Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Креатин и Протеин или Креатин и Гултамин
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Креатин и Протеин или Креатин и Гултамин 
Значи на 18 год съм тренирам от 9 месеца плътно по 5-6 пъти седмично и мисля че е време да почна да зимам малко добавки Cool Cool Cool Обаче досега сичко съм го качвал наторално и незнам как да комбинирам добавките Confused И така де ако някои може да ми каже коя от тия 2 комбинациии е по добра ще съм му много благодарен Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Креатин и Протеин

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
aGGeSSive` написа:
Креатин и Протеин

протеина е в основата на всичко

Мнение  
haRd написа:
aGGeSSive` написа:
Креатин и Протеин

протеина е в основата на всичко
така е

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Само имам още един въпрос.Това че ям значително количество въглехидрати като например: банички,пици хляб.Пречи ли по някакъв начин на деиствието на протеина и креатина Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
жестоко се лъжеш, че приемаш много въглехидрати от банички, пици, хляб и т.н
отговорът е "НЕ"

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
Най-добре вземи креатин, протеин и л-глутамин.
От личен опит - много добре влизат.

Отговорете с цитат
Мнение  
wolfer написа:
Най-добре вземи креатин, протеин и л-глутамин.
От личен опит - много добре влизат.

ако питаш мене и имаш кинти наи добре да си на принципа колкото повече толкова повече вземи се геинар креатин глутамин млечно яичен протеин туратин сурватачен протеин и нещо про хорманално като DEHA с добър хранителен режим и добри тренировки ще има резултат

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз лично съм против геинерите Wink Преддпочитам протеинчето и така както е тръгнало маи ще е наи добре да си зема това ЦТГ дето е там смеската и да пия по 10-12 грама на ден не по 8 че да има по добър ефект въпроса е само да не зема да си изпикая мусколите след това Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Savoy написа:
Аз лично съм против геинерите Wink Преддпочитам протеинчето и така както е тръгнало маи ще е наи добре да си зема това ЦТГ дето е там смеската и да пия по 10-12 грама на ден не по 8 че да има по добър ефект въпроса е само да не зема да си изпикая мусколите след това Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ти си решаваш

Отговорете с цитат
Мнение  
Мойто мнение е да взимаш и трите на веднъж , но взимай препоръчителната доза , не се залъгвай че като взимаш почвече ша има по добър ефект , само ще си хвърлиш парите на вятъра ! Другото нещо което ми прави впечатление е че тренираш по 5-6 пъти седмично ... Ами много ти е !!! Ако държиш да ходиш толкова често тренирай само по една мускулна група днвно (корема можеш да го комбинираш с която и да е ) и тренировката да не е по дълга от 40 минути ! Wink

Мнение  
Еми по принцип аз от доста време вече ходя по 5-6 пъти на седмица,тренирам по около час час и половина и не се чувствам изморен или претоварен незнам явно съм свикнал Cool Cool Cool Cool Cool Cool Защото отначало си давах доста голем зор и даже често попрекалявах с тренировките но се свиква Laughing Laughing Laughing Laughing Целта ми като цяло е да увелича мускулната си маса и силат,а доколкото знам креатина прави тая работа Razz Razz Razz

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети