Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Кръвен тест за кокаин
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Кръвен тест за кокаин 
Някой има ли информация за това какви кръвни тестове, къде могат да се направят и какво да се търси при съмнения за употреба на кокаин. Не съм наясно с видовете дрога, а и не искам да се задълбавам. Бившият ми ме тормози от 3 години, не желае да признае проблема си и да се лекува, а в същото време всички институции искат от мен аз да доказвам неговите зависимости. Моля да ме извините, че се обръщам към Вас, но ми омръзна от "приказки на Женския пазар" от ужким хора ескперти и единствено да се тюхкат колко сериозен е проблема и да ми сипят на мен вина, сякаш аз съм тикала някой да се завира по дупките и да си тика гадости в носа, докато аз се чудя как да си отглеждам и опазя от такива идиоти детето.
Благодаря Ви предварително.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Тва е кофти,незнам как ще докажеш,че бившият ти е зависим,едва ли ще ти даде току тъй да му вземеш кръв...Във всяка болница,може тва да се провери,прави се кръвен тест и те ще видят лекарите,зависим ли е или не...В частна клиника със сигурност ще бъде по-лесно Wink

Мнение  
трябва да се направи възможно по-скоро защото се изчиства от тялото

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Той ако си е наркоман,много ме съмнява,че кръвта ще се изчисти, смисъл постоянно ще е дрогиран...

Мнение  
има едно нещо като поговорка бивш наркоман и бивш билдер няма

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Както го наричат е "активен спортист", пробутва един тест от урина, но както знаем тя урината може да е на всеки

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз се чудя и дали има възможност в България да се направи тест и от косъм

Отговорете с цитат
Мнение  
Не разбрах,твоя бивш ли го наричат ''активен спортист''... Rolling Eyes

Мнение  
Всеки тест търси нещо конкретно и въпросът ми е ако има такъв някакъв, който да търси по няколко показателя. Идея нямате колко е гнусно да дебнеш, да се чудиш, а от другата страна да ти се плези дърт козел на 37 години.

Отговорете с цитат
Мнение  
Да така наричат често употребяващите кокаин

Отговорете с цитат
Мнение  
Еми като отидеш в болница и кажеш ''цялостен кръвен тест''...абсолютно всичко излиза...то просто е нужно да се направи едно просто изследване на кръвта...

Мнение  
Проблемът ми е, че имам дете от него, успях да спечеля родителските права, но има назначен режим на свиждане , а аз не искам да си пускам детето с преспиване при него. Цялата му среда е от всякакви кретени, майка му и баща му седят и ме гледат нагло и възклицават колко ги изненадвам, шефовете му чакат явно да му мине. А човекът освен, че се друса си и пие здраво и е държавен служител... Красота Twisted Evil

Отговорете с цитат
Мнение  
То това и сериозни пари струва, та по тази причина се търсят конкретни неща, а и не само. Когато търсиш вирус на СПИН, не търсиш примерно вирус на Птичи грип.
Благодаря ви за подкрепата, ако чуете за нещо, което може да ми свърши работа свиркайте Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Искам само още нещо да поясня, не се интересувам от това с какво се прикрива употребата на наркотици, а това дори и да са взимани някакви медикаменти за маскиране да може да излезне при кръвна проба. Exclamation

Отговорете с цитат
Мнение  
И една капка кръв или урина е достатъчна да засече кокаина.

Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети