| Автор |
Съобщение |
cveti
|
 Кръвен тест за кокаин
Някой има ли информация за това какви кръвни тестове, къде могат да се направят и какво да се търси при съмнения за употреба на кокаин. Не съм наясно с видовете дрога, а и не искам да се задълбавам. Бившият ми ме тормози от 3 години, не желае да признае проблема си и да се лекува, а в същото време всички институции искат от мен аз да доказвам неговите зависимости. Моля да ме извините, че се обръщам към Вас, но ми омръзна от "приказки на Женския пазар" от ужким хора ескперти и единствено да се тюхкат колко сериозен е проблема и да ми сипят на мен вина, сякаш аз съм тикала някой да се завира по дупките и да си тика гадости в носа, докато аз се чудя как да си отглеждам и опазя от такива идиоти детето.
Благодаря Ви предварително.
|
| Съб Юни 21, 2008 10:51 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
scorpion
Потребител
|
Тва е кофти,незнам как ще докажеш,че бившият ти е зависим,едва ли ще ти даде току тъй да му вземеш кръв...Във всяка болница,може тва да се провери,прави се кръвен тест и те ще видят лекарите,зависим ли е или не...В частна клиника със сигурност ще бъде по-лесно
_________________ No one can be so so like me...
|
| Съб Юни 21, 2008 11:01 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
трябва да се направи възможно по-скоро защото се изчиства от тялото
|
| Съб Юни 21, 2008 11:03 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Той ако си е наркоман,много ме съмнява,че кръвта ще се изчисти, смисъл постоянно ще е дрогиран...
|
| Съб Юни 21, 2008 11:06 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
има едно нещо като поговорка бивш наркоман и бивш билдер няма
|
| Съб Юни 21, 2008 11:08 pm |
|
 |
cveti
|
Както го наричат е "активен спортист", пробутва един тест от урина, но както знаем тя урината може да е на всеки
|
| Съб Юни 21, 2008 11:09 pm |
|
 |
cveti
|
Аз се чудя и дали има възможност в България да се направи тест и от косъм
|
| Съб Юни 21, 2008 11:11 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Не разбрах,твоя бивш ли го наричат ''активен спортист''...
|
| Съб Юни 21, 2008 11:11 pm |
|
 |
cveti
|
Всеки тест търси нещо конкретно и въпросът ми е ако има такъв някакъв, който да търси по няколко показателя. Идея нямате колко е гнусно да дебнеш, да се чудиш, а от другата страна да ти се плези дърт козел на 37 години.
|
| Съб Юни 21, 2008 11:17 pm |
|
 |
cveti
|
Да така наричат често употребяващите кокаин
|
| Съб Юни 21, 2008 11:18 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Еми като отидеш в болница и кажеш ''цялостен кръвен тест''...абсолютно всичко излиза...то просто е нужно да се направи едно просто изследване на кръвта...
|
| Съб Юни 21, 2008 11:20 pm |
|
 |
cveti
|
Проблемът ми е, че имам дете от него, успях да спечеля родителските права, но има назначен режим на свиждане , а аз не искам да си пускам детето с преспиване при него. Цялата му среда е от всякакви кретени, майка му и баща му седят и ме гледат нагло и възклицават колко ги изненадвам, шефовете му чакат явно да му мине. А човекът освен, че се друса си и пие здраво и е държавен служител... Красота
|
| Съб Юни 21, 2008 11:30 pm |
|
 |
cveti
|
То това и сериозни пари струва, та по тази причина се търсят конкретни неща, а и не само. Когато търсиш вирус на СПИН, не търсиш примерно вирус на Птичи грип.
Благодаря ви за подкрепата, ако чуете за нещо, което може да ми свърши работа свиркайте
|
| Съб Юни 21, 2008 11:37 pm |
|
 |
cveti
|
Искам само още нещо да поясня, не се интересувам от това с какво се прикрива употребата на наркотици, а това дори и да са взимани някакви медикаменти за маскиране да може да излезне при кръвна проба.
|
| Съб Юни 21, 2008 11:47 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
И една капка кръв или урина е достатъчна да засече кокаина.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Нед Юни 22, 2008 12:39 am |
|
 |
|
|