Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Коремче ..?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Коремче ..? 
Здравейте искам да се оттърва от корема та вапроса ми е ако правя всяка сутрин на гладно кардио и ако пия л-карнитин и FATBURNER дали ще загубя мусколна маса заштото сега тренирам за маса. Confused

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Отговорете с цитат
Мнение  
Поразрови се във форума.. сериозно е разискван този въпрос.. Качването на маса и топенето на мазнини с два отделни периода. Не може да вървят едновременно Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Да това го знам но искам да знам ако започна кардио дали ще загубя мусколна маса искам само да изгоря излишните мазнини ?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
зависи колко време ще правиш кардио до 30 минути не смятам ( и 2 пъти седмично) не смятам че ще има негативно въздействие към мускулната маса

Отговорете с цитат
Мнение  
Кардио за изгаряне на излишните мазнини,знам че се прави 4 пъти в седмицата до 35 мин.Но мисля че,няма да можеш хем да се изчистиш,хем да качиш.Затова избери кое е по-важно за теб.

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
зависи колко време ще правиш кардио до 30 минути не смятам ( и 2 пъти седмично) не смятам че ще има негативно въздействие към мускулната маса

И аз така мисля ... НВД не повече от 6 седмици без л-карнитин и липозан щото със сиг ще загубиш и ММ... и прави и въглехидратни дни в НВД -то и повече белтъци Wink УСПЕХ

Отговорете с цитат
Мнение  
здравеите хора 6те ви кажа как за махнете корем4ето дори и да ви се стори глуповато зна4и когато правите кардио или някакъв крос си слагаите термо колан които струва 5 лв когато мазнината се топи тя става на пот пробваите по този начин а не да се хварляте в някакви абсурдни диети

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети