Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 53 от 59
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 57, 58, 59  Следваща
Коментари по снимки или линкове към снимки
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Еми направи една нормална снимка на свтло на цялото тяло.Може ли да се каже само от един гръб в тъмното.
Иначе за без тренировка до колкото се вижда имаш някъква маса и си изчистен.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Ultra@ хаха и в наща зала е така .. има по 1-2 момичета и вс ги зяпат Smile като гледам и ти не оставаш по назад ,че чак я и снимаш хахахха Wink мале.. Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Тамън си тръгвах,и тоава и направих една снимка.Иначе подобно нещо наистина пречи на тренировката.

Отговорете с цитат
Мнение  
DIDO_BAZKA4A написа:
само да си кача снимки някаде и 6те ви покажа какво сам направил 4исто без зоб само ядене и без довавки(нема пари за тех Crying or Very sad )

личи си че не си ги ползвал а храна ял ли си поне ?! Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Кажете нещо за мойте снимки??? А пък там където аз тренирам не идва нито едно момиче вечер само големите изроди тренират Wink.

Отговорете с цитат
Мнение  
адриани имаш още много да градиш иначе дзнм за тез месеци ми са струва леко слабо вземи малко повечко хапваи и вкараи някфи добавки и към упражненията за гърба вкараи тяга че ти трябва плътност Wink за ръцете пробваи програмата от саита изпомпи до мах аз лично с тази програма качих 2 санта за 1 месец в ръцете като бях с твоя стаж

Отговорете с цитат
Мнение  
CTraX написа:
DIDO_BAZKA4A написа:
само да си кача снимки някаде и 6те ви покажа какво сам направил 4исто без зоб само ядене и без довавки(нема пари за тех Crying or Very sad )

личи си че не си ги ползвал а храна ял ли си поне ?! Laughing

не на фотосинтеза съм!

Отговорете с цитат
Мнение  
Спокоино,няма да изгубиш много за един месец,особено ако се храниш както трябва.Даже една почивка се отразява добре на тялото (въпреки че твоята ще е малко по-дълга от нормалното).

Отговорете с цитат
Мнение  
ахам.. дано да не изгубя много .. аз като гледам . изпуснах лятото.. и направо викам като се върна в залата да започвам яко да качвам.. ще се поосвиня малко .. и в корема.. ама не ми пука.. тая зима съм решил да кача повечко маса.. пък вече пролетта ще бягам и ще си опрая коремчето Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Ти можеш да си качваш и без да правиш голям курем.Вземи си геинър и амино,яж хубаво и толкова.

Отговорете с цитат
Мнение  
мин година си взех гейнър.. и ся целия ми задник е на големи бели черти (стрии) и да не показвам на снимки какво беше станал корема ми Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
брато внимавай с корема ти си качваир но след всяка тренировка го тренирай.пак знам какво е да среш да тренираш.аз сега нещо си прецаках рамото и нз кво ми е и немога да тренирам 7ден ве4е

Отговорете с цитат
Мнение  
дидо баз..... какви такива мнения некомпетентни даваш как така ще тренира всеки ден корема ?? ти знаиш ли че като се тренира мн често корема расте и талията ..... моля не даваите такива съвети според мен корема не се тренира повече от 1 - 2 пъти седмично

Отговорете с цитат
Мнение  
според мен корема като го тренираш 2 пати седмично няма смисал да се потиш.лично мое мнение.може и да баркам.

Отговорете с цитат
Мнение  
Арнолд е тренирал корема на всяка тренировка.Но лично неговия не ми харесва (плочките му не са толкова обособени).

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 53 от 59
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 57, 58, 59  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети