Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
МОГА ЛИ ДА СИ ОПРАВЯ КОРЕМА САМО С ВЕЛОАРГОМЕТАР?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение МОГА ЛИ ДА СИ ОПРАВЯ КОРЕМА САМО С ВЕЛОАРГОМЕТАР? 
МОЛЯ ВИ ПОМАГАИТЕ? АЗ РОДИХ ПРЕДИ 1 Г. И 6 МЕСЕЦА ТЕЖА 41 КГ. НЯМАМ МАЗНИНИ НИКАДЕ ПО ТЯЛОТО С ИЗКЛю4ЕНИЕ НА ГАДНИЯ КОРЕМ , ВИНАГИ СЬМ БИЛА МНОГО СЛАБА И СЕГА ТОЗИ КОРЕМ НАПРАВО МЕ ПОБАРКВА МИСЛЯ 4Е ПЬРВО ТРЯБВА ДА ГО СТОПЯ ЗА6ТОТО ИМА МАЗНЕНКИ ОТГОРЕ И Е ГОЛЯМ И 4АК ТОГАВА ДА ТРЕНИРАМ МУСКУЛИТЕ. В КА6ТИ ИМАМ ВЕЛОАРГОМЕТАР КАКВО 6ТЕ КАЖЕТЕ 6ТЕ МИ ПОМОГНЕ ЛИ. ДАВАЙТЕ СЬВЕТИ КАКВО ДА ПРАВЯ, 4Е ВЕ4Е НЕ СЕ ПОНАСЯМ. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ПРАВЯ ОТ 2 ДНИ Е ДА ТРЕНИРАМ НА ВЕЛОТО 1 4АС С НЯКАКАВ ГУМЕН КОЛАН И ДОСТА СЕ ПОТЯ ДАЛИ Е ЕФИКАСНО. prayer

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
От колана няма ефект, напиши колко си висока. Имаме няколко момичета във форума дето разбират, те ще ти помогнат че на мене ми пуши главата и немога да го измисля сега.

Мнение  
ВИСОКА САМ 160СМ ТО4НО ТОВА МУ Е ГАДНОТО - НИСКА , СЛАБА С ГОЛЯМ КОРЕМ-УЖАС, ПОМО6Т

Отговорете с цитат
Мнение  
добре си се ориентирала с велото,но резултатите идват бавно,а ти въртиш от два дена и вече викаш помощ Wink трябва да се храниш правилно и за подсилване ефекта от кардио тренировката можеш 30-40мин. преди това да пиеш Л-карнитин Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
LEMSA A С TOZI Л- КАРНИТИН МЯМА ЛИ ДА ОСЛАБНА МН. 4Е И БЕЗ ТОВА САМ СИ КЛЬО6ТА И КАК СЕ ВЗИМА И КАКВО ДА ЯМ

Отговорете с цитат
Мнение  
ето http://goton.bg/l-carnitine.htm прочети за Л-карнитина. ето и още http://www.fitnes-bg.com/index.php?searchword=L-%EA%E0%F0%ED%E8%F2%E8%ED&option=com_search&Itemid=
а за храненето има много писано във форума,поразрови из форума,прочети и ако нещо не разбереш питай Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
а ето и това http://goton.bg/l-carnitine-gel.htm
този гел е с локално действие,точно за твоя проблем Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
DAR4ENCE написа:
LEMSA A С TOZI Л- КАРНИТИН МЯМА ЛИ ДА ОСЛАБНА МН. 4Е И БЕЗ ТОВА САМ СИ КЛЬО6ТА И КАК СЕ ВЗИМА И КАКВО ДА ЯМ

Пиши с малко букви тука няма слепи.

Мнение  
РЕ6ИХ ДА СИ ВЗЕМА Л- КАРНИТИН ГЕЛ И ДА СИ МАЖА КОРЕМА ПРЕДИ ДА СЕ КА4А НА ВЕЛОТО, НО МОЖЕ ЛИ НЯКОИ ДА МИ КАЖЕ КАКВА МАРКА ДА ТАРСЯ, 4Е НЕ РАЗБИРАМ ВАОБ6ТЕ. БЛАГОДАРЯ

Отговорете с цитат
Мнение  
Lemsa както винаги,много добри съвети ти е дал.По-добре кардио отколкото вело.Много е важен хранителния режим,но щом проблема ти е само в корема,няма нужда от крайните режими като НВД,но все пак ограничи пърженото,мазното,сладкото,тестеното и за сметка на това увеличаваш пилешкото,риба,салатките,плодовете в умерени количества,млечни продукти-обезмаслени,яйца,а сложните въглехидрати-например като картофи,ориз,бобените ги приемай до 13:00 и никога за вечеря.Пак казвам,че Л-Карнитина не е чудо,Л-Карнитина дава енергия и участва в едни процесчета описани в една друга тема за Л-карнитина,така че не се притеснявай да го вземаш,а другия вариант,който Lемsа ти е посочил е гелът.

Мнение  
сори за големите букви. благодаря за саветите

Отговорете с цитат
Мнение  
Е ако свалиш корема,и килограмите ще паднат.А при твоето тегло не мисля че е добра идея да отслабваш още.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ultra написа:
Е ако свалиш корема,и килограмите ще паднат.А при твоето тегло не мисля че е добра идея да отслабваш още.

Да и аз съм на мнение, че килограмите на долу не трябва да мърдат, ще си развали фигурата....

Отговорете с цитат
Мнение  
Мисля, че си много слабичка даже. Коремни преси!

По-добре на хората в устата, отколкото в краката.
Отговорете с цитат
Мнение  
dreamer7 написа:
Мисля, че си много слабичка даже. Коремни преси!

С коремни преси не се ослабва!!!А щом има да сваля мазнини по корема и иска да го направи не е лошо!!!Ако си стои без никакви двигателни упражнения,мазнините от корема няма да изчезнат.За тва и казваме да хапва повече месо,за да не губи от мускула и всичко ще е ОК. Недей да правиш по 1 час кардио или вело ,а по 45 мин макс.Нищо не ти пречи да започнеш паралелно с кардиото и упражнения за цялостно стягане на тялото(ако имаш нужда,разбира се)

Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети