Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
МЕТАН???
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение МЕТАН??? 
Здравейте! От доста време следя сайта и форума като цяло, но имам въпроси и реших най-после да се регистрирам. Висок съм 171 см., тежа 63 килограма и съм почти на 18 години. Преди 3 месеца бях 50 килограма... тръгнах на фитнес и с масивно ядене и гейнер + креатин + глутамин за моя радост качих доста килограми. Дори са ми казвали че това е угромен успех за толкова малко време, но нещо се запуши. От месец вече тъпча на едно място и немога да кача и грам нагоре, а искам да стана поне 70-75 кила. Някои приятели ми препоръчват Метан, но реших да се обърна към вас защото си нямам и понятие какво е, колко струва, как би ми се отразило и за колко време би било възможно да кача 8-10 кила, без да окажа голяма вреда на организма ми. Чакам компетентни отговори Smile Благодаря ви предварително за вниманието! Rolling Eyes

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами от метана се качва ММ и сила ... аз почнах 5 седмица с метан и още нещо и качих 25 кг на лег. Скрипец горен +30кг, бицепс прав +10кг, клек +30кг. Попринцип цикъл само с метан ... недей да правиш. Това е моят съвет. А ти ако ще правиш само с метан - ще си навредиш леко спортно на черния дроб. Но метана както качва ММ, така и си я взема, ако след цикъла нямаш правилно хранене и не вземаш креатин + протеин, за да можеш да запазиш постигнатите резлутати.
ПС : По време на цикъла трябва да се яде яко месо, картофи, ориз, извара, белтъци !!!

Отговорете с цитат
Мнение  
Значи след цикъл с метан ще трябва да джаскам известно време по колкото мога ядене + креатин и протеин? Това е изпълнимо, от тая страна няма проблем. Аз и без това си пия нон стоп гейнерчета, но въпроса ми е какъв трябва да е цикъла... така като ми гледаш параметрите? Горе доло какво ми трябва.. нуждая ли се от нещо странично, което да пречиства черния дроб... обясни ми по подробно като за напълно начинаещ Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Много рано ти е за стероиди , 3 месеца тренираш и искаш да зимаш Shocked , хора които тренират по 5/6 години се замислят дали да прават такава крачка , а и си само 60 кг и имай в предвит че това което качиш сега за 0 време ще го свалиш и после няма да ти е толкова лесно да качваш мусколна маса , просто.......NO COMENT
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked какво ви става бе хора Question

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети