Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Корем и задни части. Топене
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Корем и задни части. Топене 
Начи аз съм момче на 17 години 187 см, 86-87 кг (спортния лекар при който ходя Д-р Хубенов ми каза, че трябва да сляза под 80 кила, нещо от сорта 76-78 кг) и сериозно тренирам футбол. Попринцип приличам повече на борец (без да съм ходил сериозно на фитнес или нещо от сорта) отколкото на футболист Laughing
Главно проблема в теглото ми е разположен в корема и задника, както имам и излищни в гърдите, ама правя яко лицеви опори всеки ден.
Значи, ако може да ми кажете некви ефикасни упражнения за намаляване обема и стягане на задника главно ?
За корема и паласките около него искам да питам дали онея колани за топене, вършат работа и горе-долу на каква цена са ?
Освен това за цялостно топене на мазнини, велоаргометъра ли е по-ефикасен или пътеката ?
Също така има ли някакви упражнения за вътрешната част на бедрата, щото там имам доста мазнини ?

Благодаря предварително Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Здр баце ас сам на 14.174 5 и тежа 70 кг.и ас сам така Very Happy като тебе гардите ми са отпуснати даже да не кажа че са за 1 номер сутиен Very Happy корема ми сащо се е отпуснал и като седа на стол и сам се преганал имам некви черти каде се отбелезват аз видех оня колан сауна слим за 30 лв от 1 списание пращаш смс и те ти го доставят.Баце или фитнес или в вас.Наи добре ша да е ако живееш в каща а не в апартамент.ас живея в каща и сам си направил на 1 място като зала и си тренирам през 1 през 2 дена Laughing и сам си мн доволен купи си гири или неко колело и си ги драж в стаята и си трениркаи 1 месец и сам сигорен че ша свалиш поне 4 кг ако не ядеш хляб и нищо тестено нищо от тесто.
нагъваи на ябалки и активиа брат ми отслабна 5 кг за 3 седмици с Ябълки и Акривиа. Exclamation

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети