Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Малко внимание !
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Малко внимание ! 
Значи аз сам на 15 години и се занимавам с спорт от 3 години ( фитнес, волейбол, бокс) ходих на фитнес по 2 максимум 3 пъти на седмица но не много редовно. От 2 седмици започнах да хося всеки ден със собствена програма и тук идва моят въпрос : правилно ли е да ходя всеки ден ( без уикенда ест) или така нямам време за възстановяване? ако някой е в състояние да ми помогне малко... чао за сега!

Отговорете с цитат
Мнение  
Освен ако не ползваш завидно количество добавки, които да ти помогнат за възтановяването, тогава можеш да ходиш и по 2 пъти на ден ако държиш. Ако не ползваш нищо и разчиташ само на хранене, мисля че няма никакъв смисъл. Зависи естествено какъв ефект търсиш от фитнеса. Ако държиш на тонус или пък отслабване...може би има смисъл , но пак е прекалено. Оптималните тренировки са 4 пъти в седмицата, но те пак изискват сериозен режим на хранене.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
да и аз съм на такова мнение но има и друго аз не съм спирал да се занимавам с спорт.... даже вдигнах собственото си тегло 2 пъти( за моята възраст е добре ) Smile и все пак щте ходя 4 пъти на седмица без добавки не сам бройлер Smile само със храненето не съм добре запознат но знам кое е полезно и кое не Smile мерси за съвета и ако се сетиш нещто което да ми е от полза плс пиши Smile

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети