Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Кръвотечение от носа
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Кръвотечение от носа 
Vankata_bg каза: " на мене пак вчера 30 мин ми тече кръв от носа и после 4-5 часа бях отпаднал Sad Sad ЕДИН шоколад и малко са савзех"

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Направих нова тема, защото ми се видя интересна.
По каква причина ти тече кръв от носа? Би ли се Laughing , претовари се на тренировка или не знаеш причината? 30 минути е много време, струва ми се.

Отговорете с цитат
Мнение  
Това е сериозна работа 30 мин. да ти тече кръв от носа ??????????

Отговорете с цитат
Мнение  
ох аз от малак сам така.Ама не сам се бил спокойно,просто както си стоях и усетих.Сигорно ми са беше спукал някой капиляр SadИмал сам и по-далги кръвотечения от порядака на 1 час.Временното решение е обгаряне на ноздрите ама нз точно с какво,но е мн гаден процес(сега мисля да го напрая)

Мнение  
Ти си знаеш, но си мисля, че наистина не е добро такова явление. Все има някаква причина, за да се пукат капиляри. Имах познат с високо кръвно,заради което му течеше кръв от носа, не по толкова време. Едва когато регулира кръвното, се оправи.

Отговорете с цитат
Мнение  
тя фелшерката ми мери кръвното и си беше нормално(леко завишено 130/80)

Мнение  
Помня в 8-ми клас пък имаше една пача дето незнам кой я е направил даскалица.Та до мен стои едно момче в даскало и изведнъж почва да му шурка кръв от носа, направо цели съсираци излизаха от устата му Toilet monster а тая скумрия седи и си преподава урока, без да вземе някви мерки.Чак като ме видя че спрях да пиша и да се тревожа за тоя моя съученик и доиде на акъла да ме пита "Ти що не пишеш?" и аз и отговарям че момчето му е много зле (сякаш тя не виждаше тва).Та викнахме на момчето бащата, закараха си го в бърза помощ,както и да е, мина най-страшното.Ама тая скочубра никога няма да и забравя отношението.

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети