Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Л-Карнитин + Кленбутерол или само Л-Карнитин
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Л-Карнитин + Кленбутерол или само Л-Карнитин 
Значи имам обилно мазнинки в краката и дупето Embarassed
Въпроса ми е полезно или вредно ще е взимането на 2та продукта едновременно, или да си го карам само на Л-карнитин със по - обилна тренировка.
Не ми се иска да взимам Кленбутерол, защото четох за някакви странични ефекти и такива неща, но пък от друга страна ми се иска по - бързо да се отърва от излишните мазнини Wink

И искам да попитам това взимане на Кленбутерол, ще доведе ли до състояние, когато примерно съм настинал и имам температура 37-38 градуса ?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
ми ако не искаш да приемаш Кленбутерол го замени с кофеин значи 1 час преди трен вземаш кофеин и 1 греифурт а
2 часа преди трен амино вземи ще има ефект а Кленбутерол не е чак толково вреден и т.н.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
някой може ли да ми каже някакви добавки за орелефяване и отслабване.само да не е л-карнитин.за него знам

Отговорете с цитат
Мнение  
djidjito_ написа:
някой може ли да ми каже някакви добавки за орелефяване и отслабване.само да не е л-карнитин.за него знам

LIPO-6 ?

Мнение  
Fyre+Spyce на фирмата Syntrax.Малко скъпичка комбинация на определено работеща,ше останеш много доволен от резултатите.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети