| Автор |
Съобщение |
DARGON
Потребител
|
 Мазнина по корема
хора бях пуснал тема за корема .. ама .. туй като се видя мисля ,че няма да стане само с ограничаване на няколко неща .. плс кажете ми някакъв начин да сваля мазнини от корема ?
само ако може да не са някфи диети щото аз и диета сме като "магаре и космос" (както беше казал 1 здравеняк от форума FitMax`)
И да не тряя да бягам щото и тва мразя.. ?
Примерно добре ли ще е сяка тренировка в фитнеса да си правя коремни песи или нещо такова или нз :/ чакам вашите отговори ..
П.П. за сега не ми е спешно мисля да свалям от корема по сериозно на пролет.. ама все пак :/
П.П.2. и има ли някакви "добавки" който да ми поогнат .. с смъкването на мазнини от корема ? (ама не искам да свалям нагоре все пак тренирам за масса)
П.П.3. и все пак .. нормално ли е зимата да имам коремче  ?
|
| Вто Окт 30, 2007 7:11 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
егати въпроса!!! се едно да питам как да кача маса ама да не ям и да не дигам вобще....
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Вто Окт 30, 2007 7:26 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
Яж сирение и пиии пресно и кисело млеко  Земи си Анимал Кътс ( по-възможност) л-карнитин и фетбърнер , намери си някфа Ниско Въглехидратна Диета (НВД) и прави кардио 4-5 пъти в седмицата по 30-40 мин ! Стига си мързелувал ! Има как да отслабнеш без точна диета и без кардио,но ще ти останат само кокалите няма да имаш никфи мускули !
|
| Вто Окт 30, 2007 7:48 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
и да допълня че не ти прочетох темата докраи :
Неможе да тренираш за маса и да искаш да свалиш корема и неможе да сваляш само от корема! Неможе без кардио и диета ! разберете щото се отчаивам вече - тренировка за релеф и маса няма ! Сичко става с хранене това е наи-важното ! Аз те съветвам да направиш така : Хващаи тренираи сериозно земи си протеин,глутамин,гаинер по възможност креатин яж по възможност повече месо,орис,картофи,яица тренираи качваи килограми и на пролет почваи да чистиш.Това е съвет от мен ! Тамън лятото за плажа ще си направил хубаво тяло.Успех от мен  АКо искаш програма,и точен хран режим питаи щото излизам след 20 мин
|
| Вто Окт 30, 2007 7:53 pm |
|
 |
bobi
Потребител
Местожителство: СОФИЯ
|
Анаполон е прав.Аз пък мисля да качвам чак до май.И да го попитам има ли смисъл.
|
| Вто Окт 30, 2007 7:59 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
ако си се изчистил напълно пробваи по програмата на спортинг да качваш ЧИСТА МУСКУЛНА МАСА,ако не качваи да и от маи почваи да чистиш,и гледаи масата да нее на сланини
|
| Вто Окт 30, 2007 8:01 pm |
|
 |
DARGON
Потребител
|
аз съм решил да си тренирам бавно и славно .. такиа диети АПСУРТ !!!!! не мога .. мн мразя диета да не мога да си хапна кото си ми е на коремчето ) ами ок мерси много ! значи .. ще направя така .. ще си тренирам за маса .. и вече на пролет ще почна да се "чистя" до колкото мога .. а за креатина .. ами креатин .. знам ,че точно от него разте корема .. а ако не да го смъкна то поне да не го оголемявам още :/ тъй ,че мисля лека полека да си карам напред
|
| Вто Окт 30, 2007 8:17 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
Неможе без диета , точно храненето е наи-важно ! Диета нее да се ограничаваш,а да се храниш правилно !
|
| Вто Окт 30, 2007 10:00 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
абе човек, как искаш хем да отслабваш (ама само в корема) хем да качваш маса нагоре  ти за да искаш да качваш маса, значи не си пълен... до колкото се сещам имаш отпуснато коремче.. както ти казаха прави няколко пъти в седмицата кардио, и ако можеш намери си един термо колан, братчеда така се оправи... и прави примерно два пъти в седмицата корем.. по дълги серий и това е.. като искаш да качваш маса не гладувай  просто прави както каза анаполон кардио по 30 мин някъде и ще се оправиш... успех!
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Вто Окт 30, 2007 10:29 pm |
|
 |
DARGON
Потребител
|
само .. 1 тъп вапрос .. какво е кардио ?
|
| Вто Окт 30, 2007 11:05 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
Тичане,каране на колело/велоергуметър и т.н.
|
| Вто Окт 30, 2007 11:15 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
http://www.bb-team.org/articles/1039/ това намерих, изчети го цялото...
а на кратко... кардио - плуване, колоезедене, бягане... абе общо взето аеробика
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Вто Окт 30, 2007 11:16 pm |
|
 |
DARGONnnnnnn
Гост
|
Ok благодаря ви много !  (аз съм Д_Hun7eR)
|
| Сря Окт 31, 2007 5:55 pm |
|
 |
DAR4ENCE
Местожителство: BURGAS
|
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ И НА МЕН СЬС СЬВЕТ ИМАМ ДОСТА ГОЛЯМ КОРЕМ СЛЕД РАЖДАНЕ ПРЕДИ ГОДИНА И ПОЛОВИНА МН САМ СЛАБА И НЕЗНАМ КАКВО ДА СПОРТУВАМ ЗА ТОЗИ КОРЕМ А И ИСКАМ ДА НЕ ОСЛАБНА МНОГО . С ВЕЛОАРГОМЕТАР МОЖЕ ЛИ ДА СТАНЕ, ЗА6ТОТО ИМАМ ТАКАВ?МОЖЕЛИ ДА ВЗИМАМ НЕ6ТО ДА ГО СТОПЯ САМО НЕГО, АКО ВАОБ6ТЕ Е ЖАЗМОЙНО?
|
| Вто Апр 22, 2008 2:46 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
DAR4ENCE написа:МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ И НА МЕН СЬС СЬВЕТ ИМАМ ДОСТА ГОЛЯМ КОРЕМ СЛЕД РАЖДАНЕ ПРЕДИ ГОДИНА И ПОЛОВИНА МН САМ СЛАБА И НЕЗНАМ КАКВО ДА СПОРТУВАМ ЗА ТОЗИ КОРЕМ А И ИСКАМ ДА НЕ ОСЛАБНА МНОГО . С ВЕЛОАРГОМЕТАР МОЖЕ ЛИ ДА СТАНЕ, ЗА6ТОТО ИМАМ ТАКАВ?МОЖЕЛИ ДА ВЗИМАМ НЕ6ТО ДА ГО СТОПЯ САМО НЕГО, АКО ВАОБ6ТЕ Е ЖАЗМОЙНО?
Вече отвори тема! Не е нужно да пишеш навсякъде!!!
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Вто Апр 22, 2008 4:01 pm |
|
 |
|
|