Лека Атлетика + Медикаменти
Приятно ми е да имам възмножността да общувам с хора вълнуващи се от спорт.Аз съм лекоатлет(мятам диск и хвърлям чук) и сега направих 18 години.Като почнах да тренирам преди година и нещо бях 1.86 73 кг,но вече съм 190 и съм 92 кг.Обаче по нагоре не може да кача а тренирам почти всеки ден.Краката ми са страшно големи и здрави,но горната част на тялото ми се развива по-бавно.Тренировки за културизъм не правя.КАто влезна в щангарницата правя взривност и сила само,зашото друго не ми е нужно.Упражненията който правя оформят перфектно мускулите,но не качвам килограми.Ям по много но целта ми е да стана към 110 кг,но на мускули и то ефективни мускули(в нашия спорт трябва да си много здрав и страшно бърз и подвижен).Сега не е нужно да лъжа,че не се взима нищо в тези спортове.Зима се и момента е сега от 18 до 20 годишна възраст.Имам връстници,които са много химизирани,но те си остават на нивото което са сега,а аз в момента имам равни резултати с тях,а не съм като още много здрав и перфектно технически подготвен.И да реших се да стигна до момента,в който малко да се позасиля.
Моля да ми препоръчате нещо за качване на маса,но и да не е много съсипващо организма.И ако може да ми кажете кое как се съчетава и т.н.За момента допинг проби нямаме,така че имам две "свободни години".Мисля ако пия нещо да е 2-3 месеца и после да подържам защото тренираме много.
Благодаря предварително