Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 43 от 47
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47  Следваща
Коментари по снимки или линкове към снимки
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Rocky пич ако искаш да постигнеш нещо отивай в зала и започвай или поне в вас не си играй с гиричката а прави лицеви набирания коремни..

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Paol, не разбрах първите два адреса защо си ги дал, ама както и да е Very Happy
От колко години тренираш? На вторите 2 снимки се вижда, че доста труд в залата е паднал Rolling Eyes

Мнение  
poal евала брато наи накрая да вида некои каде прилича на нещо,як си .

Отговорете с цитат
Мнение  
Тренирам от близо 20години но последните няколко професионално т.е. само това права и това ми е бизнеса

Отговорете с цитат
Мнение  
нямам какво да кажа Smile освен ПРОФЕСИОНАЛИСТ Smile браво !

Отговорете с цитат
Мнение  
paol написа:
Тренирам от близо 20години но последните няколко професионално т.е. само това права и това ми е бизнеса

Ще се пускаш ли есента?

Мнение  
paol много яко тяло,аз си купувам добавки рядко и от варна,но съм те запомнил,купувам ги от твоя магазин Smile успех

Отговорете с цитат
Мнение  
paol дай си мерките като гледам доста си голям ! ЕВАЛАТА

Отговорете с цитат
Мнение  
Републиканското тази година е във Варна така че вече сам започнал подготовката си стига да не ми мине котка път,както се казва.Това че състезанието е във Варна е голямо предимство,заштото ако трябва да пътуваш някъде на далеко това ти смазва формата, тъй като в този момент тялото ти е много изцедено и най-малкия допълнителен стрес може да се окаже фатален,колкото до мерките ми те никога не са ме интересували важно е само как изглегдаш дали си симетричен,хармоничени т.н.

Отговорете с цитат
Мнение  
Еее,Paol,прецака темата със снимките,сега никой няма да иска да поства снимки след теб Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Не с тази цел ги пуснах във форума,но според мен не трябва никой да се разочарова ами обратното защото както знаем човек е толкова голям колкото са големи мечтите му,аз също все още не сам ги достигнал моите и продължавам да ги следвам

Отговорете с цитат
Мнение  
paol написа:
Не с тази цел ги пуснах във форума,но според мен не трябва никой да се разочарова ами обратното защото както знаем човек е толкова голям колкото са големи мечтите му,аз също все още не сам ги достигнал моите и продължавам да ги следвам

майтап бе човек Smile Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
@zobfather

Много хубаво тяло човек, дай някфо инфо за себе си, колко време тренираш, зимал ли стероиди, и ако искаш може да издадеш някоя тайна за развитието Razz , ако не е тайна де Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
Lemsa, ти добре се шегуваш Very Happy , но не си качвал скоро снимки. Трябва да си станал още по-як Rolling Eyes
Като ви предлагах едно време виртуално състезание си замълчахте, ама то не е късно Twisted Evil

Мнение  
maria написа:
Lemsa, ти добре се шегуваш Very Happy , но не си качвал скоро снимки. Трябва да си станал още по-як Rolling Eyes
Като ви предлагах едно време виртуално състезание си замълчахте, ама то не е късно Twisted Evil

аз поне съм качвал,а ти... Razz Twisted Evil

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 43 от 47
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети