Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Лека Атлетика + Медикаменти
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Лека Атлетика + Медикаменти 
Приятно ми е да имам възмножността да общувам с хора вълнуващи се от спорт.Аз съм лекоатлет(мятам диск и хвърлям чук) и сега направих 18 години.Като почнах да тренирам преди година и нещо бях 1.86 73 кг,но вече съм 190 и съм 92 кг.Обаче по нагоре не може да кача а тренирам почти всеки ден.Краката ми са страшно големи и здрави,но горната част на тялото ми се развива по-бавно.Тренировки за културизъм не правя.КАто влезна в щангарницата правя взривност и сила само,зашото друго не ми е нужно.Упражненията който правя оформят перфектно мускулите,но не качвам килограми.Ям по много но целта ми е да стана към 110 кг,но на мускули и то ефективни мускули(в нашия спорт трябва да си много здрав и страшно бърз и подвижен).Сега не е нужно да лъжа,че не се взима нищо в тези спортове.Зима се и момента е сега от 18 до 20 годишна възраст.Имам връстници,които са много химизирани,но те си остават на нивото което са сега,а аз в момента имам равни резултати с тях,а не съм като още много здрав и перфектно технически подготвен.И да реших се да стигна до момента,в който малко да се позасиля.
Моля да ми препоръчате нещо за качване на маса,но и да не е много съсипващо организма.И ако може да ми кажете кое как се съчетава и т.н.За момента допинг проби нямаме,така че имам две "свободни години".Мисля ако пия нещо да е 2-3 месеца и после да подържам защото тренираме много.
Благодаря предварително Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Anavar за да се увеличава силата Дека + тестостерон естери ( примерно сустанон)

Отговорете с цитат
Мнение  
Zdraveite,,
Poneje i az po4nah s lekata atletika iskam da vi pitam kak da go sa4etaq s fitnesa? Pak i sled sedmica imam sastezanie po bqgane 1500 i 400m. I se 4udq dali parvo da vlqza v fitnes zalata ili sled trenirovkite po bqgane...,
Rasta mi e okolo 174 cm. 72 kg. i imam dolu gore dobre razvito tqlo samo sled 1 godina trenirovki i to neseriozno Smile no edin instruktor mi se 4udi kak sam se razvil taka bez nikakva himiq,.. i obqsnenieto mu be6e 4e imam dobra genetika.. I me razkoleba mejdu lekata atletika i fitnesa.. zabelejkata mu be6e 4e moga da digam samo 105kg. na lejankata i mi trqbva o6e sila (po tozi kriterii li se otli4ava silata)...
No ne sam svetec taj 4e mislq predi sastezanie da vzema klembuterol i ne6o za izdrarjlivost no neznam kakvo to4no i kade moga da go namerq.?.?.?.?
Pak i kakvo trqbva da vemam za masa i po kakva trenirovka da se vodq.....

Mersi predvaritelno Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Първо реши кой спорт ще е основен. Ако е леката атлетика се консултирай с треньора на какво да наблегнеш в силовата тренировка. Прекалените обеми ще ти попречат. Какво ще ти даде Кленбутерола преди състезание, стига с тези глупости. Давал въздух, ае стига. Това че лекарство против астма, не означава че дава въздух на асматиците когато не им достига. Механизмът е съвсем друг. На какво ниво ще състезанието . Ако от сега ти се налага да ползваш медикамент , каво щ е направиш на по горните нива където има по-добри състезатели. Не съм против медикаментите но виж какъв е потенциала на твоя организъм.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети