Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Малко ПОМОЩ - Програма
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Re: Малко ПОМОЩ - Програма 
TrOfi написа:

Не че е тежка а е безмислена

направи следното:

Гърди предно и срено рамо
Гръб , трапец , задно рамо
почивка
Крака корем
Бицепс , трицепс , предмишница(не е задължителна)
И слет 5 месеца ще си ток

Ами ако прави по 20серии за гърди Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз предлагам следната програма
първи ден - гърди,бицепс,корем
втори ден - почивка
трети ден-гръб,трицепс,трапец,предмишница
четвърти ден - почивка
пети ден- рамо,крака
шести ден-почивка
седми ден - почивка

Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:
Trance_nrj написа:
незнам за вас но аз съм против в една седмица да правиш примерно 2 пъти бицепс,или какъвто и мускул да е .мускула трябва да почива и през времето на почивка тои расте.

На един мускул му трябват около 70 часа за да се въстанови това са 3 дни, ако го тренираш веднъж седмично не мислиш ли че над 150 часа почивка са много? Мускула вобще "ще забрави че ходиш на фитнес"!!! Такива големи интервали между тренировката на една мускулна група си пзволяват само гигантите в спорта, дори и те го правят рядко!

Виж какво казва г-н Боб Уолф.

Ще ви опиша десет пътя за постигане на по-добри резултати при изграждането на масата.
1. ТРЕНИРАЙТЕ ВСЯКА МУСКУЛНА ГРУПА ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО
Вие си мислите, че се шегувам? Не е така. Ключът тук е да се тренира интензивно. Доста хора тренират всяка отделна мускулна група два-три пъти седмично и голяма част от тях не са доволни от резултатите си.
Ако тренирате всеки мускул наистина интензивно веднъж седмично, той ще се нуждае най-малко от седмица, за да почине, да се възстанови и нарасне преди следващата ви тренировка. Ето какво казва многократният носител на титлата Мр. Олимпия - Дориан Йец:
"Повечето хора претренират в серии и повторения, но не достигат нужната интензивност."
Позволете ми да продължа тази мисъл като добавя - и те правят твърде много тренировки
[/size]

Отговорете с цитат
Мнение  
Когато започнете да взимате добавки колкото големите в спорта и когато започнете да взимате медикаменти като тях и храна като тяхната тогава ще можете да правите и техните тренировки!!!
Неможе да сравнявате тяхното море от тестостерон,анаболи и стероиди с важето малко но пък бистро езерце. Wink

Мнение  
да така си е ,но е много относително .Незнам той само за колегите на неговото равнище ли ще да е обеснявал? Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
Абе голямата истина е че се зобят като ненормални пък после си придават важности като измислята разни ппринципи и т.н. Не им подценявам съветите ама като си на 12-20 единици соматотропин и тренира яко къвтои да епринципа все ще си растеш.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами да ясно Мерси. Осазнах че тая програма не е добра , затова сега започвам по следната :

Понеделник
Гърди Бицепс(лека трен. на бицепса) , корем

Вторник
Гръб , Трицепс (пак лека трен на трицепса) , трапец и корем

Сряда
Крака

Четвъртак
Бицепс , Трицепс , корем

Петък
Рамо , Трапец и корем

Дали е добра тази ?
И ако може да кажете някоя подобна на тази Wink

П.С.
Защтото тренирам бокс , може ли след тренировка по бокс да отивам в фитнеса..защото така правя ..дали не трябва някаква почивка или може и така..времето не ми позволява да правя почивки затова тренирам така ..става ли ?
Мерси

Отговорете с цитат
Мнение  
lnk написа:
Ами да ясно Мерси. Осазнах че тая програма не е добра , затова сега започвам по следната :

Понеделник

Вторник

Сряда
Крака

Четвъртак
Бицепс , Трицепс , корем

Петък
Рамо , Трапец и корем

Дали е добра тази ?

П.С.
Защтото тренирам бокс , може ли след тренировка по бокс да отивам в фитнеса..защото така правя ..дали не трябва някаква почивка или може и така..времето не ми позволява да правя почивки затова тренирам така ..става ли ?
Мерси

Виж сега........За какво правиш 2 пъти трицепс и бицепс в седмицата?
Ето така трябва да ти изглежда програмата:
Гърди:общо 12серии max,предно рамо 3 серии,средно рамо 3 серии
Гръб:общо 12серии max,за трапец 1 упражнение в 4 серии,задно рамо 3 серии
почивка
Ръце:по 9 серии за трицепс и бицепс
крака:12 серии и 3 за прасец.......
За бокса нямаш проблем освен в деня когато правиш ръце.....ще ги чувстваш като в безтегловност Laughing

14/88
Отговорете с цитат
Мнение  
Цитат:
някои хора не разбират че без крака не може да растат другите мусколкни групи като хората

Е това сега сериозно ли ? Confused
Btw тренирам редовно, но толкова ли е лошо човек да си хапва всичко, което му е добро дошло.
Разбирам, че с хранителен режим се изковава по кораво тяло, но ако човек си хапва от всичко няма ли пак да се получи хубаво тяло.
Защото на 18 год, не мисля да се ограничавам от каквото и да е било.
Пс и плочките само с диети ли се правят, с постоянство (и пак хапване от всичко) няма ли да се получат ?

Отговорете с цитат
Мнение  
wolfer написа:
Цитат:
някои хора не разбират че без крака не може да растат другите мусколкни групи като хората

Btw тренирам редовно, но толкова ли е лошо човек да си хапва всичко, което му е добро дошло.
Разбирам, че с хранителен режим се изковава по кораво тяло, но ако човек си хапва от всичко няма ли пак да се получи хубаво тяло.
Пс и плочките само с диети ли се правят, с постоянство (и пак хапване от всичко) няма ли да се получат ?

Това за краката е вярно, а диетата е едно от най важните неща в тоя спорт.

Мнение  
RockyBalboa написа:
wolfer написа:
Цитат:

Това за краката е вярно, а диетата е едно от най важните неща в тоя спорт.

Много важно е да се изпълнява клек с щанга , това е упражнението Weedman стемулира общия мускулен растеж Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
lnk написа:

Понеделник

Вторник

Сряда
Крака

Четвъртак
Бицепс , Трицепс , корем

Петък
Рамо , Трапец и корем

Дали е добра тази ?

П.С.
Мерси

Бокс и фитнес много трудно може да ги съчетаеш ако мислиш да ходиш на състезание, даже е почти невъзможно освен ако не зимаш медикаменти

Отговорете с цитат
Мнение  
Незнам ама аз си тренирам по програма от която съм доста доволен
1. Гърди и корем(2серийки)
2. Гръб и корем(2серийки)
3. Бицепс и трицепс
4. Крака и рамо и по 1 упражнение за бицепс и трицепс(повечко серий)
След всеки ден когато ходя на фитнес на другия ден ако нямам мускулна треска на мускулната група която съм тренирл не съм особено доволен от тренировката си и на следващата седмица се старая да натоваря повече за да има резултат. Според мен качествено натоварваш мускулите когато на следващия ден те хване 1 здрава мусколна треска.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети