Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 54 от 59
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 57, 58, 59  Следваща
Коментари по снимки или линкове към снимки
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Ultra написа:
Арнолд е тренирал корема на всяка тренировка.Но лично неговия не ми харесва (плочките му не са толкова обособени).
и какво го харесвате толкова тоя арнолд че арнолд тои един от наи-големите зобци Laughing изобщо

Поздрав за всички моралисти и вегетарианци Laughing
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Отговорете с цитат
Мнение  
А кой от културистите не е?
Неможе да не се отдаде заслужено уважение към няколко кратен мистър улимпия.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Smile

Последната промяна е направена от Zezo на Сря Окт 22, 2008 10:16 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Очаквам коментар по снимката ми знам че е с леко лошо качество ама съм с кофти телефон ся Smile
стаж год и половина

Отговорете с цитат
Мнение  
за година и полвина наистина много си направил

Поздрав за всички моралисти и вегетарианци Laughing
Отговорете с цитат
Мнение  
айде дайте и за мен едно мнение Wink

Мнение  
Ultra написа:
Тамън си тръгвах,и тоава и направих една снимка.Иначе подобно нещо наистина пречи на тренировката.

И аз бях в Обзор на почивка и ходих в същата зала и се запознах с момичето.Беше в началото на август 2-10.
Девойката се казва Янка на 21г. мисля че тренираше кикбокс или нещо от сорта.Много стегнато тяло има , на лежанката вдига 55кг, всеки ден тренираше по 1.5 -2 часа.Носеше си за пиене едно шише с добавки.Евала й правя Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
sopola написа:
Ultra написа:
Тамън си тръгвах,и тоава и направих една снимка.Иначе подобно нещо наистина пречи на тренировката.

И аз бях в Обзор на почивка и ходих в същата зала и се запознах с момичето.Беше в началото на август 2-10.
Девойката се казва Янка на 21г. мисля че тренираше кикбокс или нещо от сорта.Много стегнато тяло има , на лежанката вдига 55кг, всеки ден тренираше по 1.5 -2 часа.Носеше си за пиене едно шише с добавки.Евала й правя Smile

Weedman да не ви е Идол тва момиче бе Very Happy Very Happy

Мнение  
Не,но прави впечатление пред всички други,надяващи се гена им да ги пази слаби (и при някой работи) а за дебелите германки и англичанки няма какво да обяснявам.
Самото желание да изглежда добре и да се потдържа е похвално,резултата също.Не като момичета обръщащи по 2-3 часа на ден за грим и прически,но с паласки и големи ду@ета.

Отговорете с цитат
Мнение  
Paol@ наистина си нереално як! браво ! а на репобликанското взе ли някаква награда ? нещо ?

Отговорете с цитат
Мнение  
За съжаление тази година републиканското ще се запомни с некомпетентното съдийство и клубни пристрастия и скандали след това,но то къде в тази държава не е така та при нас да е по различно!Останах на пето място кото имах еднакъв брой точки с четвъртия

Отговорете с цитат
Мнение  
paol наистина изглеждаш страхотно симетричен с добър обем и чудесен релеф в коя категория беше до 90 или над,петото място което са ти дали е доста назад от това което тряваше да получиш което още веднъж доказва че съдииството в българия не струва

Отговорете с цитат
Мнение  
След тази гавра с Богомил на това републиканско трябваше да има убити съдий. Не е истина в каква държава живеем.

Мнение  
На републиканското на кантара бях 94.200кг.и се състезавах в категория до 100кг.следващата седмица имаше състезание в Карлово и понеже там тази категория я няма свалих 4кг.и се състезавах в кат.до90кг..Там станах първи но категорията беше много слаба както и останалите категорий!

Отговорете с цитат
Мнение  
paol написа:
На републиканското на кантара бях 94.200кг.и се състезавах в категория до 100кг.следващата седмица имаше състезание в Карлово и понеже там тази категория я няма свалих 4кг.и се състезавах в кат.до90кг..Там станах първи но категорията беше много слаба както и останалите категорий!

Това на каква височина.

Напишете отговор Страница 54 от 59
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 57, 58, 59  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети