Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 42 от 48
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 46, 47, 48  Следваща
Коментари по снимки или линкове към снимки
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
sladurkaaa написа:
scorpion написа:
Кажете ми защо една жена би искала да изглежда по този начин.Големи пари ли вземат от състезанията....аз не рзбирам Confused

Ем,честно на мен ми харесва как изглеждат и няколко приятелки също мислят,че такива жени изглеждат добре....Така че според мен най-основната причина да изглеждат така е,че го искат и по този начин се харесват Very Happy
Смятам,че ако не си харесваха така телосложението няма и за пари да го направят...Нали знаете има една руска поговорка-По вкус и цвят приятели няма Very Happy На някои им харесва,на други-не Wink

Аз не съм против тва и си го приемам,ама ми е интересно...

Отговорете с цитат
Мнение  
scorpion написа:
sladurkaaa написа:
scorpion написа:
Кажете ми защо една жена би искала да изглежда по този начин.Големи пари ли вземат от състезанията....аз не рзбирам Confused

Ем,честно на мен ми харесва как изглеждат и няколко приятелки също мислят,че такива жени изглеждат добре....Така че според мен най-основната причина да изглеждат така е,че го искат и по този начин се харесват Very Happy
Смятам,че ако не си харесваха така телосложението няма и за пари да го направят...Нали знаете има една руска поговорка-По вкус и цвят приятели няма Very Happy На някои им харесва,на други-не Wink

Аз не съм против тва и си го приемам,ама ми е интересно...

Ние чакаме ваши снимка Embarassed Embarassed Embarassed Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
maria написа:
Ама ето какво намерих, докато се опитвах да разбера коя е: ТУК

Те от зоб са заприличали на травестити (с 2-3 изключения).

Отговорете с цитат
Мнение  
Ultra написа:
maria написа:
Ама ето какво намерих, докато се опитвах да разбера коя е: ТУК

Те от зоб са заприличали на травестити (с 2-3 изключения).

само 1 русичка я бива още прилича на момиче..

както и да е предлагам да спрем с ОФФ топика .. тук се коментират снимки на форумци а не на култористи

Отговорете с цитат
Мнение  
Тая да си я земеш за лична охрана Laughing тая почти колко мене Laughing Laughing Laughing (в преносния смисал)

Отговорете с цитат
Мнение  
тая снимка не мога да я отвора макспеин ..

Отговорете с цитат
Мнение  
Защо? Отваряш линка и след секунди започва download-a. Я ми кажи каква е причината да не можеш да я видиш. Те са две между другото. Wink

Мнение  
ама ти какво чистиш бе човек Rolling Eyes ти трябва да качваш!колко си висок?

Отговорете с цитат
Мнение  
max_paine Качвай още една година и тогава чисти.

Мнение  
Доста съм висок. 192 см. Това е вече 1 месец на НВД даже и повече. Роки знам за какво говориш напълно просто гърдите ми бяха изключително зле. Много омазани. Те и сега не са първа хубост и като почвах да чистя ми беше ясно че ще заприличам на манекен ама просто не се траеха вече нещата. Имах много мазно по корема и отстрани и имах доста мазнини по гърдите. Tе всъщност най - много ме дразнеха гърдите че не се отсичат и не стоят добре а като женски .Даже за гинекомастия ходих да се гледам, но се оказа че нямам. Приключвам тази седмица с чистенето може би и почвам пак катерене нагоре. Wink

Мнение  
За да имаш хубави гърди трябва първо да имаш маса, иначе колкото и да ги чистиш нищо няма да стане.

Мнение  
Разбирам те напълно, ще се постарая просто искам още малко да ги засека, защото ми писна да приличам на жена в гърдите Wink Знаех си че при малко маса ще стане манекенска работа ама сега ще се постарая просто да качвам по - чисто Wink Laughing

Мнение  
max_paine написа:
Разбирам те напълно, ще се постарая просто искам още малко да ги засека, защото ми писна да приличам на жена в гърдите Wink Знаех си че при малко маса ще стане манекенска работа ама сега ще се постарая просто да качвам по - чисто Wink Laughing

ee бате какво искаш да релефиш и да отсечеш гърдите ,качи още 10 кг ММ и тогава прави ндв то така няма смисъл,ще останеш само по кожа!!!вие начи не разбирате то едно е да имаш маса от мазно а съвсем друго е да имаш ММ ,няма как да орелефиш с да имаш детаили без да си имал мм ,некои 60 кг почва ндв че има и такива по форумите и вика еми аз искам релеф...?????????!!, къв релеф бе пич тои е само кожа,кокали,кости и мас и иска релеф то не става така ,ти бате като гледам треа да качиш поне още 10 кг 4исто и тогава тепърва да се замислиш диети ндв ,кардио и тем подобни,мускула трябва да се обработи ,трябва му врееме ,от мазно мускул няма как да направиш

Отговорете с цитат
Мнение  
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ТУКА СЕ КОМЕНТИРАТ САМО СНИМКИ!!! ВСИЧКО ОСТАНАЛО НА ЛС!!!

Мнение  
max, изобщо не ти видях снимките ???

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 42 от 48
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 46, 47, 48  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети