Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 4 от 59
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 57, 58, 59  Следваща
Коментари по снимки или линкове към снимки
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
айде и другите да покават.............аз ще покажа чак като натрупам маса.........хихихи дано е до края на лятото Embarassed

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Besnia2007 написа:
de6a написа:
еми честно да ти кажа......аз за първите 2 месеца качих тея 2 санта, по точно някъде 1.8-9 и от месец насам, верно ме домързява и са ми по кратки тренировките, ама то като тренираш не качваш постоянно със същото темпо, мой приятел примерно за 1 година качи 7 санта ръката си и си е доволен човека и аз за почти 3-те месеца съм доволен , впрочем сега отмерих , че е станала 2.2 качването и за мене си е добре , така си мисля Cool......, а маса трудно качвам, въпреки , че ям начесто и по доста, даже може да се каже , че хич не качвам, може за това повече да си постигнал от мене, пък и има други в момента по важни неща за мене ,като у-ще и гаджета Wink

Тия неща за всеки са важни Wink Иначе и аз съм сищия като тебе,нали ти казвам грам маса няма,ям като разпран,но няма екефт хахах чиста сила Razz Very Happy

@Фитнес БГ,споко де човек,кво се впрягаш толкова Wink Виж,че се базикам,нищо не е станало,ако потребителката се е засегнала и се извинявам пред всички Smile Wink

скъпи когато прекръстим този сайт на виц.ком ,тогава ще се базикаш с когото трябва,имай малко уважение!човек ти даде свобода,а ти го превърна в свободия!засрами се.... Twisted Evil

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
mamba_2007 написа:
Besnia2007 написа:
de6a написа:
еми честно да ти кажа......аз за първите 2 месеца качих тея 2 санта, по точно някъде 1.8-9 и от месец насам, верно ме домързява и са ми по кратки тренировките, ама то като тренираш не качваш постоянно със същото темпо, мой приятел примерно за 1 година качи 7 санта ръката си и си е доволен човека и аз за почти 3-те месеца съм доволен , впрочем сега отмерих , че е станала 2.2 качването и за мене си е добре , така си мисля Cool......, а маса трудно качвам, въпреки , че ям начесто и по доста, даже може да се каже , че хич не качвам, може за това повече да си постигнал от мене, пък и има други в момента по важни неща за мене ,като у-ще и гаджета Wink

Тия неща за всеки са важни Wink Иначе и аз съм сищия като тебе,нали ти казвам грам маса няма,ям като разпран,но няма екефт хахах чиста сила Razz Very Happy

@Фитнес БГ,споко де човек,кво се впрягаш толкова Wink Виж,че се базикам,нищо не е станало,ако потребителката се е засегнала и се извинявам пред всички Smile Wink

скъпи когато прекръстим този сайт на виц.ком ,тогава ще се базикаш с когото трябва,имай малко уважение!човек ти даде свобода,а ти го превърна в свободия!засрами се.... Twisted Evil

Предлагам този разговор да се приключи,Мисля,че ФИТНЕС БГ разреши правилно проблема, момчето се извини и няма защо да ровим повече в тези неща. Има и по-полезни , и по- приятни теми, които да обсъждаме. Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Хора я направете като в бб-тиим,да си има отделно за коментари щото тука има няколко снимки и сичко друго са коментари и се спами темата.

Отговорете с цитат
Мнение  
FitnesInstruktor написа:
Хора я направете като в бб-тиим,да си има отделно за коментари щото тука има няколко снимки и сичко друго са коментари и се спами темата.

Няма да е лошо да се направи такава тема.

Отговорете с цитат
Мнение  
да, ама не качвате снимки, ами си коментирате Very Happy Пък и да има такава тема, пак ще има коментари,защото всеки ще иска да си каже мнението, което не е лошо.Според мен проблемът е, че липсват снимките.Хайде, който има какво да покаже, нека качи снимка.Аз не го правя, защото няма с какво да се похваля Very Happy Crying or Very sad

Отговорете с цитат
Мнение Снимки!!! 
Така тъи като няма такава тема (т.е. има но стана мешаница) предлагам тук всеки да поства снимки и да пише колко години има стаж,килограми и мерки,а в другата тема да се коментират снимките !
БЕЗ СПАМ МОЛЯ !!!

Отговорете с цитат
Мнение Коментари по снимките!!! 
Тук коментираите снимките от онази тема...

П.С. даваите критикуваите ме не ме жалете Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами...трябва още Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
от 3 месеца е се пак пика ... а тогава непиех даже и добавки Wink се пак вчера премерих 115 гръб ,а тогава наи много да е бил 108-9

Отговорете с цитат
Мнение  
абе викторе екстра си почни да дигаш качваи маса , удари 1 хубав цикъл и се намажи с нещо свестно и си 1ви на репибликанското гаранция

Отговорете с цитат
Мнение  
Разшири още малко гърба,изчисти се и тва е

Отговорете с цитат
Мнение  
bobi написа:
Разшири още малко гърба,изчисти се и тва е

a на мен ли ми казваш да се разширя още ок ще опитам Laughing

Мнение  
Имах преджид Бицепса

Отговорете с цитат
Мнение  
не попринцип имам релеф на гърба ама на снимката излязох некаф дебел Laughing а и в момента покачвам маса маи-юни ще се чиста сас зоб споко Wink а и нищо не съм стегал напълно отпуснат сам

Последната промяна е направена от Bicepsa на Чет Авг 23, 2007 10:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 4 от 59
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 57, 58, 59  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети