Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Мазнина по корема
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Мазнина по корема 
хора бях пуснал тема за корема .. ама .. туй като се видя мисля ,че няма да стане само с ограничаване на няколко неща .. плс кажете ми някакъв начин да сваля мазнини от корема ?
само ако може да не са някфи диети щото аз и диета сме като "магаре и космос" (както беше казал 1 здравеняк от форума FitMax`) Smile
И да не тряя да бягам щото и тва мразя.. ?

Примерно добре ли ще е сяка тренировка в фитнеса да си правя коремни песи или нещо такова или нз :/ чакам вашите отговори ..

П.П. за сега не ми е спешно мисля да свалям от корема по сериозно на пролет.. ама все пак :/
П.П.2. и има ли някакви "добавки" който да ми поогнат .. с смъкването на мазнини от корема ? (ама не искам да свалям нагоре все пак тренирам за масса)
П.П.3. и все пак .. нормално ли е зимата да имам коремче Smile ?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
егати въпроса!!! се едно да питам как да кача маса ама да не ям и да не дигам вобще....

Мнение  
Яж сирение и пиии пресно и кисело млеко Laughing Laughing Laughing Земи си Анимал Кътс ( по-възможност) л-карнитин и фетбърнер , намери си някфа Ниско Въглехидратна Диета (НВД) и прави кардио 4-5 пъти в седмицата по 30-40 мин ! Стига си мързелувал ! Има как да отслабнеш без точна диета и без кардио,но ще ти останат само кокалите няма да имаш никфи мускули !

Отговорете с цитат
Мнение  
и да допълня че не ти прочетох темата докраи :

Неможе да тренираш за маса и да искаш да свалиш корема и неможе да сваляш само от корема! Неможе без кардио и диета ! разберете щото се отчаивам вече - тренировка за релеф и маса няма ! Сичко става с хранене това е наи-важното ! Аз те съветвам да направиш така : Хващаи тренираи сериозно земи си протеин,глутамин,гаинер по възможност креатин яж по възможност повече месо,орис,картофи,яица тренираи качваи килограми и на пролет почваи да чистиш.Това е съвет от мен ! Тамън лятото за плажа ще си направил хубаво тяло.Успех от мен Wink АКо искаш програма,и точен хран режим питаи щото излизам след 20 мин

Отговорете с цитат
Мнение  
Анаполон е прав.Аз пък мисля да качвам чак до май.И да го попитам има ли смисъл.

Отговорете с цитат
Мнение  
ако си се изчистил напълно пробваи по програмата на спортинг да качваш ЧИСТА МУСКУЛНА МАСА,ако не качваи да и от маи почваи да чистиш,и гледаи масата да нее на сланини Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
аз съм решил да си тренирам бавно и славно .. такиа диети АПСУРТ !!!!! не мога .. мн мразя диета да не мога да си хапна кото си ми е на коремчето ) ами ок мерси много ! значи .. ще направя така .. ще си тренирам за маса .. и вече на пролет ще почна да се "чистя" до колкото мога .. а за креатина .. ами креатин .. знам ,че точно от него разте корема .. а ако не да го смъкна то поне да не го оголемявам още :/ тъй ,че мисля лека полека да си карам напред Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Неможе без диета , точно храненето е наи-важно ! Диета нее да се ограничаваш,а да се храниш правилно !

Отговорете с цитат
Мнение  
абе човек, как искаш хем да отслабваш (ама само в корема) хем да качваш маса нагоре Rolling Eyes ти за да искаш да качваш маса, значи не си пълен... до колкото се сещам имаш отпуснато коремче.. както ти казаха прави няколко пъти в седмицата кардио, и ако можеш намери си един термо колан, братчеда така се оправи... и прави примерно два пъти в седмицата корем.. по дълги серий и това е.. като искаш да качваш маса не гладувай Exclamation просто прави както каза анаполон кардио по 30 мин някъде и ще се оправиш... успех! Wink

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
само .. 1 тъп вапрос .. какво е кардио ?

Отговорете с цитат
Мнение  
Тичане,каране на колело/велоергуметър и т.н. Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
http://www.bb-team.org/articles/1039/ това намерих, изчети го цялото...
а на кратко... кардио - плуване, колоезедене, бягане... абе общо взето аеробика

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
Ok благодаря ви много ! Smile (аз съм Д_Hun7eR)

Отговорете с цитат
Мнение  
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ И НА МЕН СЬС СЬВЕТ ИМАМ ДОСТА ГОЛЯМ КОРЕМ СЛЕД РАЖДАНЕ ПРЕДИ ГОДИНА И ПОЛОВИНА МН САМ СЛАБА И НЕЗНАМ КАКВО ДА СПОРТУВАМ ЗА ТОЗИ КОРЕМ А И ИСКАМ ДА НЕ ОСЛАБНА МНОГО . С ВЕЛОАРГОМЕТАР МОЖЕ ЛИ ДА СТАНЕ, ЗА6ТОТО ИМАМ ТАКАВ?МОЖЕЛИ ДА ВЗИМАМ НЕ6ТО ДА ГО СТОПЯ САМО НЕГО, АКО ВАОБ6ТЕ Е ЖАЗМОЙНО?

Отговорете с цитат
Мнение  
DAR4ENCE написа:
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ И НА МЕН СЬС СЬВЕТ ИМАМ ДОСТА ГОЛЯМ КОРЕМ СЛЕД РАЖДАНЕ ПРЕДИ ГОДИНА И ПОЛОВИНА МН САМ СЛАБА И НЕЗНАМ КАКВО ДА СПОРТУВАМ ЗА ТОЗИ КОРЕМ А И ИСКАМ ДА НЕ ОСЛАБНА МНОГО . С ВЕЛОАРГОМЕТАР МОЖЕ ЛИ ДА СТАНЕ, ЗА6ТОТО ИМАМ ТАКАВ?МОЖЕЛИ ДА ВЗИМАМ НЕ6ТО ДА ГО СТОПЯ САМО НЕГО, АКО ВАОБ6ТЕ Е ЖАЗМОЙНО?

Вече отвори тема! Не е нужно да пишеш навсякъде!!!

Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети