Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Косопад
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Косопад 
Моля ви много за помощ! Знае ли някои дали от л-карнитин или CLA или каквито и да било добавки за понижаване на тегло може да ми окапва косата? Ако продължава така ще остана без коса! Sad

1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др. с други означения като “4”,”6” и др… Постовете, които нарушават правилото ше бъдат модерирани, а потребителите известявани чрез Лично Съобщение
jkklouna.

Редактирано от RockyBalboa

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
От прекомерно използване на продукти за коса може да е (гел, лак, вакса, пяна и др.). Доколото съм запознат не е възможно от добавките да се получи такъв ефект освен ако не са замърсени с нещо друго, примерно някъв метал което е МНОГО малко вероятно. Ако толкова много ти пада фрачи към болницата при Джи-Пито.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Причините за косопад могат да са много, от генетична предразположеност към оплешивяване до ежегодното подменяне на косата през есента и пролетта Laughing Ако беше от Л-карнитина, да съм плешива вече, а никак не съм Laughing Кажи нещо по-точно: на каква възраст си, откога ти пада косата и т.н. На повечето хора има засилено падане на косми в края на октомври-ноември и това си е нормално.Някои дори не го забелязват, особено ако не чистят те вкъщи Wink А може и наистина да трябва лекар.

Отговорете с цитат
Мнение  
Много благодаря, че ми отговорихте! Аз съм на 20 години и ми пада косата от 3 месеца-точно от тогава пия л-карнитин и кла! Не използвам пяна гел, и т.н., но непрепенно ще отида на лекар.

ЕДИТ:jkklouna

Отговорете с цитат
Мнение  
Най-добре ще е това. Дано всичко се оправи Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Причината за косопада е друга , не е от добавките

Отговорете с цитат
Мнение Re: Косопад 
jointedy написа:
Моля ви много за помощ! Знае ли някои дали от л-карнитин или CLA или каквито и да било добавки за понижаване на тегло може да ми окапва косата? Ако продължава така ще остана без коса! Sad

Колко килограма си свалила за тези 3 месеца?Не е от добавките,според мен.Преди време отслабнах рязко и много и се разделих окончателно с преди6ната си гъста коса.Бях и на лекар и той потвърди,че косопадът е от отслабването,от минерали,които,не съм си доставяла с храната.Всъщност възможно е дори да не си отслабнала да имаш недостиг на важни вещества.
Все пак твоят случай може би е друг,така че отиди за всеки случай на лекар.

Отговорете с цитат
Мнение  
Днес бях на лекар!Правих си пълна кръвна картина и всичко е наред!Незнам точно колко съм отслабнала-може би 2-3 кг!По-скоро резултатите са видими,н толко на килограми!Храня се доста често и пия витамини,но незнам доколко е здравословно!Ше търся причината другадеSad

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети