Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Лакти
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Лакти 
днес играх футбол итака стана че паднахо т метар и не6то върху ракацете си като ан лицева опора и контузих китките и лявия лакат не е счупено о е натуртено лошо и щте треябва да не тренирам извесно време някои да ми каже някакво мазило или хапчета които дапия и какво да правя за да не изгубя мусколна маса

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: лакти 
zverozavar написа:
днес играх футбол итака стана че паднахо т метар и не6то върху ракацете си като ан лицева опора и контузих китките и лявия лакат не е счупено о е натуртено лошо и щте треябва да не тренирам извесно време някои да ми каже някакво мазило или хапчета които дапия и какво да правя за да не изгубя мусколна маса

За мазила не мога да се сетя в момента (може жи FastunGel или нещо от сорта),не се тревожи за мускулната си маса, тревожи се да нямаш сериозни проблеми по-късно. Има ли отток? Подуто ли е?

Отговорете с цитат
Мнение  
малак оток има и боли кАТО ГО ДВИЖА до краи

Отговорете с цитат
Мнение  
zverozavar написа:
малак оток има и боли кАТО ГО ДВИЖА до краи

Направи му мокър (студен) компрес, по-бързо ще спадне, можеш и лед да ползваш...

Отговорете с цитат
Мнение  
днес ходих да се снимам на ренген няма ми ништо само натиртване
ама поне 2 седмици няма да мога да тренирам ништо освен крака и корем Crying or Very sad няма да ми окоаже голямо вляние на мусколната маса нали или бъркам Question

Отговорете с цитат
Мнение  
ако не си правил почивка скоро,даже ще ти дойде добре Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
тренирам от 7 месеца ималко оште не сам почивал Wink мога да тренирам крака и корем имал и смисал да ходя или Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
направи си една почивка наи добре Smile ако си ядеш както трябва няма да загубиш маса даже ще качиш според мен докато почиваш Smile

добре че няма счупено защото аз преди 8-9 години си бях счупил ръката и сега зимата ме боли понякога или като я натоваря повече от необходимото . примерно повече от 1 път в седмицата немога да правя бицепс .

Мнение  
лакатя вече не ме боли само когата го испана със сила та се чудя дали днес да неправя някоя лека тренировка за цяото тяло или да изчакам до пълно въстановяване на издаржам в нас като не тренирам Twisted Evil

Отговорете с цитат
Мнение  
Изчакай! Така е най-добре, дори да са няколко дни има значение.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
а дали да ида да правя корем крака такива работи малко рамо дето не очаства лакатя

Отговорете с цитат
Мнение  
zverozavar написа:
а дали да ида да правя корем крака такива работи малко рамо дето не очаства лакатя

В крайна сметка ти си решаваш. Все пак може и сас нещо счупено да тренираш...

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
да ... мерси за иронията

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети