Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Леле как искам да...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Леле как искам да... 
АЗ САМ НА 14 ГОДИНИ 164 ВИСОК И 49 КИЛА ......ИЗМЕРИХ В ЕДИН САЙТ ИНДЕКСА НА ТЕГЛОТО И РАЗБРАХ ЧЕ САМ МНОГО СЛАБ И ТРЯБВА ДА САМ 56/7 КИЛА ДОРИ И КАТО СЕ ГЛЕДАМ В ОГЛЕДАЛОТО ВИЖДАМ ЧЕ САМ СЛАБ ЗНАЧИ ВИНАГИ САМ ПАРВА СМЯНА НА ДАСКАЛО ДО 15:00 .....ТА МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ КAЖЕ КАКВИ ХРАНИ ДА ПРИЕМАМ И ПО КОЛКО ПАТИ МНГО ЩЕ САМ ВИ БЛАГОДАРЕН ПО ПОДРОБНО МНОГ ИСКАМ ДА КАЧА ТЕЗИ КИЛА 57 ТА ДА ПОЧНА ДА ТРЕНИРАМ ИНАЧЕ Е ТАПО АЗ ДОРИ САМ В РИСКОВА ЗОНА НА КИЛАТА КАТО КАЧА ТЕЗИ КОЛА ПОНЕ ЩЕ САМ В НОРАМ И ЩЕ САМ МНОГО ЗАПАЛЕН ЗА ТРЕНИРОВКИ МЕРСИ НА ВСИЧКИ

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Мисля,че ти е рано за фитнес стани поне на 15.Колкото до храненето наблягай на месо,яйца,млечни продукти.Яж 5-6 пъти на ден,училището е проблем знам го Mad и за препоръчване е да не ядеш боклуците по лафките.Носи си от вкъщи сандвичи макар че много хора биха казали "хахаха,вижте го тоя носи ядене от вкъщи"

Успех!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Защп да му е рано за фитнес ?! аз съм на 14 и хода на фитнес от 1 година( не сериозно Sad )

Отговорете с цитат
Мнение  
Защото костите все още не са укрепнали

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
еми нз ама аз не съм имал никакви травми от както тренирам пък и доста израснах последната година.. просто не трябва да прави упражнения натоварващи кръста.. демек трапец няма как да прави

Отговорете с цитат
Мнение  
Ако програмата ти е добре направена, не е рано да тренираш на 14.
Все пак има състезания за младежи по културизъм... те как тренират Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
ако може дори някой да ми направи някакво меню за качването за цялата седмица ни да е съобразени че винаги сам парва смяна на даскало до 15:00 часа много ще сам блоагодарен

Отговорете с цитат
Мнение  
bgtrener написа:

Tук не мисля,че потребителя е тръгнал да се занимава с фитнес професионално..

Отговорете с цитат
Мнение  
Има много мнения по темата дали е добре да се тренира фитнес от ранна възраст.Някои казват че нарастването на мускула притиска ставите, което пречи на растежа.За мен това са глупости. 14 годишна възраст е перфектно за започване на интензивни тренировки.Моят съвет е да не се хвърляш на големи килограми.
Относно храната, във форума има няколко диети за покачване на мускулна маса, написани от sporting_ и JAKI.Съветвам те да се спреш на някоя.Взимаш си гейнър задалжително и започваш.
Успех Razz

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
тренираи с малки килграми пове4ко повторения по машинките ходи и не вярвам да ти навредят ако иска6 пии протеин , но с такива трениропвки не очакваи некфи огромни резултати пук като станеш на 15-16 даваи яко и треа да качи6 доста

Отговорете с цитат
Мнение  
братлета ако някой може да ми направи някакво меню много ще сам благодарен се чета но не ми харесват има нянакви протеинови шейкове много искма да кача моля ви

Отговорете с цитат
Мнение  
f13rce написа:
bgtrener написа:

Мойто мнение е че са малко спортистите които от първия си ден в залата си казват че ще станат културисти и стават... и са малко хората които казват че ще станат културисти и стават зависи от много неща, пък и тфа не е ефтин спорт особено ако родителите не го оби4ат Sad Crying or Very sad

Отговорете с цитат
Мнение  
diviq1 написа:
братлета ако някой може да ми направи някакво меню много ще сам благодарен се чета но не ми харесват има нянакви протеинови шейкове много искма да кача моля ви

Високо въглехидратна диета

Мнение  
CTraX написа:
f13rce написа:
bgtrener написа:

Мойто мнение е че са малко спортистите които от първия си ден в залата си казват че ще станат културисти и стават... и са малко хората които казват че ще станат културисти и стават зависи от много неща, пък и тфа не е ефтин спорт особено ако родителите не го оби4ат Sad Crying or Very sad

Не казах че момчето ще стане състезател. Исках да ви кажа, че има хора които тренират много по-интензивно от начинаещ и на по-малка възраст, без да имат проблеми с костите. Как инак ще се състезават на 15 (или мислите че са започнали на 14 и половина)
Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
нее бг тренер аз просто цитирах фиерсе ноо и ти беше във цитата затова стана грешка.. аз съм на 14 иии тренирам примерно от 12 ама не сериозно смисал спирах пак по4фах абе... та нямам никакви проблеми с костите така4е по-добре да тренирам в залата с по леки тежести от колкот да пу6а трева с тия от моя клас Laughing и да съм 40 кг със кубинки и с яке ( пример )

КРАЙ НА ОФФ.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети