Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Креатин може ли
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Креатин може ли 
Здравеите искам сажет от вас жисок сам 190см и тежа 126кг не мога да взема химия застото ми откриха диабет каже те ми какав креатин и глутамин да си взема и има ли на хапчета че този на праь е много гаден и мога ли да приемам протеин.Благодаря ви Sad

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: Креатин може ли 
deap написа:
Здравеите искам сажет от вас жисок сам 190см и тежа 126кг не мога да взема химия застото ми откриха диабет каже те ми какав креатин и глутамин да си взема и има ли на хапчета че този на праь е много гаден и мога ли да приемам протеин.Благодаря ви Sad

Посъветвай се с лекаря ти дали може да взимаш и креатин и глутамин също и протеин Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Отговорете с цитат
Мнение Re: Креатин може ли 
JAKI написа:
deap написа:

Посъветвай се с лекаря ти дали може да взимаш и креатин и глутамин също и протеин Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
гадния лекар казва че не бил запознат с тези неста

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети