| Автор |
Съобщение |
maria
Модератор
|
Е като няма какво да покажа....
_________________ Забрави, че “така правят другите”.
|
| Пет Май 02, 2008 2:10 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
lemsa
Тренер
|
maria написа:Е като няма какво да покажа.... 
за теб може да е така,но мъжката част от форума ще има какво да види
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Пет Май 02, 2008 2:16 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Много благодаря за специалните снимки
А колкото до виждането...... не е сигурно, че има какво да се види....  А може и обратното да се разбира.... има повечко ( в смисъл излишество)
#
Paol, в каква категория си се състезавал? Гледах едни видео филмчета от 2006 , но с тази боя сте така маскирани  , не мога да преценя тези мускули до 100 или над 100.
|
| Пет Май 02, 2008 2:43 pm |
|
 |
Виктор Терзийски
Модератор
Местожителство: Перник
|
paol написа:Републиканското тази година е във Варна така че вече сам започнал подготовката си стига да не ми мине котка път,както се казва.Това че състезанието е във Варна е голямо предимство,заштото ако трябва да пътуваш някъде на далеко това ти смазва формата, тъй като в този момент тялото ти е много изцедено и най-малкия допълнителен стрес може да се окаже фатален,колкото до мерките ми те никога не са ме интересували важно е само как изглегдаш дали си симетричен,хармоничени т.н.
Коя категория ще си.Пак ли до 90?
_________________ 2-ри 2007,2-ри 2008. 2009 ?
|
| Пет Май 02, 2008 5:56 pm |
|
 |
paol
Потребител
|
2006 се състазавах в категория до 90кг.Станах първи на 'МЕЧКАТА' и втори на републиканското. но миналата година късмета малко ми изневери защото ме хвана някакъв вирус една седмица преди републиканското и ме смаза така останах пети.Тази година ако има категория до 95 със сигурнаст сам в нея,имаше въпрос за стероидите,искам да кажа че те не са основното в подготовката ми както някой си мислят те за мен са само черешката на тортата и за да не бъда голословен ще кажа че ги ползвам едва от 2,3год.и в подготовката ми те саставляват едва 10-15% ако гледаме финансовата страна на нещата
|
| Съб Май 03, 2008 1:29 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
"...в подготовката ми те саставляват едва 10-15% ако гледаме финансовата страна на нещата"
A 85 -90% , тоест тортата  , какво е ..храна, добавки....  Питам, защото много от по-младите тук все за стероидите питат, та биха могли да почерпят опит от теб.... пък съм си и любопитна на тази тема
|
| Съб Май 03, 2008 2:33 pm |
|
 |
paol
Потребител
|
По важното,а може би най-важното е режима на хранене,лягане ставане вземане на суплементи и т.н.всички ходят на зала,всички тренират горе долу по един начин,а само някой получават резултати,значи разковничето не е в залата,а извън нея тези някой, който получават резултат след зала имат режим на въстановяване,а останалите не.Когато се вземат стероиди те компенсират липсата на режим и резулта ти те са на лице,но в момента в който се спрат всичко се ;изпикава;затова толкова много се говори за стероиди защото работят при всички,но без сериозен режим от тях остава само лошото
|
| Пон Май 05, 2008 11:06 am |
|
 |
maria
Модератор
|
Дано и някои от по-младите трениращи започнат да мислят като теб, защото ми се струва, че някои "поставят каруцата пред коня"  , не всички, разбира се.
|
| Пон Май 05, 2008 12:52 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Цитат:Дано и някои от по-младите трениращи започнат да мислят като теб, защото ми се струва, че някои "поставят каруцата пред коня" Very Happy , не всички, разбира се.
Напълно съм съгласен. Повечето трениращи момчета които не знаят как да се хранят и да спят след месец в залата търсят "алтернативен вариант". Няма начин да се преодолее това според мен в България сме на много ниско фитнес ниво. Няма как просто. Не може родителите да не дават на децата си да пият протеини, защото били вредни. Много глупости съм чул в залата където тренирам и за това ще се посяга към стероидите няма начин.
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Пон Май 05, 2008 1:24 pm |
|
 |
paol
Потребител
|
Разбираемо е всичко това като се има на предвид в какво динамично време живеем,но при фитнеса е необходимо време за да може мускула да мутира под въздействието на стреса от тренировката независимо от това дали се вземат стероиди или не трябва време.Стероидите по принцип хидратират клетката но ако няма делене на клетки няма постоянен резултат,а за това делене е необходимо дастатъчно време,мускула да е под стрес от тренировка за да реагира.Така,че колкото по рано човек разбере истината толкова по добре за него и здравето му.Според мен ако човек не тренира професионално няма никаква нужда от стероиди,достатъчно добри добавки измислиха за да не се посяга към стероиди
|
| Вто Май 06, 2008 11:57 am |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
абе паол аз помислих че тос на автара е маркус позеиновски поляка от наи силните мъже на планетата
евала
|
| Чет Май 15, 2008 1:35 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
aggessive браво добре си  но ще си още по-добре ако поизчистиш малко.Biceps и ти си добре за набора ти поне според мен.
|
| Пон Май 19, 2008 5:55 pm |
|
 |
Ultra
Потребител
|
aGGeSSive а снимка отпред?
Biceps от снимките наистина почти нищо не се вижда.
|
| Пон Май 19, 2008 8:28 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
не съм се снимал отпред
Последната промяна е направена от aGGeSSive` на Пет Юни 20, 2008 6:47 am; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Вто Май 20, 2008 11:54 am |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Gr4,незнам дали някой е видял снимките ти,но аз определено ги забелязах и наистина имаш много добре оформено тяло  Имаш хубава преса
_________________ No one can be so...so... like me...
|
| Вто Юни 03, 2008 8:41 pm |
|
 |
|
|