| Автор |
Съобщение |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Мен също малко ме притесняват коментари от типа "качвай маса". Ако си с бавен метаболизъм примерно добре качваш маса, гъчиш протеин ама усвоява ли се. Не говоря за хора на зоб , защото ми е пределно ясно че като взимаш каквото трябва и колкото трябва - качваш дори чисто. Но хора като мен примерно, които тренират натурално само на суплементи като ям много и качвам маса но качвам мазнотии. Просто организма не може да усвои всичкият протеин колкото и да ми е бърз метаболизма. Та мисълта ми е, че трябва да се дават малко по - конкретизирани коментари, а не нещо от рода "яж много пиле, яйца, мляко и ще стане работата". Има хора с бавен метаболизъм които ще влязат, ще видят какво е писано, ще видят че така се ставало як и почват веднага без да мислят да се тъпчат. И какво се получава - на 17 годинки момчето с паласки. Мисля, че и аз ще се опитам да давам по - обосновани и конкретизирани мнения как и какво да прави човека който е задал въпроса си.
_________________ Something for your mind, your body and your soul....
|
| Сря Апр 16, 2008 10:16 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
maria
Модератор
|
zobfather каза:
награда ще видиш през крив макарон!първо не е IRIS ,2ро продължаваи да мислиш!
 Lenda Murray - Това измислих..пак ли до кривия макарон стигнах
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Сря Апр 16, 2008 12:33 pm |
|
 |
zobfather
Потребител
|
|
| Сря Апр 16, 2008 1:06 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
Христо,браво ! Имаш ген, възползваи се от това и незнам кои ми изтри предишния пост ама почвам да се дразна вече!
|
| Сря Апр 16, 2008 1:06 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
zobfather написа:maria написа:zobfather каза:
награда ще видиш през крив макарон!първо не е IRIS ,2ро продължаваи да мислиш!
Lenda Murray - Това измислих..пак ли до кривия макарон стигнах 
....продължаваи скъпа...,давам ти последен опит.....!itz not lenda...
Няма да позная коя е, а че е жена беше ясно  Ама ето какво намерих, докато се опитвах да разбера коя е: ТУК Кажи коя е на третата снимка.
Защо никой не помага за загадката
Взехме май да спамим темата, спирам да гадая
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Сря Апр 16, 2008 1:16 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Кажете ми защо една жена би искала да изглежда по този начин.Големи пари ли вземат от състезанията....аз не рзбирам
_________________ No one can be so so like me...
|
| Сря Апр 16, 2008 1:51 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
scorpion написа:Кажете ми защо една жена би искала да изглежда по този начин.Големи пари ли вземат от състезанията....аз не рзбирам 
а ти би ли го направила и за всичктие пари на света  според мен не е само за пари
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Сря Апр 16, 2008 2:02 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
|
Ице много добре си. Имаш сериозен напредък според мен. Давай все така
|
| Сря Апр 16, 2008 2:05 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Hristo Borisov написа:scorpion написа:Кажете ми защо една жена би искала да изглежда по този начин.Големи пари ли вземат от състезанията....аз не рзбирам 
а ти би ли го направила и за всичктие пари на света според мен не е само за пари
Никога! Не е красиво,а щом не е красиво означава,че не е за мен
_________________ No one can be so so like me...
|
| Сря Апр 16, 2008 2:07 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
max_paine написа:Ице много добре си. Имаш сериозен напредък според мен. Давай все така 
мерси братле  ти няма ли да качиш нещо скоро ?
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Сря Апр 16, 2008 2:27 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
благодаря на всички които се изказаха по адрес на новите ми снимки
личи си че съм взел да се поомазнявам но целта ми е да кача още 10-12 кг и тогава ще почна да чистя. това сигорно ще стане за другото лято
|
| Сря Апр 16, 2008 2:36 pm |
|
 |
zobfather
Потребител
|
Hristo Borisov написа:благодаря на всички които се изказаха по адрес на новите ми снимки
личи си че съм взел да се поомазнявам но целта ми е да кача още 10-12 кг и тогава ще почна да чистя. това сигорно ще стане за другото лято
бая ядене ще трябва за 10-12 кг
|
| Сря Апр 16, 2008 2:38 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
|
Цитат:мерси братле Smile ти няма ли да качиш нещо скоро ?
Ще кача просто още мисля, че не съм за показване. Има детайли за дооформяне.
|
| Сря Апр 16, 2008 3:05 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
scorpion написа:Кажете ми защо една жена би искала да изглежда по този начин.Големи пари ли вземат от състезанията....аз не рзбирам 
Ем,честно на мен ми харесва как изглеждат и няколко приятелки също мислят,че такива жени изглеждат добре....Така че според мен най-основната причина да изглеждат така е,че го искат и по този начин се харесват
Смятам,че ако не си харесваха така телосложението няма и за пари да го направят...Нали знаете има една руска поговорка-По вкус и цвят приятели няма  На някои им харесва,на други-не
_________________ Just SmilEee  ))
|
| Сря Апр 16, 2008 6:10 pm |
|
 |
DARGON
Потребител
|
кау тфа е ужасно някфа такава кака.. мале от работа само се връщам и за добър вечер 2 шамарчета и да козирувам ааа не
|
| Чет Апр 17, 2008 7:16 pm |
|
 |
|
|