Запитване от контактната форма на саита.
Borko
Здравейте, поздрави за страхотния сайт. Пиша Ви с цел ако има някои който може да ми помогне. Аз съм на 22г., занимавах се активно с фитнес някаде около 2г., всичко си беше перфектно докато един ден не започна да ми тече кръв от носа, отначало не му отдавах голямо значение, но то си ставаше доста сериозен проблем. Ходих на лекар, лечението сигурно го знаете, горене на капилярите.След няколко процедури при доктора се заздравиха малко мойте капиляри, но доктора ми препоръча да се откажа от фитнеса. Така и направих, вече близо година не съм тренирал, но вече не издържам и искам да се върна в залата, но сега не мога да си позволя да имам същия проблем с носа понеже съм забелязъл че при някакви по тежки натоварвания пак се проявява същия проблем. Въпроса ми към вас е ако има някакъв медикамент който може да ми помогне,някакъв съвет, да ме пренасочите към лекар или каквото и да е било стига да ми помогне ще съм Ви много благодарен. Надявам се някой да ми обърне внимание и Благодаря предварително