|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
Галка
Местожителство: plovdiv
|
 Къде греша?
здравейте на всички,
от близо една година тренирам с малки изключения, за по 2 седмици. Трнирам различни неща - аеробика, фитенсм, бягам, когато имам време по 2 км и ходя в същата тренировка около 2. като цяло не ям много въглехидрати, но не съм и ги изолирала напълно. Опитах да ги изключа за един месец по метода на дюкан, но се чувствах изключително зле, яено кръвното ми падаше много...
та целта ми е да отслабна със заветните 3 кг ...( а през цялото това време не мога) и да премахна отвратителното коремче в долната част. 163/53 са ми мерките...съ6то така от всички тези тренировки стана ясно, че краката са ми изключително силни...с тях мога да вдигам тежести колкото нито една жена във фитнеса не може...но мускулите в долната част на коремчето ....макар че тренирам за тях ( вдигане на крака от лег и от вис,мисля че се казваше) са ми много слаби...и в този ред на мисли се чудя за крака мога ли да тренирам сголеми тежести? какво да направя, че да махна издутото коремче? ( освен коремни преси...и тичане) забравих да спомена о6те не6то - когато съм на фитнес ( 2-3 пъти седми4но) след загрявка - кардио - 10 минути правя само упражнения - не наблягам на кардиото, тъй като имам 2 дена само за кардио - аеробика, бягане или народни танци...
обобщено:
1. къде ми е грешката?
2. мога ли да тренирам с големи тежести за крака или е по - добре с малки но с много повторения ( за стегнати и слабички крачкя)
3. къде греша прикоремчето, та в горна аст имам мускули а в долна не
4. за6то не мога да ги смъкна тези килограмчета?
|
| Вто Апр 08, 2008 4:07 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
lemsa
Тренер
|
кардиото е малко,по-добре с по-малки тежести и повече повторения и вероятно в храненето също има проблем!храни се по-4есто 5-6 пъти на ден по малко,предимно сложни въглехидрати и същитите приемай не по-късно от 15ч
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Вто Апр 08, 2008 4:44 pm |
|
 |
Галка
Местожителство: plovdiv
|
много благодаря за отговора! хм...
кардиото във фитнеса или по принцип има6 предвид - щото аз правя два дни само кардио - мисълта ми е часовете по аеробика...и бягането...но слушам!!! от днес включвам повече кардио!!! (между другото много мотивирана се чувствам така,като получа иотговор и знам на какво да наблегна)
а преди или след самата тренировка според теб на уредите трябва да е, че затова чувам всякакви мнения?
голям зор ми е с тая програма...значи инструкторът там където ходя на всички " дами" от 15 до 60 прави една и съща програма и от 30 кг до 100 кг ( аз съответно не я спазвам!!!!!)
можеш ли да ми препоръча6 нещо?
проблемите са ми:
1.област корем ( ама интересно че нямам love handles, в горната част на корема се забелязват зачатъци на плочки, а в долната...срам, сраааааааааам!!!! )
2. стегнато дупе ( може и по - стегнато да стане) ...ама не може ли да стане малко по - малко????
3. горна част не ми е много развита...слабичка съм там ( ама не ми е голям приоритет) - което май е грешка...ама откак си контузих лакъта малко я "
пренебрегвам"
4. и разбира се 3те кила....
ще ми дадеш ли съвет? ако те интересува възраст - 22...
|
| Сря Апр 09, 2008 8:09 am |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
Галка почти съм сигорен че правиш повече от 3 пъти корем в седмицата . както всички жени които забелязвам в фитнеса които посещавам. примерно ако доидат 4 пъти в седмицата и 4-те пъти правят корем което е грешно! сигорно почивката ти между серийте за корем ти е повече от минута . а трябва да е от 30-60 секунди
аз те съветвам да не правиш повече от 2 пъти корем в седмицата . да го правиш правилно без да бързаш или да се клатиш от вис . вземеш ли да натоварваш кръста значи нещо не е наред. за долна част на корема можеш да си правиш спокоино 3-4 упражнеиня с по 3-4 серии на тренировка. и още нещо като ги правиш ги прави бавно и се концентрираи върху тази част която искаш да правиш. гледаи да вдигаш със нея в случая с долната част на корема а не с краката  аиде успех
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Сря Апр 09, 2008 9:47 am |
|
 |
lemsa
Тренер
|
по моите стандарти,нямаш излишни кг  в крайна сметка е важно ти как се чувстваш и харесваш!тези мазнини около пъпчето,любовните дръжки(които спомена) и ханша(при жените) са местата на които най-напред се проличават и естествено при диети и отслабване са последни които изчезват  та значи,кардио прави след упражненията с тежести(когато са в една тренировка),а в другите дни кардито да е 35-40мин.не е важно колко разтояние изминаваш,а продължителноста и пулса да е 130-140у/м,за храненето казах,ако има още нещо питай.успех
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Сря Апр 09, 2008 6:05 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Както Lemsa така и Hristo Borisov са ти посочили къде са ти основните грешки.Между другото тези последни 3 кг са най-трудните и те се свалят с яко кардио(аз примерно правя 6 пъти в седмицата по 1 час),а не само с упражнения за стягане...Подутината в долната част на коремчето няма да се махне чрез тренировките за корем и коремните преси и др. ...Попринцип тва са последните мазнинки и вече споменах как се свалят.Другата причина за проблема в долната част на коремчето може да е заради въглехидратите приемани вечер(разбира се ако приемаш въглехидрати вечер,особено боб,картофиориз,хляб)Според мен най-добрият режим за премахването на последните мазнинки е НВД-то като на всеки 6-ти ден се прави зареждане с въглехидрати,а ако не можеш без въглехидрати просто ги приемай сутрин и по точно както Lemsa спомена.Мисля,че можеш да включиш Л-карнитин,та дори и FatBurner  А за стягане на крака без натрупване на мускулна маса бягането и скачането на въже вършат перфектна работа
_________________ No one can be so...so... like me...
|
| Сря Апр 09, 2008 6:49 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Добра алтернатива на кардиото са всички аеробно интензивни упражнения
_________________ No one can be so...so... like me...
|
| Чет Апр 10, 2008 8:45 am |
|
 |
|
|
В момента е: Съб Юли 19, 2008 7:26 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|