| Автор |
Съобщение |
zverozavar
Потребител
|
 Лакти
днес играх футбол итака стана че паднахо т метар и не6то върху ракацете си като ан лицева опора и контузих китките и лявия лакат не е счупено о е натуртено лошо и щте треябва да не тренирам извесно време някои да ми каже някакво мазило или хапчета които дапия и какво да правя за да не изгубя мусколна маса
|
| Пон Апр 07, 2008 5:56 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
 Re: лакти
zverozavar написа:днес играх футбол итака стана че паднахо т метар и не6то върху ракацете си като ан лицева опора и контузих китките и лявия лакат не е счупено о е натуртено лошо и щте треябва да не тренирам извесно време някои да ми каже някакво мазило или хапчета които дапия и какво да правя за да не изгубя мусколна маса
За мазила не мога да се сетя в момента (може жи FastunGel или нещо от сорта),не се тревожи за мускулната си маса, тревожи се да нямаш сериозни проблеми по-късно. Има ли отток? Подуто ли е?
|
| Пон Апр 07, 2008 6:05 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
малак оток има и боли кАТО ГО ДВИЖА до краи
|
| Пон Апр 07, 2008 6:07 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
zverozavar написа:малак оток има и боли кАТО ГО ДВИЖА до краи
Направи му мокър (студен) компрес, по-бързо ще спадне, можеш и лед да ползваш...
|
| Пон Апр 07, 2008 6:08 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
днес ходих да се снимам на ренген няма ми ништо само натиртване
ама поне 2 седмици няма да мога да тренирам ништо освен крака и корем  няма да ми окоаже голямо вляние на мусколната маса нали или бъркам
|
| Вто Апр 08, 2008 9:13 pm |
|
 |
lemsa
Тренер
|
ако не си правил почивка скоро,даже ще ти дойде добре
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Сря Апр 09, 2008 10:03 am |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
тренирам от 7 месеца ималко оште не сам почивал  мога да тренирам крака и корем имал и смисал да ходя или
|
| Сря Апр 09, 2008 1:15 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
направи си една почивка наи добре  ако си ядеш както трябва няма да загубиш маса даже ще качиш според мен докато почиваш
добре че няма счупено защото аз преди 8-9 години си бях счупил ръката и сега зимата ме боли понякога или като я натоваря повече от необходимото . примерно повече от 1 път в седмицата немога да правя бицепс .
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Сря Апр 09, 2008 2:01 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
лакатя вече не ме боли само когата го испана със сила та се чудя дали днес да неправя някоя лека тренировка за цяото тяло или да изчакам до пълно въстановяване на издаржам в нас като не тренирам
|
| Вто Апр 15, 2008 12:11 pm |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
Изчакай! Така е най-добре, дори да са няколко дни има значение.
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Вто Апр 15, 2008 12:14 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
а дали да ида да правя корем крака такива работи малко рамо дето не очаства лакатя
|
| Вто Апр 15, 2008 12:19 pm |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
zverozavar написа:а дали да ида да правя корем крака такива работи малко рамо дето не очаства лакатя
В крайна сметка ти си решаваш. Все пак може и сас нещо счупено да тренираш...
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Вто Апр 15, 2008 9:43 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
да ... мерси за иронията
|
| Вто Апр 15, 2008 9:48 pm |
|
 |