Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Креатина
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Креатина 
питах се дали като спра да го пия ще спре и ефекта ?!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy Като спреш да го пиеш ефекта ще спре , но това съвсем не означава че ще изчезнат постигнатите до момента резултати и размери

Отговорете с цитат
Мнение  
да де имам предвид не да напраа некфа яка рака и после като спра креатина тя пак да ми спадне...

Отговорете с цитат
Мнение  
Laughing е то това да не надувема топка Razz

Отговорете с цитат
Мнение  
а креатин пие ли се в дните който нетренирам и като пия кога да го пия и по колко... от оня вид дето е моно...нещо си Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
Независимо дали е монохидрат, малат или фосфат се приема всеки ден. Приемай го след някое от храненията. Важно е защото тогава много по-малко ще взаимодества със солната киселина в стомаха. Така няма да се превърне в креатинин и ползата за теб ще по-голяма.

Отговорете с цитат
Мнение  
1.а по колко пъти на ден и по какви дози?
2. а примерно рацете ще ми станат просто големи и меки или ще да твърди щото са са ми твърди и неща да стана като жиле ?

Отговорете с цитат
Мнение  
По 5 грама креатин на ден са достатъчни. Не се притеснявай нито една хранителна добавка няма само по себе си да промени тотатлно физиката ти в каквато и да е насока.

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
Независимо дали е монохидрат, малат или фосфат се приема всеки ден. Приемай го след някое от храненията. Важно е защото тогава много по-малко ще взаимодества със солната киселина в стомаха. Така няма да се превърне в креатинин и ползата за теб ще по-голяма.

Значи е грешка да се пие на гладно,щото аз така съм чел и така го пиех... Confused

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
По 5 грама креатин на ден са достатъчни. Не се притеснявай нито една хранителна добавка няма само по себе си да промени тотатлно физиката ти в каквато и да е насока.
демек 2 пъти по 2.5 гр ?! че как да го измера а и не е ли малко това за да се разтвори в вода или в каквото там се пие креатина ?!

Отговорете с цитат
Мнение  
както има писано вече за креатина целтта е не да се разтвори а да го изпиеш не е добре с вода а със сок примерно ами като имаш предвид че една чаена лъжица ти е 5г можеш да си сметнеш и 2.5г колко еSmile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Цитат:
демек 2 пъти по 2.5 гр ?! че как да го измера а и не е ли малко това за да се разтвори в вода или в каквото там се пие креатина ?!
Демек един път след тренировка Idea

Отговорете с цитат
Мнение  
А не се ли пие преди и след тренировка?А без зареждаща фаза може ли?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение Re: Креатина 
obi_fix написа:
питах се дали като спра да го пия ще спре и ефекта ?!

Нормално е да има малко спад на кг. защото креатина задържа вода

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети