| Автор |
Съобщение |
scorpion
Потребител
|
sladurkaaa написа:scorpion написа:Кажете ми защо една жена би искала да изглежда по този начин.Големи пари ли вземат от състезанията....аз не рзбирам 
Ем,честно на мен ми харесва как изглеждат и няколко приятелки също мислят,че такива жени изглеждат добре....Така че според мен най-основната причина да изглеждат така е,че го искат и по този начин се харесват
Смятам,че ако не си харесваха така телосложението няма и за пари да го направят...Нали знаете има една руска поговорка-По вкус и цвят приятели няма На някои им харесва,на други-не 
Аз не съм против тва и си го приемам,ама ми е интересно...
_________________ No one can be so...so... like me...
|
| Чет Апр 17, 2008 9:17 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
vankatamen
Потребител
|
|
| Чет Апр 17, 2008 11:34 pm |
|
 |
Ultra
Потребител
|
maria написа:Ама ето какво намерих, докато се опитвах да разбера коя е: ТУК
Те от зоб са заприличали на травестити (с 2-3 изключения).
|
| Пет Апр 18, 2008 1:50 am |
|
 |
DARGON
Потребител
|
Ultra написа:maria написа:Ама ето какво намерих, докато се опитвах да разбера коя е: ТУК
Те от зоб са заприличали на травестити (с 2-3 изключения).
само 1 русичка я бива още прилича на момиче..
както и да е предлагам да спрем с ОФФ топика .. тук се коментират снимки на форумци а не на култористи
|
| Пет Апр 18, 2008 6:14 am |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
Тая да си я земеш за лична охрана  тая почти колко мене  (в преносния смисал)
|
| Пет Апр 18, 2008 8:26 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
тая снимка не мога да я отвора макспеин ..
|
| Пон Апр 21, 2008 1:21 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Защо? Отваряш линка и след секунди започва download-a. Я ми кажи каква е причината да не можеш да я видиш. Те са две между другото.
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Пон Апр 21, 2008 1:25 pm |
|
 |
lemsa
Тренер
|
ама ти какво чистиш бе човек  ти трябва да качваш!колко си висок?
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Пон Апр 21, 2008 1:36 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
max_paine Качвай още една година и тогава чисти.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пон Апр 21, 2008 1:46 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
|
Доста съм висок. 192 см. Това е вече 1 месец на НВД даже и повече. Роки знам за какво говориш напълно просто гърдите ми бяха изключително зле. Много омазани. Те и сега не са първа хубост и като почвах да чистя ми беше ясно че ще заприличам на манекен ама просто не се траеха вече нещата. Имах много мазно по корема и отстрани и имах доста мазнини по гърдите. Tе всъщност най - много ме дразнеха гърдите че не се отсичат и не стоят добре а като женски .Даже за гинекомастия ходих да се гледам, но се оказа че нямам. Приключвам тази седмица с чистенето може би и почвам пак катерене нагоре.
|
| Пон Апр 21, 2008 1:49 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
За да имаш хубави гърди трябва първо да имаш маса, иначе колкото и да ги чистиш нищо няма да стане.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пон Апр 21, 2008 2:36 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
|
Разбирам те напълно, ще се постарая просто искам още малко да ги засека, защото ми писна да приличам на жена в гърдите  Знаех си че при малко маса ще стане манекенска работа ама сега ще се постарая просто да качвам по - чисто
|
| Пон Апр 21, 2008 2:40 pm |
|
 |
zobfather
Потребител
|
max_paine написа:Разбирам те напълно, ще се постарая просто искам още малко да ги засека, защото ми писна да приличам на жена в гърдите Знаех си че при малко маса ще стане манекенска работа ама сега ще се постарая просто да качвам по - чисто 
ee бате какво искаш да релефиш и да отсечеш гърдите ,качи още 10 кг ММ и тогава прави ндв то така няма смисъл,ще останеш само по кожа!!!вие начи не разбирате то едно е да имаш маса от мазно а съвсем друго е да имаш ММ ,няма как да орелефиш с да имаш детаили без да си имал мм ,некои 60 кг почва ндв че има и такива по форумите и вика еми аз искам релеф...?????????!!, къв релеф бе пич тои е само кожа,кокали,кости и мас и иска релеф то не става така ,ти бате като гледам треа да качиш поне още 10 кг 4исто и тогава тепърва да се замислиш диети ндв ,кардио и тем подобни,мускула трябва да се обработи ,трябва му врееме ,от мазно мускул няма как да направиш
|
| Пон Апр 21, 2008 4:23 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ТУКА СЕ КОМЕНТИРАТ САМО СНИМКИ!!! ВСИЧКО ОСТАНАЛО НА ЛС!!!
|
| Чет Апр 24, 2008 9:33 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
max, изобщо не ти видях снимките ???
|
| Пон Апр 28, 2008 2:24 am |
|
 |