Здравеите искам сажет от вас жисок сам 190см и тежа 126кг не мога да взема химия застото ми откриха диабет каже те ми какав креатин и глутамин да си взема и има ли на хапчета че този на праь е много гаден и мога ли да приемам протеин.Благодаря ви
Пет Мар 07, 2008 1:46 pm
Administrator
JAKI Тренер
Re: Креатин може ли
deap написа:
Здравеите искам сажет от вас жисок сам 190см и тежа 126кг не мога да взема химия застото ми откриха диабет каже те ми какав креатин и глутамин да си взема и има ли на хапчета че този на праь е много гаден и мога ли да приемам протеин.Благодаря ви
Посъветвай се с лекаря ти дали може да взимаш и креатин и глутамин също и протеин
Пет Мар 07, 2008 1:52 pm
deap
Re: Креатин може ли
JAKI написа:
deap написа:
Посъветвай се с лекаря ти дали може да взимаш и креатин и глутамин също и протеин
гадния лекар казва че не бил запознат с тези неста
В момента е: Съб Авг 30, 2008 7:36 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети