Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Ленено масло Barlean's!!!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Ленено масло Barlean's!!! 
Въпросното масло го рекламират по телевизията със сигурност сте видяли.Така, въпросът ми е следният: Отслабва ли се от него и имали такива хора, които са отслабнали? Една позната за 6 месеца тя го пие през месец отслабна с 18 кг. , но искам да знам дали има други хора, които са отслабнали от този прочут напоследък продукт и дали действа при всеки, или само при тези които имат нарушено храносмилане и метаболизъм и т.н.
Благодаря предварително!

пълен мрак е и от студ боли!Остави ме в тъмното сега,за да изстрадам теб и любовта!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер

Отговорете с цитат
Мнение  
Лененото масло не е продукт пряко свързан с отслабването. Той действа като научава организма да завърта цикъла на Крeбс(за обмяна на веществата) и забързва метаболизма. Ако водиш много уседнал начин на живот и се храниш мн. неправилно може и да усетиш разлика. При спортуващите лененото масло се ползва за набавяне на полезните мастни киселини омега 3, 6 ,9, които всъщност както казах "учат организма да гори мазнини". Само по себе си лененото масло не е продукт за отслабване а за поддържане на метаболизма. Wink

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети