Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
Луд ли съм
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Луд ли съм 
?yyyyyyyyyyy

Последната промяна е направена от aGGeSSive` на Пон Май 05, 2008 9:22 am; мнението е било променяно общо 1 път
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Отговорете с цитат
Мнение  
Aко отскоро се занимаваш от фитнес е нормално в момента това да ти е тръпката,и затова да мислиш.Скоро ще ти "мине".И аз отначало бях така,нямах търпение да отида на зала,да си взема протеина,да ям "защото така трябва",но сега просто си ходя на зала когато трябва (със желание естествено,това неможе да се изгуби",но не мисля на 100% за това.
Найстина има хора опсебени от тялото си,особено тези които са се назобили и бързо са качили,познавам еин такъв,леко комплексиран.Кадето и да е,той милис само как му зиглеждат мускулите,облеклото ми е съобразено само с това,стойката също.През 2 минути си гледа ръцета,и явно им се радва.
А ти ако в това време не спиш няма да има много ползва от добавките и от залата.Нали знаеш че растеш докато почиваш.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
абе с времето ще се успокоиш. спокойно! А иначе не ги слушай другите кво ти говорят. На мен са ми казвали, че съм робот, щото ям на 3 часа или шото в залата гледам часовника и правя през точно 1мин... Спряха като видяха че аз нараствам, а те не. Тогава пък започнаха да подшушват "тоя се е боцнал, назобил и т.н." абе комплексари и мързеливи- идиоти секви ги има. Не им обръщай внимание, ти не си луд ти си БИЛДЕР!

Мнение  
тренирам от 4 години състезавам се от 2 а аз ям през час и половина и 2пъти през ноща

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Не си луд , а си маняк Confused

Отговорете с цитат
Мнение  
TrOfi написа:

Абе и аз отначало, когато се налагаше да спра за 2/3 дена изпитвах чувство на вина, но постепенно с времето отшумя Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
MindDriver написа:
TrOfi написа:

Абе и аз отначало, когато се налагаше да спра за 2/3 дена изпитвах чувство на винаSmile
да същото е и при мен

Покажи мнения от преди:
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети