 10:36 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
mamba_2007 написа:Besnia2007 написа:de6a написа:еми честно да ти кажа......аз за първите 2 месеца качих тея 2 санта, по точно някъде 1.8-9 и от месец насам, верно ме домързява и са ми по кратки тренировките, ама то като тренираш не качваш постоянно със същото темпо, мой приятел примерно за 1 година качи 7 санта ръката си и си е доволен човека и аз за почти 3-те месеца съм доволен , впрочем сега отмерих , че е станала 2.2 качването и за мене си е добре , така си мисля ......, а маса трудно качвам, въпреки , че ям начесто и по доста, даже може да се каже , че хич не качвам, може за това повече да си постигнал от мене, пък и има други в момента по важни неща за мене ,като у-ще и гаджета 
Тия неща за всеки са важни Иначе и аз съм сищия като тебе,нали ти казвам грам маса няма,ям като разпран,но няма екефт хахах чиста сила
@Фитнес БГ,споко де човек,кво се впрягаш толкова Виж,че се базикам,нищо не е станало,ако потребителката се е засегнала и се извинявам пред всички 
скъпи когато прекръстим този сайт на виц.ком ,тогава ще се базикаш с когото трябва,имай малко уважение!човек ти даде свобода,а ти го превърна в свободия!засрами се.... 
Предлагам този разговор да се приключи,Мисля,че ФИТНЕС БГ разреши правилно проблема, момчето се извини и няма защо да ровим повече в тези неща. Има и по-полезни , и по- приятни теми, които да обсъждаме.
|
| Пет Юни 08, 2007 6:56 am |
|
 |
FitnesInstruktor
Потребител
Местожителство: Bulgaria
|
Хора я направете като в бб-тиим,да си има отделно за коментари щото тука има няколко снимки и сичко друго са коментари и се спами темата.
_________________ Постоянство,търпение,воля
Химия e Мръсна дума !!!
|
| Вто Авг 07, 2007 10:48 am |
|
 |
JAKI
Тренер
|
FitnesInstruktor написа:Хора я направете като в бб-тиим,да си има отделно за коментари щото тука има няколко снимки и сичко друго са коментари и се спами темата.
Няма да е лошо да се направи такава тема.
|
| Вто Авг 07, 2007 11:51 am |
|
 |
BBAR
Потребител
|
да, ама не качвате снимки, ами си коментирате  Пък и да има такава тема, пак ще има коментари,защото всеки ще иска да си каже мнението, което не е лошо.Според мен проблемът е, че липсват снимките.Хайде, който има какво да покаже, нека качи снимка.Аз не го правя, защото няма с какво да се похваля
|
| Вто Авг 07, 2007 7:28 pm |
|
 |
Bicepsa
Потребител
|
 Снимки!!!
Така тъи като няма такава тема (т.е. има но стана мешаница) предлагам тук всеки да поства снимки и да пише колко години има стаж,килограми и мерки,а в другата тема да се коментират снимките !
БЕЗ СПАМ МОЛЯ !!!
|
| Пон Авг 20, 2007 3:02 am |
|
 |
Bicepsa
Потребител
|
 Коментари по снимките!!!
Тук коментираите снимките от онази тема...
П.С. даваите критикуваите ме не ме жалете
|
| Пон Авг 20, 2007 3:05 am |
|
 |
BBAR
Потребител
|
Ами...трябва още
|
| Пон Авг 20, 2007 7:41 pm |
|
 |
Bicepsa
Потребител
|
от 3 месеца е се пак пика ... а тогава непиех даже и добавки  се пак вчера премерих 115 гръб ,а тогава наи много да е бил 108-9
|
| Вто Авг 21, 2007 12:43 am |
|
 |
Bicepsa
Потребител
|
абе викторе екстра си почни да дигаш качваи маса , удари 1 хубав цикъл и се намажи с нещо свестно и си 1ви на репибликанското гаранция
|
| Чет Авг 23, 2007 12:45 pm |
|
 |
bobi
Потребител
Местожителство: СОФИЯ
|
Разшири още малко гърба,изчисти се и тва е
|
| Чет Авг 23, 2007 1:39 pm |
|
 |
Виктор Терзийски
Модератор
Местожителство: Перник
|
bobi написа:Разшири още малко гърба,изчисти се и тва е
a на мен ли ми казваш да се разширя още ок ще опитам
_________________ 2-ри 2007,2-ри 2008. 2009 ?
|
| Чет Авг 23, 2007 4:10 pm |
|
 |
bobi
Потребител
Местожителство: СОФИЯ
|
Имах преджид Бицепса
|
| Чет Авг 23, 2007 10:39 pm |
|
 |
Bicepsa
Потребител
|
не попринцип имам релеф на гърба ама на снимката излязох некаф дебел  а и в момента покачвам маса маи-юни ще се чиста сас зоб споко  а и нищо не съм стегал напълно отпуснат сам
Последната промяна е направена от Bicepsa на Чет Авг 23, 2007 10:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Чет Авг 23, 2007 10:50 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Пон Дек 01, 2008 11:29 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 4 от 59
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|