Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Корем-как да го изкарам със сигурност?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Корем-как да го изкарам със сигурност? 
Имам нужда от програма за корем с която да го изкарам със сигурност които знае как да пише моля.Натурален съм на 17години 60кг 175висок от 3 месеца тренирам,Благодаря предварително Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла

Отговорете с цитат
Мнение Re: Корем-как да го изкарам със сигурност????? 
HEATSEEKER написа:
Имам нужда от програма за корем с която да го изкарам със сигурност които знае как да пише моля.Натурален съм на 17години 60кг 175висок от 3 месеца тренирам,Благодаря предварително Very Happy

"Изкарам" , не6то не те разбирам

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Да ми личът така да се каже Very Happy

Мнение  
Прави корем в супер серии (няколко упражнения без почивка) и поне 3 пъти в седмицата. Мисля, че така ще има ефект

Отговорете с цитат
Мнение  
AlChEmIsT написа:
Прави корем в супер серии (няколко упражнения без почивка) и поне 3 пъти в седмицата. Мисля, че така ще има ефект

ПФФФФФ ! Не подвеждаи човека.1 упражнение за долна част и едно за горна 2 пъти в седмицата са напълно достатъчни ! Примеро понеделник правиш 3 серии повдигане на краката от вис до отказ с по 50-60 секунди почивка между серииите,после правиш коремни преси от наклон пак така 3 сериии до отказ с по 50-60 секунди почивка и в петък правиш същото само че коремните преси 1во упражнение за разнообразие Wink И ако имаш мазнини по корема няма как да стане с упражнения ! Трябва и нвд и кардио.Успех Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
2мата колеги отгоре ти казват различни начини единствено не съм съгласен с това "поне 3 пъти" , направи го на "макс 3 пъти"

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
а защо пренебрегвате косите коремни мускули?
към тези 2 упражнения за горна и долна чат според мен ще е добре да се прибави и упражнение за косите коремни мускули ето: http://www.bb-team.org/exercise/1170

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
Не ги пренебрегвам Smile вярно, просто бяхме забравил за тях. Така е след пиянска нощ... Twisted Evil

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
hehe Partyman

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
Anapolon тази програма ми допадна , мисля да почна да работя по нея Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
rnmt написа:
а защо пренебрегвате косите коремни мускули?
към тези 2 упражнения за горна и долна чат според мен ще е добре да се прибави и упражнение за косите коремни мускули ето: http://www.bb-team.org/exercise/1170

да точно ... забравихме и аз съм разсеян тия дни ...

Отговорете с цитат
Мнение  
начи трябва та права поне 3 пъти в седмицата 50 60 секунди почивка между сериите да права повдигане на краката от вис коремни преси и тва за косите коремни Smile Smile

Edit:jkklouna
не поне а макс 3 пъти!

Мнение  
почни 2 пъти примерно - понеделник и четвъртък (или петък) после като свикнеш може 3 пъти през ден да го правиш.

Отговорете с цитат
Мнение  
a kak трябва да буде су4етажано кардиото спрямо упрражненията за корем да кайем понеделник сряда и петък си правя упражненията а кардиото в кои дни трябжа да е и кога след преди тренировка?

Отговорете с цитат
Мнение  
след тренировка

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си