Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Мазнини в областта на корема! Помогнете ми !
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Мазнини в областта на корема! Помогнете ми ! 
на 13 години съм,висок 150 см,45 кг добре съм в ръцете краката и др.,но в областта на корема имам 2-3 пръста мазнини.Та въпроса ми беше как мога да ги изгоря?Аз правя следното:
ям по малко,не ям-сладко,хляб,мазни храни и не пия газирано.Тренирам у нас-лицеви опори,коремни преси и кофички на пейка и след тренировката(вечер в 7) бягам 20 минути без спиране кажете си ващо мнение ако има нещо да добавя да премахна кажете ми диети и др.Ще съм ви много благдарен !!!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
по принцип там се трупа най-напред и се маха последно!но ти си само на 13!!!сега растеш,яж всичко,не се ограничавай.рано ти е!сега като влезеш в пуберитета и се покачи нивото на тестостерона,всочко ще се оправи!стига да продължиш да си тренираш де Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa написа:
по принцип там се трупа най-напред и се маха последно!но ти си само на 13!!!сега растеш,яж всичко,не се ограничавай.рано ти е!сега като влезеш в пуберитета и се покачи нивото на тестостерона,всочко ще се оправи!стига да продължиш да си тренираш де Wink

Както каза lemsa раното е още, продължавай да тренираш и ще видиш с времето резултата

ПП2
@beycan
относто въпроса по принцип
На първо място диетата, можеш да започнеш с НВД, има я обяснена в форума и примерни храни. Повече кардио упражнения, 20мин. ги направи на 45мин. на ден и поне 4/5 пъти в седмица. След кардиото си прави коремнити, но разнообразявай упражненията за корем, за да не свикнеш само с едни. Пий повечко вода и имай търпение и най-вече чети в форума, преди да повториш, потретит въпроса си! УСПЕХ Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря и на двамата за добрите отговори! Wink

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети