|
Страница 2 от 2
|
| Автор |
Съобщение |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
 ще стане,но с времето
първо трябва да се успокоиш,да не полудяваш така,че ще развалиш нервната система. амбицираш се,настройваш се,че хубавото не става за два дни и се иска време и най важното постоянство. л- карнитина добре,той дава енергия и спомага за стопяване на излишни мазнини,хранителен режим задължителен,посещавай фитнес зала и прави различни упражнения,хем ще ти поддържат във форма,хем ще стопиш там където трябва и ще се стегнеш. след няколко месеца,ще видиш първи добри резултати,само не се отчайвай,а вярвай в себе си.
_________________ постоянство спорт и правилно хранене
|
| Вто Апр 22, 2008 11:20 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
dreamer7
Потребител
|
scorpion написа:dreamer7 написа:Мисля, че си много слабичка даже. Коремни преси!
С коремни преси не се ослабва!!!А щом има да сваля мазнини по корема и иска да го направи не е лошо!!!Ако си стои без никакви двигателни упражнения,мазнините от корема няма да изчезнат.За тва и казваме да хапва повече месо,за да не губи от мускула и всичко ще е ОК. Недей да правиш по 1 час кардио или вело ,а по 45 мин макс.Нищо не ти пречи да започнеш паралелно с кардиото и упражнения за цялостно стягане на тялото(ако имаш нужда,разбира се)
Е тя не трява да отслабва, доколкото разбирам, а да стегне коремните мускули.
_________________ "Животът не се измерва с броя вдишвания, а с пътите, когато дъхът ви е спирал."
По-добре на хората в устата, отколкото в краката.
|
| Сря Апр 23, 2008 6:42 am |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Не, напротив.Тя иска да свали мазнините от корема.Казва,че е много слаба,но има много мазнини по корема
_________________ No one can be so...so... like me...
|
| Сря Апр 23, 2008 7:04 am |
|
 |
DAR4ENCE
Местожителство: BURGAS
|
хей, благодаря ви много за саветите доста са ми полезни. днес 6те си взема този л- карнитин гел и 6те правя коремни , а велото 6те намаля както ме сьветвате по 40-45 мин. 6те увели4а пиле6кото. дано това ми погне да сваля гадните мазнини по корема. какво 6те кажете да взимам храносмилателни ензими,за6тото много ми се подува корема дори и малко да хапна.
|
| Сря Апр 23, 2008 10:51 am |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Те по принцип не са вредни,но според мен е най-добре да са вземат,тогава,когато мислиш,че най-много имаш нужда,защото би трябвало да научиш организма си сам да разгражда храната,цял живот не може да ползваш все пак хапчета,защото идва момент,когато и те не помагат.А забързването на метаболизма става,когато започнеш да се храниш през 2-3 часа на малки порции,с цел постоянно в стомаха да има по мъничко храна и образно казано,по този начин,стомахът постоянно ще има какво да преработва.Но мисля,че някой от другите там Роки ,Лемса или Мария могат да ти датът още по-точен съвет
_________________ No one can be so...so... like me...
|
| Сря Апр 23, 2008 11:08 am |
|
 |
|
|
В момента е: Пон Юли 07, 2008 2:15 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 2 от 2
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|