Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Корема и гърдите са ми болните мускулни групи
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Корема и гърдите са ми болните мускулни групи 
Здравейте на 16г почти 17 180/80кг имам проблем значи заинмавам се с фитнес оформено тяло силно казано но проблема ми е корема и гърдите корема имам натрупани мазнини а пот тях мускул и гърдите са така другите мускулни групи са добре питал сам много казвали са ми много нешта кардио,бягане и т.н да стопя мазнините аз искам да ги стопя ама да не свалям тегло да сам 78-80 да си остана имам диета: 7 часа 100гр овесени ядки, 10 часа 200гр картоф, 13 часа 50гр ориз, 16 часа протеиножа напитка(демек преди тренеровка), 18 часа 50гр мед или 100гр плодове, 19 часа 250гр риба или 150 картофи.Товая е тя ако я спазвам ще имали ефект относно изгарянето на мазнините ще правя с по малко кг а повече повторения.и относно тази диета да я комбибирам с л-карнитин или фатбърнер.Просто корема и гърдите са ми болните мускулни групи Smile помогнете Smile))

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Купи си BCAA или(и) Glutamine за да те препазват от катаболност. Медът в 18.00 часа може да заместиш с Tечни аминокиселини - Liquid Amino Explode. Аеробика поне два пъти седмично ще ти необходима , за да не губиш маса ч ограничи до 20 минути

Отговорете с цитат
Мнение  
Намали въглехидратите

Отговорете с цитат
Мнение  
Начи махаш картофите и ориза.Остави само в 10 часа картофите,даже може ако искаш в 10 да хапнеш повече картофи за да имаш енергия за през деня.
А тва дето си го написал е невъзможно,как хем да махнеш мазното хем да си останеш на тия Кг то и мазното тежи да не мислиш че е въздух.
Начи въоражаваш се с мн търпение и воля + един L-karnitine (наи-добре течен)
Вместо мед може да земеш амино , но ако нямаш възможност си караи с мед не е фатално.
след тренировка прави кардио 20 мин на най-лекото натоварване на уреда
а в нетренировъчни дни е добре ако имаш възможност сутрин по 30 мин бягане.
И не си мисли че ще стане бързо иска се време и търпение!
Успехи!

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети